Nu--

står den sabla byrån i datorrummet--igen--  Och överhyllan till skrivbordet- den står i hallen- lagom bred! Tv´n är på byrån-min stereo som det är Skivspelare på, ska stå på hyllan bredvid- o LP´na ska in i facken under-- Hoppas dvdspelaren får plats bredvid stereon, med dess högtalare på väggen borde det funka.  I övrigt har jag spetat upp en hop med Ty-nallar i sovrummet- o än har jag inte hört LillaKatt plocka ned dem igen- Ska in dit o spika upp en kattbild, sitter här med fyra nubb i munnen så jag önskar mig inget hostanfall--

Fridens // SoP

By the way igen-

Jag är så less på min grå byrå som har varit precis helfel överallt sen jag köpte den-- ändå släpar jag runt på eländet--  Och jag Kan ju inte slita mig från "Sambo" på mornarna o nu bara  Vill jag ha ett runt bord i v-rummet för det är SÅ fyrkantigt.  Och jag har smalaste hallen som finns o vad jag än ställer där så hamnar halva inredningen på in eller utväg eller "vetintevarjagskagöraavdet" på det som är där o det är Så jobbigt- o fult, o rörigt.   Sen dyker folk upp o säger " vad mysigt ni har det" o då nästan svimmar jag-- 

Bra idé--sängen kanske ?? 

//SoP   

By the way-

prison break  Så Spännande den här blivit-- slutar med en cliffhanger var gång ju !  Motvilligt imponerad eftersom jag såg 1a säsongen sporadiskt o tyckte den var seeg-

//SoP  på väg mot Hulken--

Lösté -

Är inte allt té löst- även om det ligger i en påse ?  Köper jag i lösvikt läggs det i en påse- o då är det påsté ? Eller kan man köpa té i brustablett kanske ?  Kompaktté..   F*N vad irriterad jag blir på den reklamen-- Dessutom har jag köpt det vita en gång o det smakar *urk*   Bara lureri för att få en att tro att man skulle köpa "f- iiinare" té.   Massa olika Tvreklam som jag irriterar mig på-- o flera jag inte alls fattar--? Iofs rätt vanligt-- speciellt när de ska föreställa roliga.     Skrattade åt mig själv- ja det gör jag ofta, men idag sa jag  " fan vad min fötter sitter åt "-  Sockresåren.  Nog för jag kan känna det som om just fötterna sitter åt ibland .  
Idag hoppade jag bara i mina tunna stövlar när Stella ville ut , o hon hade  så bråttom  så jag hann inte låsa-- men okej då eftersom det blir ett varv runt förrådet--  Jaha-- raka spåret ut i skogen  o_o  Skönt med iskallt vatten sipprande in i sliten mocka .

I övrigt-- funderar jag på att måla det asfula elskåpet i hallen-- det  bara är där i väggen o är vitt o fult o plåtigt.  Och när det ändå syns så mycket o irriterande för mitt estetiska sinne--;-)  så kan jag lika gärna göra nåt snyggt av det.   Kanten runt får bli " tavelram"- sen får vi se vad motivet blir.  Det sitter ett svart/brunt elände där med som är dörrklockan- den har jag lust att doppa i ett krombad eller nåt- Skitful rent ut sagt.

Nu ska jag se på Hulken- inte så vacker han heller men Bixby har jag en liten svaghet för ändå-  han är söt på nåt vis o sen är det så kul att se att han har bälte på sig innan skjortan spricker men sen är det borta-- och vart  tar skorna vägen ?   Gillar att  ha lite "miss-spotting"  som den borna perfektionisten jag är.  Skrattar ibland när Buffy blir Väldigt krafitg i slagsmålen-- eller igår när Xander blev ovaligt kort-?   Eller för länge sen i KF när en kniv Rita kastade mot en Ståldörr studsade - oh nej ingen masonit där inte-  En annan gång svajade hela väggen bakom bokhyllan på Direktörens kontor--Oh, I love !

//SoP

Etna--?

eller om det är Vesuvius som är aktiv i magen på mig---  Det där proteinpulvret - - Magen bullrar  o lever rent ut sagt rövare-  Fast jag håller mig mätt, det gör jag. Och med mjölk blev det godare. Idag blandade jag det i havregröten o då blev det Gott!  Som om jag haft en klick sylt till ungefär. Men, gott i inändan o förfärligt på utvägen.  Mjölk kanske är för mycket att blanda  kasein i-- slog upp det o det är ju mjölkprotein.
Men vad jag Vet är jag inte känslig mot det--  Kanske allt sötningsmedel ?  Tål jag inte kasein så borde jag ju må kass av ost o keso, o det gör jag inte.  Får skriva till Gi igen då-- de är ju så Himla bra på att svara-- *morr*

I övrigt var Stella arg på Mig?? för att det regnar o sprintande en snabbis runt förrådet under takhänget o tuggade lite gräs innan hon medelst språng  pilade uppför trappen med hängmatte i koppel-  Sen dängde hon till LillaKatt o försvann i sängen.   Jag har skrivit brev, o tvättat min nya tröja o min just färdiga sjalhalsduk - druckit massa kaffe o bakat muffins på min snabbrödssmet- de blev bra !  Och Tvärmätt på en ungefär en halv muffins.  Ja- de är gjorda i plåten med sex formar i. 

