Men int´fan-

dagbok / *fan*, magont, sjukan / Permalink / 1
-ringde de från sjukan, idag heller. Så jag gick in på vårdkontakterna- underhållsarbete. Trolltider fanimej. Det känns som om jag börjar förstå varför folk ringer nödsamtal i onödan. Enda chansen ju? 
 
I Övrigt då? Magen, magen, magen. Så, det avklarat. 
 
Fred //SoP

Gnäll och gnöl

dagbok / lack, mage, sjukvård / Permalink / 0
Min Mage alltså- jag har googlat och haft dödsångest och hjärtinfarkt och nästan ringt ambulans, gråtit lite och ynkat mig - Svurit och svettats och försökt få kontakt med sjukan- som skulle ha ringt mig vid ett i Torsdags. Det gjorde de inte. Jag hade två telefoner till  hands från tio i ett till halv sex (sjukan stänger  klockan fem enligt deras hemsida) ,inte ett pip i nån av dem, eller markeringar om missade samtal.  Så jävla sur jag blir- och ledsen. Du är inte viktig. Dö så vi slipper dig.  Visserligen har jag fått en diagnos  helt ur luften som definieras av att jag söker sjukvård frekvent med diffusa symptom?  Ja, jag som inte ens kommer iväg på mina ordinarie kontroller två gånger om året. Frekvent? Frekvent  undandragande möjligen. Så när jag ger upp och ringer, då Är  jag sjuk. 
Nu har  jag ringt igen- får se om de står vid sin nya uppringningstid?
   
Jag ska be om en ny årskontrollstid, som jag aldrig fick nån ny efter avbokningen- jag ska be om en läkemedelsgenomgång, som jag bad om i höstas men inte har hört ett pip om ? Jag ska upplysa om att jag slutat ta en medicin som jag bett att få slippa i snart två år , och jag ska be om att få en annan läkare och en utredning på min mage som inte en jävel bryr sig om vad jag säger om- vid vartenda besök/telefonsamtal jag har haft med vården så har jag talat om hur mycket min mage förstör mitt liv, och de säger- ät fibrer. Jag Tål inte fibrer. Du vänjer dig- nja, har jag inte vant mig sen mina sena tonår lär det aldrig hända. Ja, jag är så in i helvete lack  på det här. Jag ska även tala om vad jag själv tror att det är för magkrångel- Men självforskande googlare avfärdas väl. 
 
Frid och fred och hela konkarongen //SoP  

-och igår så

dagbok / Nykatter, gåut, kompis, selar, skola, värkåskit / Permalink / 0
-fick jag autogiroblanketten ifrån banken. Trägen vinner. Men Ska man verkligen behöva "bråka" så mycket för att få ett papper?  Det tar ju en massa tid, tjafs och irritation . När jag säger" jag vill ha en blanket", skicka en ,det vinner väl båda parterna på i längden? Nu har jag ett riktigt dåligt intryck av den banken och tänker aldrig anlita den fler gånger när det här lånet är avklarat. Och det tänker jag berätta för andra också. 
 
Och i Övrigt då? Ont i magen som fansjävlahelvete .    Ont i ryggen som lite mindre fansjävlahelvete.  
 
Katterna har fått varsin sele- de har haft dem på i en minut vardera i tisdags och onsdags, men idag fick jag på dem selarna samtidigt- ( nja-) och de fick fnatta runt med dem på,de går med ena benet ( där spännet sitter) som om de vore gipsade ungefär, och Loke vill mest gå bakåt, men- Med sele på- gå ut på balkongen=Roligt! Så då Nästan glömde de selen några sekunder då och då och de fick så mycket beröm så mitt kattjoltande ekade över nejden här :-)  Åh så duttia kissar, sele på, gå uuut, åh vad kuul- duttia kattesnattar ! Ser ni, inge falitt alls- ojoj- ja, så duktiga ni är- mattes duuuktiga katter !   Titta Freddan, vilken utsikt-  Kom då Loke, inge falitt- du som brukar va så kaxig-  
 
Igår var min kompis här och intervjuade mig för ett skolarbete hon har på gång, prat, landgång och försenad julklapp. 
Och idag fick jag ett mess ifrån henne- "Jag klarade psykologitentan!" - den hade hon pluggat inför över hela julhelgen.  Grattis, grattis, grattis ! 
 
Fred och Kärlek //SoP
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top