-min TVblogg

dagbok / Permalink / 0
Är uppdaterad Om nån till äventyrs är lite intresserad  :-)   *reklam*

 Och i övrigt -  har jag promenerat med Katter- mums med små trevande grässtrån o fy urs o Blä för utgeggade bajshögar :-P 
- och Asthra tittar misstänksamt på julbocken av granris som har tinat fram ur drivorna-  Vad var det för monster som bodde där inne? Förra vinterns "skelett" står kvar vid förrådshuset, får det snart sällskap månne ? Så står de där som de två elefantskeletten-eller är det mammutar ? i entrén  på nåt muséum i sthlm som jag var på för otroligt länge sen .   Jag  Var rädd för skelett - sådan matte, sådan katt ?

-Blä också för alla Fimpar som slängts i snö som ju Ingen nånsin tror ska försvinna o deras fimpar vara dolda för all tid o evighet Amen. 
Och Ja, jag har rökt själv i Massor av år men för dens skull svinade jag inte ner omkring mig. Utom luften då- förlåt alla som mådde dåligt av den, jag tar mitt straff Nu.  Ber om ursäkt för all parfym med när jag ändå är i farten- Jag tar straffet för det med. 

-Betalat räkningar har jag med gjort- Blä för det med o straffet--? Ja, det är mitt. 
-Nu ska jag måla naglarna- 

Pax // SoP

Order lagd-

dagbok / Permalink / 0
Har vi tur dyker det in här på torsdag :-)  Jag har köpt ett par trådlösa hörlurar till Sambon- så det  blir lite mer husfrid med tanke på hans tv-volym-  Jag slipper "bli galen" o han slipper tjatandet. Han får en mp3spelare med, fick välja själv så jag hoppas han blir nöjd- Han fyllde år den 22a mars , Ja, jag är lite sen av mig. Till mig själv - så tog jag en mp3a också, o ett par extra lurar till. Radion är så kass i den jag  brukar ha böckerna i, så det blir att jag använder gamla spelaren som är krånglig att lägga över ljud i, för den Bra radions skull. Många apparater Blir det- o alla sabla laddare till allting, men okej då- hellre det  än Sladdar- mitt hatobjekt.  Vis av gamla misstag, så Skriver jag numera på laddarna Vart de hör- Det hjälper ju inte att det står Nokia när det ligger "tjyffinio" nokialaddare  i lådan.

Nu ska jag betala räkningar- har varit på G i två dar nu men jag blir illamående av att sitta vid datorn, nackeryggaxeleländet, dessutom har jag blivit så plattrövad så jag trycker till min ischiasnerv o det är Fan inte kul. Utan kudde, ont i häcken , med kudde ont i resten- för högt o för lågt skämmer allt. Jepp-

//SoP 
Till top