Betalt-

det sista på H&M-kontot så nu är det "rent" sas-  Alltid något som den lede lär ha sagt om Åmål.  

Jag fick min utbytta kofta från ellos igår- klart bättre med en storlek mindre! Idag fick jag de utbytta jeansen- klart bättre! Så bra så jag behåller båda minsann. Tänk, jeansen är i tumstl. 30/34 ( ja de är för långa-alla jeans utom capri är det på mig )  Men, stl 30 är EN stl större än vad jag hade när jag var 17 år.  Då var 29/32 min storlek i flera år, jag behövde aldrig prova, bara gå in o hämta ett par Wrangler i den storleken.  32 var också för långa, men det var platåskor/boots som gällde då, för hundra år sen.  Nu klarar jag av 2cm kilklack-

Jag fick mitt paket från haléns igår också, med fula breda Bekväma "gåskor" - två tröjor, klatschigt Grå- o ett par vackert ljusGrå leggings.  Ena tröjan är på väg tillbaka- den var så ful så ful så ful så-- På Bilden var den så snygg så snygg så snygg så--
Men tjejen på bilen måste ha varit 189 cm lång o varit klädd i en 36a - för jag såg ut som jag virat två torgmadamfiltar omkring mig .  Och varit full under tiden.  Ful,ful,ful. *bilder ljuger aldrig*

Jag blir lite förvånad över mina minskande storlekar- för mitt BMI är enligt alla tabeller 29-alltså på gränsen till sjuklig fetma.  Jag känner mig inte så fet- ok, jag är tjock ,o "sladdrig" av all uttöjd hud , den var ju sprickfärdig när jag översteg hundrakilosstrecket. 
Speciellt på överamarna har jag massor av silverstrimmor- Samlade i en vit sladderpåse på undersidan- det är så fult så fult så fult- så jag nästan gråter när jag ser det. Så hänger en del ner Över armbågen också :-( Jag vågar inte gå ut i bara linne- när nån kommer hit o jag bara har linne ( min uniform) vill jag ta på mig nåt, för jag skäms så, känner mig naken o vit o avslöjad o ful o äcklig . 

Igår, gick jag ut med Stella- i Linne- utan nåt ovanpå som jag skulle svettas ihjäl i- hellre heltäckande tröja/jacka i 30 grader plus-DET ser ju Inte underligt ut, nej då- Jag var Ute i Linne, jag överlevde.
Fan för dessa satans hangups som Förstör livet helt i onödan! ! * Pardon my french *

Fridens // SoP

Slakthus 789-minst-

Jag har sett Senaste ( sista ? ) RAMBOfilmen  -  Ja-a, och, det var en Blodig historia- och jag har visst blivit extra blödig, men det blev många blundningar o oh shit, åhh- åhh- fy f´n- oh shit vad äckligt.. *pho* jag blev rent "swetter" på sina ställen...  Sen var jag tvungen att gråta lite över grymheterna som faktiskt fick själva actionkänslan att fastna i halsen för på nåt vis kändes det inte så mycket fiction , utan , ja vad säger man, inte äkta, men att sånt Verkligen Händer o det kan nästan gå över ens tanke..  *urs*   Inte så mycket story, men äkta Rambo o jag Gillar ju John Rambo.   Sen funderade jag över hur Någon, som  nånsin varit med om sånt där, IRL, kan orka leva ett vanligt liv igen.

Jag läste boken, Tvekampen , David Morell, i början av 80talet, o tyckte den var riktigt bra.  När filmen First blood kom hade jag ingen aning om vad det var för film, det var dåvarande sambon som hyrt den- och efter att ha sett en stund så började jag känna igen den- men vänta lite nu- det här  har jag läst-   Fast  jag blev en aning sne på slutet  av  filmen.  

 Sen skrev Morell en bok till, som tog vid där filmen slutade, jag kommer inte ihåg den alls så den var nog inte så bra- Den var skriven efter film nr två- så de kan toka till det.  

Gillar ni Rambo, så gillar ni denna filmen- men ta gärna fram skyddsglasögonen om ni är lite blödiga- som jag.

