Musik-katter o kakor-

Ja-a.. jag lyssnar ju nästan aldrig på radio där de spelar nåt-  ibland hamnar jag dock i nattradion- och den enda låt som jag lyckats komma ihåg i år- tror jag? Eller nä det var ett par från melodifestivalen också-- Nå, i alla fall- Jag blir inte Av med Ugglas pärlor till svin-- Jag tycker inte ens om den men den sitter ju som ett envist flugpapper-- fiiin, sviiin -du e  för fiin--- Åh vad jobbig. 

I Övrigt- Pissenisse har slagits så tussarna yrde utanför, sen gick han stolt över Sin tomt medan den rödhårige kombattanten smet iväg som ett streck utmed backen in i skogen- Vilket liv det var, S höll på att bli galen här uppe på balkongen !  
Troligen har väl Pnisse upptäckt min nya kruka nere vid trappen o inlett operation Inpinkning nu    o_o   -  Har planterat fyra stycken ljungplantor i en lite större kruka-Och minsann så la jag frigolit i botten o på insidan- Haha, lite lär man sig av tv . Ska bli intressant o se om de klarar sig ! Får ha en filt i beredskap också.  För är det Flerårig ljung så ska den banne mig vara det med.  Ställde även en kruka ljung i en sån där "urholkad" frigolitbit- så den är som en ytterkruka-  (  Ja, jag spar en del såna bitar när jag köpt nåt "frigolitinbakat"- de är bra-ha ibland. ) 

Vad mer ? Jo- jag har bakat lavendelkakor!  Det är bara mördeg med smulad/stött lavendelblomma i- Jisses, vilken doft! O goda,  även om jag inte kan säga Åh de smakar lavendel, det är mer att man känner nåt  obestämbart Gott   :-)  de bara smälter i munnen.   

Fridens // SoP  - som ska se om jag får över bilder hit -

En liten aha-

upplevelse som säkert ingen annan tycker är det minsta rolig-

När jag ser o har sett på Buffy o Angel, så ser jag alltid hela eftertexten Och, den där tecknade demonen/vampyren som kommer på slutet o säger arr-arr- ( o några ggr nåt annat) - han Måste alltid gå förbi innan jag stänger av-  Sambon har ibland sagt att  stäng av nu, o jag nej, arr-arr måste förbi först-
Nå, det är ett namn i eftertexten-Nerf Herder- Och jag har skrattat flera ggr inombords o tänkt att Vem i hela världen Kan Heta Nerf Herder--?  Men, jag kom på det- det måste ju vara arr-arr som är Nerf - eller hur ? åh så logisk jag är :-)   

Efter att studerat extra features vid denna "visning" av lagligt köpta dvd´s  -  (eftersom jag bara sett på tv förut, o de DivX-skivor jag har- )

Så-tamtaratam-- jag fattat att Nerf Herder- det är Bandet som spelar vinjettmusiken!  
*aha* ;-)

G´nattens // SoP den upplysta.