Betalt-

dagbok / Permalink / 2
det sista på H&M-kontot så nu är det "rent" sas-  Alltid något som den lede lär ha sagt om Åmål.  

Jag fick min utbytta kofta från ellos igår- klart bättre med en storlek mindre! Idag fick jag de utbytta jeansen- klart bättre! Så bra så jag behåller båda minsann. Tänk, jeansen är i tumstl. 30/34 ( ja de är för långa-alla jeans utom capri är det på mig )  Men, stl 30 är EN stl större än vad jag hade när jag var 17 år.  Då var 29/32 min storlek i flera år, jag behövde aldrig prova, bara gå in o hämta ett par Wrangler i den storleken.  32 var också för långa, men det var platåskor/boots som gällde då, för hundra år sen.  Nu klarar jag av 2cm kilklack-

Jag fick mitt paket från haléns igår också, med fula breda Bekväma "gåskor" - två tröjor, klatschigt Grå- o ett par vackert ljusGrå leggings.  Ena tröjan är på väg tillbaka- den var så ful så ful så ful så-- På Bilden var den så snygg så snygg så snygg så--
Men tjejen på bilen måste ha varit 189 cm lång o varit klädd i en 36a - för jag såg ut som jag virat två torgmadamfiltar omkring mig .  Och varit full under tiden.  Ful,ful,ful. *bilder ljuger aldrig*

Jag blir lite förvånad över mina minskande storlekar- för mitt BMI är enligt alla tabeller 29-alltså på gränsen till sjuklig fetma.  Jag känner mig inte så fet- ok, jag är tjock ,o "sladdrig" av all uttöjd hud , den var ju sprickfärdig när jag översteg hundrakilosstrecket. 
Speciellt på överamarna har jag massor av silverstrimmor- Samlade i en vit sladderpåse på undersidan- det är så fult så fult så fult- så jag nästan gråter när jag ser det. Så hänger en del ner Över armbågen också :-( Jag vågar inte gå ut i bara linne- när nån kommer hit o jag bara har linne ( min uniform) vill jag ta på mig nåt, för jag skäms så, känner mig naken o vit o avslöjad o ful o äcklig . 

Igår, gick jag ut med Stella- i Linne- utan nåt ovanpå som jag skulle svettas ihjäl i- hellre heltäckande tröja/jacka i 30 grader plus-DET ser ju Inte underligt ut, nej då- Jag var Ute i Linne, jag överlevde.
Fan för dessa satans hangups som Förstör livet helt i onödan! ! * Pardon my french *

Fridens // SoP

Slakthus 789-minst-

dagbok / Permalink / 3
Jag har sett Senaste ( sista ? ) RAMBOfilmen  -  Ja-a, och, det var en Blodig historia- och jag har visst blivit extra blödig, men det blev många blundningar o oh shit, åhh- åhh- fy f´n- oh shit vad äckligt.. *pho* jag blev rent "swetter" på sina ställen...  Sen var jag tvungen att gråta lite över grymheterna som faktiskt fick själva actionkänslan att fastna i halsen för på nåt vis kändes det inte så mycket fiction , utan , ja vad säger man, inte äkta, men att sånt Verkligen Händer o det kan nästan gå över ens tanke..  *urs*   Inte så mycket story, men äkta Rambo o jag Gillar ju John Rambo.   Sen funderade jag över hur Någon, som  nånsin varit med om sånt där, IRL, kan orka leva ett vanligt liv igen.

Jag läste boken, Tvekampen , David Morell, i början av 80talet, o tyckte den var riktigt bra.  När filmen First blood kom hade jag ingen aning om vad det var för film, det var dåvarande sambon som hyrt den- och efter att ha sett en stund så började jag känna igen den- men vänta lite nu- det här  har jag läst-   Fast  jag blev en aning sne på slutet  av  filmen.  

 Sen skrev Morell en bok till, som tog vid där filmen slutade, jag kommer inte ihåg den alls så den var nog inte så bra- Den var skriven efter film nr två- så de kan toka till det.  

Gillar ni Rambo, så gillar ni denna filmen- men ta gärna fram skyddsglasögonen om ni är lite blödiga- som jag.

Fridens //SoP

PS- jag gillade en grej, när det skvätter lera på kameran vid nån explosion-  Jag log lite-  DS.

PS igen-  det står om boken att den är utgiven 1986- men jag Vet att jag läste den tidigare än så-- :-/ Hmm?  DS.
Till top