haha-jag finns inte men bara nästan-

http://granit.extra.nu/val/


Först blev jag ingen blomma som fanns, ännu, möjligen i något laboratorium nånstans-  sen gjorde jag testet igen o tog det andra av två svar jag hade svårt att bestämma mig på- Då blev jag en Blå klubba!  Ojoj-  jag är nog ett sånt där tråkigt neutrum som en person sa för länge sen-

Visst ja- sova.

//SoP

javisst sörru ´

Måndag tog jag ingenting, ingenting, tisdag var det likadant, likadant- Onsdag låg jag i tankar- nä, jag låg i stort sett hela djävla dagen o halva jävla natten o mådde så illa så illa med värk ,värk ,värk åh vad jag hatar den jävla värken som får mig att kvida gråta o kräkas - 
Jag var så Glad, för vare sig måndag eller tisdag tog jag någon värktablett, jag gick med katterna i skogen en timma båda dagarna o jag hade "bara" den vanliga "det här står jag ut med-värken" - Åh fy fan jag ska sluta lura mig själv- Korkade dumma bubbelblåsta mig- jag fick två dar o blev blåst på nästan två.  
Fast jag ska väl vara glad ändå, för ve den som klagar, man ska inte klaga , det finns de som har det värre- Jepp, o naturligtvis sprudlar jag av lycka eftersom nån annan eller en miljon människor mår Mycket sämre än jag, japp, det får en verkligen att dra på smilbanden - Eller hur?  
Fast Lite glad blev jag, för sist jag hade Sån värk, höll det i i fyra dygn.   Idag gick jag ut med Asthra, för oh my lord, jag ville ha Luft- jag spydde nästan på skogsplätten.  
När jag kom in grät jag en skvätt, gjorde kaffe  o sen fick jag en Ikealeverans :-)  En Kompis hade varit på Ikea o handlat med sig lite till mig / oss - tackar tackar ! Lampa, stekpanna o pulversås- Ikeas pulvergräddsås är så god så jag ger blanka attan i om det inte finns en naturlig ingrediens i den faktiskt-  Men det finns det nog ?

Sambon tyckte nog lite synd om mig , för han kom hem med Blå Castello o fullkornssmörgåsrån- Och Ostbågar- ja jag är fan i ostbågeträsket , Igen- fast bara Träsk light den här gången.

Mina jeans från haléns som jag bytte- de var för små, kommer inte ihåg om jag skrivit det här- i alla fall, de blev återsända för byte o de jag fick idag passade bra! Att En storlek kan göra Så mycket skillnad? För det förra paret fick jag med nöd o näppe över höfter o ända,  o sen glipade de tio cm o mer ändå o inte en chans att  knäppa dem. Var lite rädd att spräcka dem när jag skulle ha av mig dem faktiskt- de korvades av medelst försiktighet.  Nå, de här då- sitter som en smäck, hur nu en mössa kan vara referens till något som passar ?  men, de är Stora- i midjan- så stora att jag kommer få gå o dra upp dem- iofs är jag van vid det med de lågt skurna jeansen- men, som jag skrev till min Kompis via sms, lika bra med stor midja för min går ju ut o in ! Ambulerande midjemått om man säger så.

Fick även superhärliga kaffe/thékoppar jag köpt via tradera, från Bo Fajans- 9 kr styck- kopp o fat i nyskick o det stod handdrejad under såg jag. Har premiärdruckit, mandarinthé :-) 

Och nu måste jag fan sova--

Fridens liljor, kilowatt o rivaler-  // SoP

Nu är det banne mig håll-i-gång-i-skogen

Igår mötte vi två vovvar o idag tre !  Tre stycken av Papillon-modell, fast de såg Lite större ut, studsade glatt runt mina ben medan A satt nästan på min axel .  Hon är cool,så fort hon hamnar där uppe, då är hon lugn- sånt glädjer ett kattälskarhjärta som mitt.   

Och jag önskade mig en Kamera- Så vackra Sidensvansar nästan poserade för mig o jag hade inte en chans att få fånga dem på någon annan lins  än min egen näthinnas o spara dem i minnesbanken . 
Det är lite så med skatorna  som har sitt bo i en tall på  baksidan- nu när grenar ännu är kala så ser jag dem så väl när de sitter på ett av de stora träden en bit bort- o det trädet växer i en slänt, så det är så "öppet" - När skatorna sitter där ser det nästan ut som de svävar i intet-Åh det är Så vackert ! Och jag har ingen kamera som når dit.

Jag tar ju Väldigt mycket bilder/foton- min mobiltelefon som jag haft i två år,  i November- är uppe i 5.500 bilder nu- det är i stort sett bara en del utebilder som blir bra numera. *se föregående inlägg* ;-)  Ja, jag skryter lite, det får man när man är glad för nåt som blir bra.    Frågade Sambon igår, som har en Bra mobiltelefonkamera, o bra kompaktdigitalkamera - om han aldrig tänker i bilder när han ser nåt? Nä, sa han- och jag som gör sånt stup i ett - född med kameralinsen inbyggd kanske ?   Alltid mobilen i fickan o snabbknapp till kameran. 

Fridens i blåsten // SoP -med linsen riktad-