Bläbläppen-

dagbok / Permalink / 2
så enastående tråkig jag ser ut- mitt hår har visst gett upp- för färgmättat,för slitet o oklippt,för misshandlat av underliga schampon-  Åsså lilla hitlerfrisseluggen- med min svans ser jag ut som den galna tyskan som knackade ungarna. ( ja vanvördigt-jag vet )  Jag försökte lägga luggen åt andra hållet för några dagar sen- vilket jag ju sen ungefär 45 år Vet är en fysikalisk omöjlighet Utan en halv flaska extraholdspray- Jag har en virvel- ja jag har Två, vid hårfästet som helt naturligt bestämmer min sidbenas delning. Försöker jag åt andra hållet ser det ut som en flintöverkamning som håller på att lossna o flippa över. Jag Måste klippa mig - typ fem-tio cm känns det som, varför låter jag mig alltid bli så sliten innan jag släpper loss Frissan med saxen-  Då får jag lägga ner mina snoddar o klämmor i lådan igen. 
Vilka I-landsproblem, slitet hår,ful färg o trasiga naglar-stackars,stackars moi-  Jag behöver nog en kortisonspruta i armbågen med,Innan jag dödar någon. 
Nå, de´går la´över-

Fridolinusen- //SoP

hm?

dagbok / Permalink / 0
Jag har sett båda avsnitten av tv´s "storsatsning" Selma nu- - Jag tycker den var ganska tråkig- jag hade väntat mig bättre. Sen Undrar jag- Varför i hela friden kallade gubbsen dem för Hermafroditer ?  Var det det gängse ordet - eller trodde de att homosexuella vara tvåkönade ?  ? 

//SoP - som i övrigt har använt schampot igen- gillar det fortfarande inte. Natts-
Till top