Och nu-- ska jag se om jag hittar nånting som kan tänkas bli middag-- medan  jag kommer ihåg att det är lördag Idag-  Visst f**n- Dist på P4-

Fridens eller nåt // SoP

Nu e de freda igen--

o jag har bakat- ;-) Fast det är ett tag sen sist. Muffins- gjorde efter ett "grundrecept på amerikanska muffins" .  Mysko recept- har smakat en halv o kom fram till att de blir nog bättre när de satt sig lite.  Så funderade jag över  12 msk olja-  Mätte, varför skrev de inte 1,5 dl olja-?  Iofs ser det Dj*vligt mycket ut- o det var det med.  Men tolv matskedar från en otymplig flaska. .jaja.    I övrigt har dagen inte innehållit så mycket av intresse utom lite kattprat .  Jag har varit på väg att göra än det ena, än det andra men har kommit av mig nånstans på vägen. Fast tvättat har jag gjort- kom jag ihåg nu. Två maskiner 40.   Så kvart över sju ringde jag Sambon o frågade om han var hungrig -- eftersom jag skulle värma mat till mig o tyckte att jag skulle fråga om han ville ha också--  Var är du undrade jag-- "på jobbet" - - fortfarande? "Ja, jag slutar ju nio" -  Nio?  o_o     Hoppsan- fredag var det- inte lördag.   Sen har några till såna grejer hänt mig så för en stund sen frågade jag Sambon om han la märke till om jag kopplade in hjärnan när jag steg upp- Han trodde nog jag missat det så jag frågade om han möjligen sett sladden nånstans---  Det hade han inte.    Misstänker att Tomteblosset drog ur den i morse - som hämnd för att vi slängde hennes tilltuggade , geggiga skinnbit.

Fridens // SoP  

Två av oss- ?

A på två ställen  LillaKatt är StörreKatt o uppskattar mitt nya datorbord- för Var har man sina katter om inte på bordet/en -- eller i sängen o på bokhyllan o köksbänken o i garderoben o på badrumsmattan o i tvättstället- I fönstret o i soffan o i fåtöljerna o under soffan o på kattpinnen/pinnarna o mitt i hallen så man står på örona o bakom en vid köksbänken så man hoppar högt  vid steg bakåt...  Och hängande i morgonrockarna som hänger bakom sovrumsdörren - bl. a. Bara som några exempel. 

//SoP  

Långsamt protein-

har jag köpt ett kilo- med jordgubbssmak-  Funderar på om det till större delen består av aspartam? Det är Sött så in i helvete rent ut sagt !  Och det står på GIViktkoll att det är det proteinpulver som "vann" smaktestet-  Vågar inte ens Tänka på hur de andra smakade då o_o     Men kanske tycker "folk" om smält syntetglass med syntetsocker o syntetsmak-- för det är jordgubbsArom så det osar i hela köket- o jag har rapat eländet sen jag drack en Halv dos vid frukosten.  Först luktade det så där nostalgiskt av JordgubbsO´boy- Men nostalgin tvärdog.   

Nå, slipper jag vara hungrig hela tiden  så får det väl vara värt jorgubbsraparna-  Tappar jag något kilo o slipper sockernojorna o svällmagen  kan det också vara värt det. Vi får la´ se-- man äter ju inte det för det är roligt- (internskämt)  Jag kanske rent av får motvilja mot sött ? 

Så har jag sovit min första "natt" på min nya kudde-  Inget vidare- den luktar konstigt ( latex) - sen sov jag väldigt illa men det är nog mer TurboTildas skuld- hon har klätt av en pälsboll o hade totalspel med pälsbiten i sängen.. klockan åtta i morse !  Hon är som ett överspeedat tomtebloss!    Så kudden får några nätter till på sig--

Fridens // SoP

Ja just det-

Sisters of Mercy- jag har hört dem förut, utan att veta att det var de. Och nu har jag hört ett album-- de är inte min bag.  Så nu behöver jag inte fundera över det längre-  Men jag har en del på Ginza, eller möjligen cdon som pockar på min uppmärksamhet. Och mitt Tunna plastkort.   Nå, det går fler tåg när kortet tjocknat till igen.

Nu ska jag till Sunnydale-

//SoP
Visa fler inlägg