Va`?

Inga ryssar här idag?  
 
Vete 17 varför jag satte mig här idag? Nåt skulle jag göra, det vet jag, men nu har jag ingen aning alls. 
 
Den där lådhurtsen står i alla fall i köket  nu,funkar utmärkt istället för den "trådbackshurts" som stod där och samlade damm och väsnades så fort jag kom åt den.  Maken tyckte jag skulle måla om hurtsen, men vad fasen, det är nån sorts plastfolie/laminat på den. Blir nog inget vidare att måla på ?  Den står dessutom halvvägs in under köksbordet, så den syns knappt.    Jag har tvättat en matta, tagit in posten, sagt  hej till två grannar,gett Ferdinand lite mat och kärlek. Hans nuvarande husse tycks ju skita i honom , och den före detta matten likaså. Ibland så hatar jag Verkligen människor.  Dyker den randige stackarn upp här igen så anmäler jag . Jag har tjatat på matten i minst ett år, och dessförinnan också men via ombud.   Senast när jag sa att hon måste ta kattstackarn till veterinären sa hon att hon jobbar 100% och slutar en kvart innan veterinärmottagningen stänger, dessutom har hon inget körkort så att åka dit var ju lite svårt *höhö*    Ja, två barn finns- jag säger  bara det så har jag ingenting sagt.  Jag hoppas bara att de aldrig någonsin blir sjuka? 
 
Nä, nu ska jag ge fan i att  hata människor och gå och ägna mig åt nåt trevligare. Skriva kort? Läsa tidningar?  Eller försöka panera de där fiskbullarna kanske? 
 
Fred i Djurvärlden (människor kan hoppa åt helvete)  //SoP 
 
 
 
 

Men jösses amalienborg

-Jag fick min e-post att Fungera igår! Med felsökning och provinställningar och jag vet inte riktigt vad jag pysslade med-  Men nu fungerar det :-) Och jag fick så in i flängbänkens ont i nacke axlar, ja hela köret, som alltid när jag hamnar vid datorn och det kräver koncentration. Så kvällen ägnades åt alvedon,värkångest och nervös sysslolöshet framför tv´n . Jag virkar ju på en filt- vilket jag fick lägga ned för några dagar sen- värken från Hel hackade sig fast i nack/axelfilén ,så jag försökte sticka lite istället. Gick åt helvete.  Nystade garn-gick åt halvhelvete.  Alltså, jag blir Tokig på att bara sitta och titta. 
 
I förra veckan så köpte jag två par jeans , bara sådär- tja, jag chansar väl- inte alltför optmistisk med tanke på hur många par jag har skickat tillbaka de senaste åren-  Och se på- de passade! Båda paren! Och de är vida nedtill- inga strypsnaror runt vristerna och jag kan Böja benen i dem. Plötsligt Händer det ;-)  
Apropå modet med strypsnarorna- Varför återkommer inte "USA-sockarna" med tanke på alla leggings,jeggings och treggings, tights och superskinny som svämmat över oss stackare de senaste åren? VAR är USA-sockorna? Va? 
 
 
Igår fick jag äntligen tomt  i en "trasig" lådhurts (hjulen fattas) som stått här halvvägs inskjuten under mitt datorbord, jag har plockat lite ur den varje gång jag suttit här vid datorn på sistone- och igår medan datorn stod och tuggade inställningar så drog jag ut den till hallen.  Den Skulle kastas. Men,tja, joo- Lådorna- jättebra lådor i den ju. Förvaring!  Så idag vände jag uppochned på den och torkade av hela dammkakan som satt under, och spikade på möbeltassar .  "Återbruk" ;-)  
 
Ja, det är vad jag har hittat på- vad har du gjort? 
 
Fred och hela konkarongen //SoP *som saknar sin katt* 
 
 
 
 

Vad trött jag blir-

Jag tror minsann att både dator och blogg har fått fnatt- Alla jävla ryska?kommentarer så jag får blocka IP efter IP- och sen relevanta kommentarer som det står "misstänkt spam" på?  Och min teliaadress funkar inte, datorn påstår att surfskydd inte är aktiverat,jag hittar inte heller var/hur jag ska aktivera det, och sen står det att inget virusskydd alls är installerat?  Men orka datorer-  
 
Och i Övrigt då? Det vete 17- humöret far åt alla håll,lite glad, lite arg, lite ond, lite ångest, lycklig en minut, nattsvart lite längre.   Och så börjar det hösta till sig lite,och egentligen är jag lite lycklig över det, fast sorgsen över att jag sitter fast i mig själv. Jag vill ut men det är ju bara jag själv som kan släppa ut mig.Ur mig.  Djuping. 
 
Och så saknar jag min katt så in i helsickes jävla fan- Liksom det där livet jag trodde skulle bli. Som inte blev. Jaja- gnäll och gnöl. Som sagt, bara jag själv kan komma ut ur mig. 
 
Fred//SoP