-så kom det lite sommarunderhållning i postlådan härom veckan-

 
Captain America har jag redan sett, o jag gillade den! Riktigt mycket-   Jag hade faktiskt väntat mig nåt ganska töntigt, men det var den inte alls- inte i mitt tycke i alla fall. Jag har ju fallit pladask för Iron man , o  via den fattat att jag borde se Thor, o den va ju- tja-sådääär :-/   Sen såg jag Avengers o den Gillade jag- men hade ju inte en suck om (Jo, okej, lite då) vem Captain America var ,så då "måste" jag ha den filmen också-  Och med tanke på Thor,så hade jag inga höga förväntningar.  Fast,hade jag haft det,kanske jag inte hade tyckt om den så mycket-? Nå- jag ska ge Thor en chans till, jag hade nämligen svårt att få ordentlig koll på handlingen eftersom jag funderade på hur fasen de fick ihop den nordiska mytologin .. För i mitt hu´ve blev det ganska fel - men jag kan ju också ha fel- Månen har ju en mörk sida.. ;-)  (Primeval är föressten en Himla bra brittisk serie - jag har hela serien,Nu- den tredje säsongen har jag haft på bevakning i ett år - o lite till) 
 
Pax/ SoP 

det blir Katt-bilderblogg-

Börjar med lite kattgympa-  Stella får ett ryck ibland o ger badrumsmattan en omgång- 
 
 
        
 
  -givetvis blir man lite trötter efter ett sånt pass- 
 
 
 
 
Lite trötter blir även Asthra när hon hjälpt till på balkongen en hel eftermiddag-  
 
  
 
"miiin matte" -   Min benvärmare/♥-värmare-  ;-)    Go´fjomporna -
 
//SoP 

-och bara för att jag satt o läste

i min roliga statistik,så har jag glömt vad jag tänkte skriva om!  Det var säkert katter, eller plantering, eller ontöverjävlaallt. Som vanligt.  Så, då var det färdigt - 
Nä-  Men , jag har planterat idag,också. Fyllde på i krukorna nere på framsidan. En växt jag hade satt i "trappkrukan" ville inte vara där så den fick flytta till en egen kruka på balkongen. En Kaukasisk förgätmigej- som enligt googling ska vara helt omöjlig att ha ihjäl- jag tror jag är på god väg. En vecka hos mig o alla bladkanter är bruna. :-(   Dyr va den också.   Nu blev det Margueriter, och ett par Lobelior.   Min goa´ granne tyckte det blev fint med krukan vid förrådet, tack för det, alltid roligt att få lite positiv respons. ( Bara för det har väl nån full ungj-vel sparkat omkull den efter Gisledagarna eller något annat klämmigt sommarevent inbegripandes hinkvis med alkohol. )   
Mer då- Skrivit på ett brev-mina är långskrivna-  fixat mat, diskat en del, vallat katter, idag gick de åt samma håll! Samtidigt.  Sett lite tv-Och Nu kom jag ihåg-  jag har inte nystat garn, jag har repat upp-  För två jular sen fick jag för mig att sy ihop en liggdyna/matta av påtade garnsnören, till en vovve långt upp norr, men, den blev inge´bra-  Blev mer en skål, så hela undersidan med tiotusenniohundrafemtiosju fula stygn åt alla håll var vad som blev synligt. Inge´bra. Den där har legat i en korg sen dess- Och igår, när jag var trött på att både nysta,virka o sticka, så fick jag tag i den där garnskålen o började repa upp tiotusenniohundrafemtiosju fula stygn . Ja, här rädes icke enformigheten ,det har en rogivande effekt.  Det blir nog färdigt, till slut.   
 
//SoP