Stella vaktkatt-

ränner som en skållad råtta här--  Det är en snöplog utanför, o en STOR en också.. o i ärlighetens namn så låter det som om den tar med sig asfalten också ! Kåken skakar-- Och Stella ränner mellan fönstren o hon har tefatsstora kolsvarta ögon o hon Morrar- - Så stannar hon en stund o stirrar på dörren- vinklar öronen, o så full fart till köksfönstret igen-    Arg o orolig är hon.  Fast nu tystnade det utanför-   *skrattar* - nu kom hon rantande o strök sig mot mina ben - med det där mrrff-ljudet...  hon vill  nog ha beröm att hon vaktar oss ordentligt !      

Ärligt, jag har aldrig varit med om maken till katt.  Är det nån mer som har en sån Vaktis? Och kan man göra nåt för att få bort åtminstone Lite av det beteendet ? Det kan vara rätt så jobbigt ibland. Dessutom är ju katten stressad.  I alla fall upplever Jag henne som stressad . 

Och nu får jag stressa-- f*n e klockan så mycke ´redan-- o_o 

// SoP   

Pinnstel o pissur för f*n--

Jag har surfat runt en stund- mest slögloende på communitys-  så tänkte jag att det vore lite kul att prata med nån tjej också-  så jag började hoppa runt i åldersgruppen 35-55..   Det är ju nåt rent otroligt så många Spralliga, Glada, Tokiga, HelGalna, Knasiga  40plussare jag hittade- Allt som gör livet glatt med minsann, med massor av humor.  Väldigt många var beroendeframkallande också.  OM man kunde vänja sig vid alla tokerier de höll på med.  Åh-- 
Ska det vara så omöjligt att bara kunna snacka lite med nån tjej/kvinna/dam- i sina bästa sabla år ? Eller är jag kräsen snobb-  en  grinig totalt osprallig typ.

// SoP