Freddanskrotten-

-och  Loketok med för den delen-  Veterinärbesöket.. Det tog två timmar. Han var sövd i en timma, fick öronen rensade,klorna klippta,tänderna kollade och såret tvättat. Sen fick han en tratt runt huvudet.  
 
 
Inte var han glada skvätten när han kom hem inte- Och Loke- Han blev vansinnig! Alltså, jag har aldrig sett honom det minsta agressiv, inte hört honom vare sig morra eller väsa- Nu blev det som en explosion i katten! Men det bottnade i Rädsla. Han blev helt enkelt skiträdd för Freddie med konstig lukt, beteende och så Tratten! Den levde han rövare åt även när den inte satt på katten. Den mesta tiden av fredag/lördag tillbringade Loke i köket, låg på köksbänken, smög runt här uppburrad och på sin vakt, utifall att trattmonstret dök upp i närheten.  
 
 
Men på söndagen gick det att nosa på Trattmonstret. Sen sov de som stockar Länge,båda två, efter att ha satt i sig ungefär en halv torsk som Maken dragit upp ur havet utanför Ven . Det är tröttsamt att vara trattbärare, och väldigt tröttsamt att vara arg,rädd och på sin vakt hela tiden.   
I natt så låg de båda i sängen en stund, och Loke tvättade Freddie lite på huvudet, sen ville de busa, men bus med tratt ger ju lite ojämna odds.  
Och Freddie alltså, med sin tratt- han är så snäll, står ut med tratten som om tratt är normalt- Inget rivande och slitande för att få av den , han kliar och kliar utanpå den , så jag ger en hjälpande hand och kliar lite, jag har ju inga klor att riva sönder honom med.  Och nu, såg jag att snöret vi knyter tratten med har gått upp- Men han ligger där, utan att dra sig ur den lättare än lättast.  Lille gubben.  Lilla räddisan är stoisk minsann.  Och han Gillar att få salva på såret nu,sträcker upp hakan och blundar när jag stryker på. Jag blir riktigt rörd faktiskt. 
Att få medlet i öronen, Det är ju inget vidare, men han accepterar det efter att ha ränt runt rummet nån vända, stackarn- Lika bra att ge mig- 
 
Vilken skillnad mot att ha fått slåss på liv och död när Stella och Asthra skulle ha medicin/behandling.  Fast, inte ropa hej,inte har jag hoppat över nån å med lätthet- Loke står på "tur"- men jag Hoppas att han inte har såna öronproblem,det Verkar inte så . 
 
Och i övrigt, värk,värk,värk-trött, mage-mage- The usual shit . Men det regnar - och jag har en tröja på mig. 
 
Fred //SoP
 
 
 
 
 

Ja, inte-

-sitter jag i det här rummet för ofta inte- datorrummet.  Det är så varmt,trots att det dämpats sig en del med vädret. Och stökigt. Den plats jag gjorde senast har Maken staplat full igen. Men jag håller på att tömma en stor byrå,som ska ges bort. Jag tar lite i taget,så efter tre rensningar har jag kommit fram till själva Lådorna.  Maken köpte flyttkartonger så jag har något att lägga grejerna från byrån i. Första lådan innehåller brevpapper till största delen, det borde bli två flyttkartonger av det. (det är inte den största flyttlådan, märkte jag när jag vek ihop den första- det här stämmer inte, tänkte jag- och det gjorde det ju inte.) 
I förrgår släpade jag in en låda till vardagsrummet,smockfull med fotoalbum- och då var jag glad att det Inte var den stora lådan, helgolandsbukten,så TUNG! Sträckte något i axeln. :-/ 
 
Freddan ska till veterinären ,han har fått ett sår på halsen, och vi får inte bukt med deras öronkli/skabb trots Tre engångsdoser,så veterinären ska kolla Igen. Det ville jag redan i våras, men nej, hembehandling. 
Ja, bara det blir bra, det är ju synd om katterna, speciellt Freddie, som kliar sig SÅ mycket. Klåda är inget som påverkar humöret i Positiv riktning.   
 
Ja, det var väl vad jag hade att säga- det händer inte så mycket . Eller jo, de river upp gräsmattor och lägger asfalt här utanför, och på området. För få parkeringsplatser.  Så färre gräsytor, fler bilar, fler ungar som nu inte har något stopp mellan "andra sidan" området och vår sida, så de kan glatt rasa rätt igenom på cyklar,skateboard och såna där "eldrivna" brädor de står på- Parkeringar, det är bra lekplatser det. Synd att vi inte har en motorväg också- OBS! ironi.  Och min vackra lilla rönn där Ferdinand brukar få mat,den är Borta.  Jag börjar sakna för mycket här. 
 
Fred //SoP
 
 
 

Och idag är det 28 jävla grader igen-

-och det var väl ungefär vad jag hade att säga.  Värkdag, surdag,skitdag- jeveldag. Jippikajej. 
 
Och hyresbetalningen hade blivit avvisad p.g.a otäckning på kontot- :-(  Det såg jag först idag.  Jag avskyr den "nya" banken. Eller så är det mig det är fel på- (nähä? ) Jag borde återgå till giroblocket..
 
Fred i solen //SoP