så var´e Påsk igen då-

dagbok / Permalink / 0
- och för dagen lämpligt klädd i helsvart- eller okej då, min scarves är silvergrå-  hade jag tänkt att i lugn o ro läsa mig igenom en allt högre tidningsbunt på köksbordet, och sen tillaga en enkel middag.  Jag hann ungefär till mitten av gårdagens aftonblad.  Lika bra det kanske, redan rubrikerna irriterade mig-  guldsmeden som blivit mördad hade gjort smycken åt *olika kändisar*  - Någon Elin hånade en ex-man- Skiter väl jag i- Och så var det någon kränkt mästerkocksdeltagare, Igen.    Jag tycker att en designer gör smycken till *den o den* - inte åt. Bara som ett exempel.  Elin vet jag inte vem det är o vill man inte bli kränkt av domare i matlagningstävlingar så- anmäl er inte dit.   Snart övergår de väl till domarmissarna, träningarna, o skadorna i dansandet. Vad vore dagstidningarna utan alla tv´s lekprogram?   
 
Ja, en halv dagstidning blev det.   Sen blev det rörigt- o sen startade jag datorn för första ggn sen i tisdags .  Hade inte missat något av värde,snarare har jag vunnit tid o kanske pengar med ,genom att inte nappa på något dagserbjudande i alla nyhetsbrev jag får. De har nyheter varenda dag- otroligt vilken omsättning de måste ha. 
 
Nu ska jag se om jag kan svänga ihop nåt ätbart, sen blir det nog en Gardellkväll -
 
En Fin Påskhelg önskar //SoP 
 

Islagd irritation-

dagbok / Permalink / 1
-för tillfället . Även om jag inte ville stiga upp idag. Allt blir så rörigt o stökigt o stressigt o högljutt så fort öronpropparna tas ut o jag stiger upp .   Men när jag kom ut i köket låg ett bubbelkuvert från Egmont på köksbordet- lite muttrande tog jag tag i det o tänkte,positiv som alltid, va fan är det här nu då,jag har fan inte beställt nåt? ( ja, varför svära för lite när jag kan utnyttja mitt dåliga ordförrådsminne allt vad jag orkar? )  Ut trillar en elvis-bok o en lapp-Grattis till vinsten ! :-)  Ja, där kom fanandet av sig o dagens humör byttes faktiskt till en smula mildare.  Sen blev jag sur igen när jag skulle fylla på min veckolåda med medicin-  Fick inte upp burken med det nya metforminet- räckte resignerat över burken till Sambon, som slet en bra stund o till slut tog till saxen-  Bra förpackning, tyckte jag- alla diabetiker ska vara byggda som Magnus Samuelsson- Undrar om deras reumatismmedicin har en likadan burk?    Såg det var ifrån det där " tänk gult"-stället som jag blir så irriterad på reklamen för-tänk gult-Piss,tänker jag. Så jag har två pissburkar nu-   :-/   Och nu när jag börjat vänja mig vid att metforminet är avlånga tabletter,så fick jag runda igen.  *hate*     Jag har fått fördubblad dos av min blodtrycksmedicin, men jag har inte börjat med den ännu- idag la jag en o en halv tablett i morgonfacken, jag har ju en hel del kvar av mina gamla tabletter o två av dem borde väl ha samma effekt-   Men jag fegar- jag fick för Länge sen en starkare blodtrycksmedicin, när jag var inlagd på sjukan.. och den tålde jag inte alls- det blev larm o hela rummet fullt med folk o blodtrycksmätare som inte gav utslag o så en hel natt o dag helt stillaliggande med dropp. Så att ge en paniker som mig en högre dos- Nja, bäddat för ångest om man säger så.  Jag vågade inte ens mig  på den extra halvan idag,jag tar den i morron-när Sambon är hemma. 
 
Ja, det var väl vad jag hade att säga-  
 
Pax //SoP 

-synnerligen grinig

dagbok / Permalink / 2
är jag- irriterad på Allt. Nästan-  Bara så de känsliga kan sluta läsa nu.  Jag fattar inte hur alla kan va´ så jäkla korkade o  bara jag vara så in i flängbänken superilligent-   Men jag får väl skylla mig själv när jag läser tidningar . 
Men jag var arg före dess också, på allt vädergnäll, på sjuka människor som envisas med att stå på sjukan o hosta o ta med sig halva släkten o breda ut sig o sina snornäsor över hela korridorerna  o pissa på sitsen  inne på toaletterna - äckel.   Jag vill ha en snor,host o pissfri korridor in till min läkare.   Och jag vill ha en läkare som säger att det inte finns några fel på mig alls o alla sjukdomar jag haft mirakulöst har försvunnit o att jag är Botad! Halleluja, ta din säng o gå- o kasta den på alla snorhoppor utanför !     
 
Ja, jag har ont i skallen, o ja jag har ont i axelfilén, o ja min förbannade ischiasnerv har klämt in sig i rövbenet så jag  blir Ga-len !   Hade ingen vettig middag att fixa till så det blev pannkakor, alltid nåt sa fan när mjölken började surna. Det stinker stekos överallt här- Urs.  Och jag är redan hungrig igen.  Jag är alltid hungrig, eller så mår jag illa- Jag har alltid, alltid, for ever and ever -ONT nån jävla stans o jag är så trött. Trött. Trött, hungrig, illamående, ond o svettig. Ska de´va´så? Va ?    
 
Bara för det ska jag shoppa lite , idag kom mitt efterlängtade bokpaket så nu måste jag ha nåt nytt att se fram emot- som jag glömmer så fort jag öppnat. 
halleluja-  
 
//SoP 
Till top