that time of the month-

dagbok / *fy fan*, datorrummet, magsjuk, orka, rädd, trött / Permalink / 1
-När jag slagit mig ned med räkningsbunten vid datorn. Fast bunten är inte så tjock längre- Mest beroende på att jag får e-fakturor och en del direkt till banken.   Och that time of year- jag har betalt PRO här på bloggen för ett år framåt igen. För att slippa reklamen och få lite annat extra :-)   Vet inte om det uppskattas av mina få läsare att det inte dräller av reklam emellan inläggen?  Det uppskattas av mig själv i alla fall.  
 
Är glad att jag ens orkar sitta här idag faktiskt- Jag blev lite sjuk i fredags kväll :-/  Som en blixt -- nej, som ett grymt Muller ur min mages avgrundsdjup, blandat med kallsvett grand mal- Så blev jag magsjuk. Alltså- jag har inte varit så sjuk på decennier !  När Montezumas hämnd drabbar en så är man inte stora skvätten inte- Ingen kaxig kärring där inte, nej en ynklig,kvidande, gråtande och livrädd liten tant är vad man reduceras till. Hjälplös .  Och med panikångest och skräcken för diabeteskomplikationer som ett extra plus på det.   
Lördag och söndag var ynkliga dagar, trötta, matta, ömma, rädda -  Och pipiga. Fan, jag spyr ju alltid sönder halsen så till Sambons glädje var jag ganska tystlåten i lördags, och igår pep jag med varierande styrka och ynkade mig med ajaj-nej ! varje gång jag råkade hosta lite eftersom hela bröstkorgen känns manglad.  Idag började jag nästan skratta när jag hörde mig själv när jag ringde till hjälpmedelscentralen för att få fler teststickor-  Som sagt, en ämlig tant.   
 
Förra veckan hade jag knappt datorn igång alls, jag orkade inte vara i det här sabla rummet- En kväll gick jag in här och fick loss bokhyllan ur hörnet, men den kom bara till mitten av rummet ungefär-  står bakom min datorstol just nu. Det är bara en låg 60-Billy, men eftersom den har stått i stort sett inmurad här i flera år så är den i så bra skick att jag inte vill hiva den till tippen. Nu när jag kom in här kände jag mig lite berusad av att inte må illa så jag tänkte att NU, nu djevflars ska jag flytta datorbordet. En blick under det fick mig att sansa mig . Jag kommer inte att orka. 
 
Ja, och i Övrigt-- ?  Stella gapar om att hon vill gå ut, så jag får väl göra det då, det mår vi nog båda rätt bra av .
 
Fred och den där Kärleken
 
//SoP 

Om elva månader är det julafton

dagbok / *fan*, värk / Permalink / 1
- vad det nu har för relevans till det här. Råkade bara tänka på det när jag vände siffrorna på min evighetsalmanacka idag.    Idag har jag ringt sjukan -   det känns som om jag har Gjort nåt åt mig- Hur jag mår. Jag har sån värk att jag kan explodera ut ur mig själv som någon vedervärdig hulk och välta alla de där betongblocken som är ivägen överallt. Fysiska och mentala betongblock . Jag tror att de mentala blocken bygger fler fysiska block och så sitter jag bara Fast i alltihop. Ingjuten. 
 
 
 
Datorrummet ser ut som jag lämnade det i förra veckan-orken tog slut . Men jag får väl snart röja mig en väg fram till skrivbordet så jag kommer åt mina räkningar.   Jag fixar lite småplock här och där,men kommer väl egentligen ingenstans. Men små steg är ju också steg. Det tar sån jävla tid bara. 
 
Ja,det var väl vad jag hade att säga.  Fred //SoP 
 

Skratta inte nu-

dagbok / katt, luft, postcrossing, skogen, små glädjeämnen, vinter, värkåskit / Permalink / 0
- eller gör det- det bjuder jag på ;-)  Stora gamla fula jyskbyrån- den hamnade i hallen! I den hallen där den visade sig vara för stor och klumpig då jag hade målat den just för att ha i hallen. Det måste vara träet som krympt av ålder.. Men den är Ute ur datorrummet och det var kanske huvudsaken.  Så nu har jag den mindre hallbyrån att placera om ;-) Men den är inte svårplacerad alls.  
 
Tog upp posten ( pc-kort från SydAfrika och Indien) , sen blev det nya ljus i lyktorna - Och Sen, så gick jag bort till  skogsplätten och hängde upp några talgbollar . Mötte en grannkatt och pratade lite med henne, stod och bara andades en stund- Sen gick jag upp och tog mig en balkongkaffe :-)  En gör så gött en kan för att lätta upp den helvetesvärkiga och ångestridna tillvaron.  Men, som jag alltid säger till Stella- lite luft dör vi inte av, och den hjälper alltid lite grann. 
 
Fred // SoP 
Till top