Fridens //SoP

PS- jag gillade en grej, när det skvätter lera på kameran vid nån explosion-  Jag log lite-  DS.

PS igen-  det står om boken att den är utgiven 1986- men jag Vet att jag läste den tidigare än så-- :-/ Hmm?  DS.

Jag är sugen

på frusna blåbär--  Stora goda "isbitar" i ett glas vatten- 

I övrigt är jag så svettig så jag fastnar på allting- ganska äckligt.

Och jag fixade den sakramenskade garderoben till slut -åtminstone så pass att jag fick in kläderna i den- det var säkert 45 grader varmt där inne. Ännu äckligare.

Nu ska jag se på Dexter -Inte äckligt alls.

//SoP

Jag måste fråga

Er som läser här en grej- Är det Någon, som faktiskt lockats att läsa om kanske till  o med SE lite på Touren ?   efter allt jag skrivit o tjatat o länkat om  -  Jag har haft den här bloggen i snart tre år, så en del cykel har det ju blivit även om katter o tv överväger.  Någon som klickat på länken till Vaccis blogg ?  
Har min " Reklam" gjort nån nytta för den i svenska medier  så styvmoderligt behandlade sporten -  Nå, Hoppet överger en aldrig ,sägs det .   Tack Roberto, Anders o eurosport för tre veckors härlig underhållning !  Au revoir -

//SoP

Nackont -

får jag av Fläktar- jag tycker Inte om Ljudet av fläktar, jag tycker inte om blåset från fläktar även om väderleken gör dem behövliga. Men jag får Ont, o det fast jag inte sätter mig i direkt drag , längre. För några år sen gjorde jag det- för det där med "åh akta dig för draget,sitt inte i drag" - -det var ju bara en massa kärringnys. Haha- kärring here I am.  Jag kan få snudd på spyont, o jag blir så Trött I skallen av surrandet.  

I övrigt, så tvättade jag mitt duntäcke (som jag köpte förra sommaren då skattepengarna dök in på kontot) - det torkade på ett par timmar ute.  Jag älskar doften av utetorkat- en klar Sommarfördel.

  Men jag älskar Inte doften av utetorkande granntvätt- varför behövs så vansinnigt mycket Parfymerat tvätt/sköljmedel ? Ibland kan jag vakna av lukten o nästan få ett hostanfall.  Jag har tvättat med oparfymerat tvättmedel o noll sköljmedel o haft på tork ute o det har doftat helt Underbart-Ändå. Konstigt.  

Jag har tvättat rätt mycket- o ännu inte fått någon ordning på garderoben/klädkammaren så det ligger ju kläder överallt här. Tycker Inte om. Men världen stannar ju när det blir så här varmt.

//SoP

"man ska inte klaga på värmen"-

- så då gör jag inte det, trots 33 + i skuggan-  Det är förbankenmig helt Underbart Torkväder! Så jag tvättar kuddar o stolsdynor o annat "långtorkat" o lägger på katthyllan ute, vänder några ggr- och Viola´ Torrt !  :-)   

Katterna ligger fortfarande på rygg med största ytan utbredd- magen- fläktarna surrar o jag har stängt dörren ut för Skitungen är här nere o har fått tag i ringsignalen Crazy Frog till sin mobil o jag vill helst döda Skitungen- Tack o lov är det flyttstädning på G där nere- :-)   Hoppas de som flyttar in Inte har ett gäng skitungar.  Sån är jag.

Vink // SoP

Sommaren attackerar-

Som om inte getingvågen räckte- nu är tvestjärtarna på rejäl inmarsch också- I mitt badrum ! Åh vad  jag avskyr Insekter. Inomhus. Ute Får de vara-det är där de Ska vara-   Bort-iväg-schas-  *brr*

//SoP

Katterna

ligger mest på rygg o så sträcker de lite på sig-ibland. Vid kraftansträngning åstadkommer de en gäsp- ena benet  hänger då o då med i den också-kedjereaktion? Ingen vill gå ut- inte jag heller. 
"Jag tänker-alltså svettas jag "-

Som sagt, det är inte så långt till Jul.

//SoP
Visa fler inlägg