och I övrigt-

mår jag idag ungefär som med klyvyxan i torsdags-  Illa,dåligt,kass,ont, snurrig,virrig,slö,lam,seg,arg,ledsen, trött-  hungrig,godissugen, varm,frusen, döv, yr, korkad,förbannad,gråtig-  Oh y-ess . 

Men de går la´ över. . .   NU- tack ?
Nähä, inte det- :-/

//SoP

I natt jag drömde

något som, jag aldrig drömt förut-  jag drömde det- Var Fullt av Bebisar i hallen!  Överallt o Stor hall hade jag- stor hall full med bebisar med groteskt stora huvuden o blöjbakar , som dreglade o skrek o drog i mina byxben när jag förskte hoppa över dem o undvika den, o jag var så Arg- Vem fan har släpat hit alla de här? Fan vad äckligt, ta bort dem för helvete- Som zombiebebisar from hell som jag ville sparka undan men nånstans i mitt huvud visste jag att man inte Får sparka på bebisar- Till slut flydde jag uppför en trappa eftersom jag inte kom fram till dörren o jag satt helt bedövad av ursinne o skräck  o snyftade ta bort dem, ta bort dem, ta bort dem, varför är de här--- 


Senare idag sa jag till Sambon-Undrar om det är alla de här skorna som blev bebisar i min dröm? 

Beware of the horrible hallway zombiebabies-  *ryser*  JA, det Var inte roligt, det var Riktigt otäckt. 

//SoP        

okej då-

Så är månadens räkningar ivägskåpade då-  Urs- Men vem kan jag skylla på ?   Kommer mina tankar inte på rätt köl kommer det att bli ännu mera mitt eget fel - åh fy för nya fina mobiler det står mitt namn på. Jag ska ju ha en Kamera-när min minidator är betald. En Kamera! -(  men, pssst- det är en Jättebra kamera i mobilen juh- ) *tyst*

I Övrigt är jag yr i plymen o snurrig i ryggen o skum i nacken- mår illa  o kan inte prata men måste ju garva åt eländet. Och Sambon var "impad" igen verkar det som,  han trodde inte att jag skulle gå till tandläkaren-  Jag förstår Aldrig hans "man vet aldrig med dig" - men vad 17,snart nio år- jag är hur förutsägbar som helt o astrist som alltid. 

Min Skånekompis var här en sväng o skrattade inte Åt mig men med mig- hon är en sällsynt vackert slipad diamant :-)  

Igår målade jag träd o lyssnade på Änglar o Demoner, jag lackade ur lite på töntBella men jag återkommer.  Sen såg jag svenska damer ta Guld i Curling  :-) 

Och Nu- svettas jag sjuhundratrettiotre liter i minuten så jag Måste dricka nåt- 

Fridens // SoP