"trista kvinnor har fläckfria hem"

-Står det på en magnet som jag har på kylen-   Jag Måste vara helt hysteriskt rolig !

Sen tänkte jag ta ett annat citat- ett eget, Back in black -  som jag använt i nåt hårinlägg här för några år sen. Men, jag Är ju inte det. Utan det är en väldigt mörkt grå nyans, snäppet under svart.  Jag har blivit klippt, färgad o ryckt idag :-)
Ganska kort, väldigt mörk, färgade ögonfransar, och, ta-didaaa- för första ggn i mitt liv, fått ögonbrynen plockade. Nog för jag dragit lite i stråna själv några ggr, utan något märkbart resultat förutom rinnande ögon,men- Åh det här var ett Lyft !  Modersgenerna gav mig djupt liggande ögon,med överhäng,  o hänget är ju inget som stramats åt med åren precis. Ärligt talat har det gett mig en mörkare syn på tillvaron. :-(   Nu gjorde inte lite tunnare bryn nåt åt hänget men rent visuellt för andra, o min spegelbild, så är det ett lyft.   Vilket får Mig att känna mig lite mer kalaspinglig.

Annars då-  nja, kollade på Konsum efter en burk Carmex, men inte då - så det blev ett stift av bivax o eukalyptus istället. Jag har en stor passion för läppbalsam. Nyhet eller hur ?   Vi åt middag innan klippet, o drog en repa inne på Elgiganten.  Smådreglade lite över en Nokia N8, men det habegäret dog.  Efter att ha svurit ve o ännu värre över mitt "pektangentbord" på min surfplatta- som är Gigantiskt jämfört med en mobiltelefons,så never Ever en mobil utan ett riktigt tangentbord.

Nu drar jag- mot dvdspelaren o Vampire diaries - Åh vad Bra den Är !  Jag kan Nästan sträcka mig mot Buffyhöjderna lite då o då- men bara nästan.//SoP

Kasta paj på torget ?

I ett av våra gratisblad , så finns det en insändarsida där man bl.a kan ge dagens ros eller hjärta -eller nåt, o så ett bananskal till dem som förtjänar det.  Ibland kan jag reta mig så in i flängbänken på bananskalen o slänga iväg ett eget som replik, o de ggr ( alla faktiskt) jag fått replik på dem är det innerligt indigerade människor som upplyser mig om min totala brist tankeförmåga o ifrågasätter min rätt till existens, så- jag orkar inte ge mig in i det där mer- eftersom de som svarar inte har förstått vad jag menat. Jag uttrycker mig lite otydligt kanske? vad vet jag.

I alla fall har två bananskal från i onsdags grävt i mitt huvud, o jag har haft så Vansinnig lust att -ja- så klart, slänga iväg en drapa till tidningen.   Men jag avstår. Storsint va-

Men, det var såhär- att en irriterad förälder eller nåt i den stilen, har glömt signaturen, ondgjorde sig över att deras barn som blivit Bjudna på kalas inte fått nån riktig mat, utan bara billig glass o maränger .   Vilket fick mig att komma ihåg ett annat surt bananskal för ett tag sen, när en annan förälder gnällde över att en del var så snåla att de inte bjöd Hela dagisgruppen eller klassen på kalas. Då, tänkte jag varför ska man bjuda alla ungar- varför bjuda ungar som inte är kompisar eller som inte ens nån gillar -Skulle aldrig jag göra.   Och, billig glass o maränger- hm, ungar gillar sån skit. Och, Bjuda en hel skock ungar- det Kostar . Jag hoppas verkligen att den surf-ttans ungar aldrig nånsin mer blir Bjudna nånstans.  Och att de är medvetna om att det är deras sura morsas fel.
Sen var det en besviken gäst som sände bananskal för hen  var Så trött på att bli Bjuden på sockerkaka o grädde överallt.  Eftersom hen inte åt middag så tidigt att hen hade ätit före kalaset hen var Bjuden på.   Som slutkläm tog hen i med att de  som Bjöd alltid lyckades hitta billiga presenter,så lite billig Mat borde de kunna leta upp också.   Hen önskar jag Många många kalasfria kvällar så hen slipper sockerkaka.

Men vad Faaan- ? Är det lunarstorm eller facebook de lärt sig att umgås på? Varför inte prata med dem det gäller- istället för att inom en grupp som antagligen vet precis vilka som åsyftas slänga pajer omkring sig ? fy fan för vuxenmobbing.
Med risk för att bli intelligensnedklassad igen , så- vet hut jävla Gnällhäckar !

eder //SoP -  *avskriven*

Faktum är-

-att jag har en känsla av att det är Jag som är den jobbiga grannen som inte tål nånting.
Och i Övrigt då? Syrran knackade på dörren, och överlämnade min mobilräkning, även om jag frikostigt sa att hon kunde få behålla den,jag har många räkningar i min egen låda ändå. Kanske tröttnar posten, eller tycker lite synd om mig,o lämpar över lite i hennes låda ?  Fördelar gracerna s.a.s .  Jag fick en liten ask med småpärlor också- ja, av Syrran. Inte posten.
Igår, fick jag brev, sa glatt - Åh vad fort hon svarade ? !  Postade mitt i söndags- Sen såg jag, att det var ett litet litet brev i kuvertet, en hopvikt lapp mest- Åh, det har hänt nåt- Vågar inte öppna :-(
Ja, vad säger man- hennes dotter med sambo hade avlidit några dagar tidigare i en brand.  Iofs, det är kanske inte en helt oväntad grej, eller ovanlig, eller hur man nu ska uttrycka det utan att vara  vanvördig inför hennes sorg-  Dottern levde sen många många år i missbrukarkretsar , men hur hon nu än levde,så kan jag inte sätta mig in i hur det kan kännas att mista ett barn, även om modern sen länge tagit avstånd från henne, för att freda sig själv o sina barnbarn o barnbarnsbarn.
Urs.   Jag är nästan lite mållös. Ovanligt.
Pax // SoP