fula bilder- :-(

får ni suddiga mörka bilder från mig på mms så är det för jag har bytt tillbaka till min gamla mobil, min nya är kass,kass, kass- :-(  Köp Inte nokia 6700 slide.  Det går inte att "bläddra" åt vänster- den var så i en vecka, och i fredags la lurknappen av också-  kan inte svara eller ringa upp.  Bra funktion på en Telefon.  Och kameran har varit slö ett par veckor, reagerar sakta, o bilderna blir allt suddigare. Fast blixten,den blir man fläckvis blind av . Jag ska skicka in den, men åh vad Jobbigt.  :-/  Morrf-även om den blir bytt eller lagad,  så är det ingen telefon jag tänker behålla länge. Jobbig som fan att skriva på också.   Skitmobil.
jepp, skulle bara säga det.
Och klockan är snart fyra- 0_o   Redan.
God o glad  Advent  !
//SoP - som just kom ihåg att jag inte kommit ihåg att ta fram en vanlig Adventsljusstake-   *jaja*

Idag

var det Lutfiskdag-  JA, vi äter ofta lutfisk till 1a advent, inte varje gång, men ofta. Och vi tog lördagen för på söndagen sover Sambon mest o sen jobbar han.  Gott gott gott :-)  Och med ärtor till som på alla bilder, jag brukar Inte ha det för jag tycker synnerligen illa om gröna ärtor. Tills Sambon plötsligt köpte en påse med små ärtor o de Är goda ! Va? Trodde jag väl aldrig-   Lutfisk med kokt potatis, kokta morötter, dito ärtor, tjock vitsås med både smör o grädde i, nymalen kryddpeppar över det. Yummi yummi, I´ve got love in my tummy :-D

Jag hade Tänkt, o det vet vi ju hur det brukar bli- koka kola , men, hann inte fram dit.Idag.

Till frukosten trädde jag  träpärlor på ståltråd och Hopp-san, ljusmanchetter till elljusstaken i köket :-)   Sen vete 17, grejat lite här o där o satt upp fler ljusstakar , bytt där jag inte tyckte det blev bra som jag ställde dem igår .  Var nere med Asthra, hon håller Mig ansvarig för vädret o morrar så fort hon sätter tassen i snön. Jag bär  henne en stund, så hoppar hon ned o kutar hem fortare än jättefort med sprättande bakben, aj urs, blä-- snö mellan Tåårna!   Stella gömmer sig under sängen så fort jag visar mig i närheten av ytterdörren.

Det är nio grader Kallt, o det är bara november- det är ungefär tio centimeter Snö, och det är bara november- det är som en Vintersaga ute o det är vackert så det gör ont o känns Overkligt, för det Är bara november!

Igår, sa jag till Sambon, som inte vill följa med fast jag frågat i två  veckor- Jag går ned i skogen, glöm inte att jag har gått iväg- Nejdå, är du inte hemma om en halvtimma kommer jag o tittar efter dig. Tack för  det .  Så jag o sekatören o för tunna vantar gick iväg.   Och jag fick gå en bit alltså, de röjde ju undan så mycket i skogen i våras :-(   Och jag klippte granris o en liten gran, mini- och halkade i totalt fel stövlar  för Vinterskog-i november-  Frös om fingrarna o blev röd om näsan men -- Åh- vinterskog. :-D   Så kom en vovve med husse, vovven ville rädda mig från det hemska risknippet , otäck historia- tyckte hon.  Åh så söt o lite rädd o Nyfiken o Titta, Godis i fickan !   Iskalla fingrar men glad i hela mig- och sen tog jag lite enris också, o halkade hem- rödnäst  med isfingrar som värkte o alldeles hundglad. Jepp, sån är jag.

Sen var duschen full av gran/enris o nyfikna katter :-)

Idag skulle jag ha- ja ? - gjort en dörrdekoration o lite annat av det där, men- jag hann inte. Jag diskade dock två ggr för att få plats med det hela men, annat kom emellan.  Hemgjord mandelmassa t.ex- som hade alldeles för mycket socker i receptet, iihh vad smuligt o osmidigt.  Och så klart hade jag bara en påse mandel hemma.  Så skulle jag koka kola, men det blev lutfisk o sen var klockan för mycket o jag orkade inte diska Igen för risets skull-       Skulle se Ironman men pratade i telefon i en bra bit över en timma , såg  slutet dock - diskade Igen- det Är nåt fel på mig ? Och sen såg jag Sopranos för det glömde jag igår. ( fredag)   Och idag glömde jag Så mycket bättre.   Men jag spelade in Robins i alla fall.   Men jisses, komma ihåg saker, bland jul o advent o Allt.  Och min kropp som hatar mig. Det är ömsesidigt.

Pax // SoP