Tor on tour--?

alltså, det Åskar så in i bänken här--Först trodde jag det var tvättmaskinen som ballat ur..  Men icke-- Inte konstigt att jag svettas i 110 km/tim - det är så fuktigt o kvavt.     Och jag har varit i köket o diskat o grejat- bakat ett sånt där snabb(b)röd igen- lite annorlunda denna gång - med hälften spelt/dinkelmjöl, o det blev mer kompakt.  Men gott. Tycker bakpulverbröd brukar bli torrt o allmänt småläskigt, men detta är riktigt bra. Blir inte torrt alls, trots att det inte är nåt fett i. 

Recept, fick ett recept på en JätteNyttig soppa en Bantande kompis--   6 grovrivna morötter, vatten, köttbuljong-  redning av vetemjöl/mjölk-- samt 3 dl Grädde o en ask räkost--  o_o   På nåt sätt tror jag hon bara såg morötter o förträngde resten- - I detta ska man doppa mörkt bröd med ost på.   Jag Tror Inte att jag ska prova-- dels låter det inte ens gott-- dels kan ni räkna ut resten själva--   Dessutom käkar hon glatt nougat för det har jättelågt GI- gräddglass också - liksom kolasåsen .    Hon har bantat sen jag träffade henne för 14 år sen- det har inte gått nåt vidare trots alla bra dieter- hon ser ut som Kikki D gjorde innan hon var i det där "du är vad du äter" . :-(   ( Där jag faktiskt lite motvilligt imponerades av henne- )   Vet inte hur många "bantningsduster" vi haft med varandra genom åren- hon tycks alltid få det mesta om bakfoten o sen blir hon sur på mig. Nå, vi älskar varandra ändå. :-)      Nu undviker hon kolhydrater -  Genom att låta bli den livsfarliga potatisen--o äta fettfria riskakor.   Samt läser GI-tabeller. 
" jag blir så trött "  

Nu har Tor lämnat området- o jag ska måla mina plastnaglar. 

Fridens// SoP

Var det nån som sa--

att jag är lite trög-- o_o  Jag har hört Hela Boten Anna nu !  
Och så har jag dammsugit- arrangerat om i v-rumsfönstret- och  tvättat en matta. Som jag bara slängde på balkongen när jag skule hänga den till tork. - jag höll på att kvävas när jag kom ut där--  Jag tror banne mig de under röker nån skitbillig öststatstobak/cig för det luktar f*n död o pina när de rosslar därunder-  Gammalt, surt, som om de eldar i ett askfat fullt med fimpar o filter--*kräks*  
Och min nya klänning hänger därute--kom jag ihåg nu- !

Hejs// SoP

Små problem--

-- som jag nästan glömt att de finns-- Haha-- jag har skoskav  !   Av ett par skor jag haft i minst tre år, är inte livet helt fantastiskt  ?     
Idag studsade ( nå-) katten upp på bordet när jag i godan ro lyssnade på Spanarna- o Morrade -  Det syntes klart att hon menade-- Men sätt fart på dököttet kärring- jag vill UT !   De små liven-  sen när hon fick på sig selen hade LillaKAtt  fullt upp att gå ut o gå? med henne--  I love my cats-   Fast nu ska jag rensa lådor o dammsuga i badrummet- det ser ut som Sahara-

Fridens/ SoP

Skumtomte--

Hm, rotmoset blev knotmoset-- nej men, det tog alltså for ever and ever att koka-- och sen var det som "knaggar" i en del kålrotsbitar. ?  Så jag fick plocka ut en del. Bökigt o irriterande men det blev ju gott ändå.
Äppelkakan/pajen var inte dum heller .  Och den tycker jag att jag var jättevärd-
för hela kroppen skriker allt vad den orkar--"nej-nej-nej-nej"- bara jag tänker tanken att röra mig mer än just i tanken.   Hur kan man få så ont i Armbågarna? av att gå--  Och ovansidan av fötterna?  Nacken fattar jag- speciellt som jackan är Tung.. för mig. Inte för en normal o frisk person.

Några gånger nu när jag gått, har jag varit på vippen att börja gråta- just för att jag Är ute- o går.  Det är lite ofattbart.   
När jag går Utan folk i närheten, blir jag rädd att jag ska ramla eller svimma- jag blir yr i skallen av nacken, får ett sug i magen osv-- mår lite illa, får en kallsvettvåg.  Jag är ju inte helt hemma på hur diabetesen påverkas av "motion". 
Går jag Med folk i närheten är jag rädd att möta nån jag måste prata med- nån jag känner bara lite som det måste ytbabblas o kallpratas med.   Sen ser jag dåligt o kan nästan hoppa till när någon dyker upp lite oförhappandes- o tar då snedsteg. Och vänder jag mig lite hastigt så blir jag yr o mår illa- vilken trafikfara.

Men jag Tänker mycket- o sjunger för mig själv-- *suck*  funderar på att ta med mig mp3spelaren. Men risken är att jag sjunger Högt då.   Men å andra sidan, vad f*en spelar det för roll??

//SoP- ska in till Hasse nu.