M

Hos Jannen  fick jag en bokstav-  jag ska skriva upp tio saker jag gillar som börjar på M-

Mandelmassa
Manowar
Marmor
Makaroner
Mango
Moln
Mint
Metall
Midvinter
Marilyn Monroe

Så- tio utan inbördes ordning-  ta upp tråden den som har lust.

// SoP

pungråtta-pungråtta

image511  pungråtta-!   Åh, jag borde verkligen inte sitta  " på" en community när folk retar mig så in i vassen-  Korkskalliga pungråttor !  Jag har kommit på den ultimata svarsfrågan på alla hej o hejsan osv jag får-- Hej, säger jag snällt o vänligt, "vad har du på hjärtat då?" -- till 98% så fattar de inte det  o svarar  vaddå hjärta ? eller jo min hjärta är så bra tack , o då är det hejs o vejs-  Är jag verkligen en sån puckomagnet ??

//SoP 

lite sur-

är jag- Mitt apotekspaket kommer först på Måndag -.  Fast jag skulle fått det idag. Den långa leveranstiden tar ner smidigheten med näthandel, tycker jag.   Sen blir jag lite sur när jag får ett mail att " vi har försökt nå dig via telefon"-  Ett , 1, samtal vid elvatiden- som jag  Inte rusade huvudstupa ur sängen för att besvara- som vid koll senare var ett " Skyddat nr "-  ETT samtal räknar Jag inte som Försökt nå dig via telefon. 

Ringer någon hit klockan elva, eller ens före ett på dagen, så vet jag att det inte är någon jag känner o därför har jag inget intresse av att prata med dem.  Ringer någon jag Känner den tiden är det Viktigt,o de ringer Igen  om ingen svarar , o de provar på  mobilen, svarar jag inte där heller får jag ett sms- 

Senaste gången någon ringde runt tolv svarade Sambon o kom o gav mig telefonen i sängen- det var en brutta från Hus&Hem som ville göra mig Så glad - det blev jag inte.   Sen ringde de för några dagar sen , Igen- o skulle göra mig Så glad- jag berättade då att jag blev inte glad förra veckan o blir det inte nu heller.   Det är Lite jobbigt att företag man är eller Har Varit kund hos får ringa, trots Nix.   Vad jobbiga de Är- jag brukar köra DirektStopp - så när de kommer med ja du har varit kund här.. så säger jag , ja o det finns en anledning till att jag inte Är det Längre, o jag vill inte bli det igen ,hej då .  Annars kommer de med sitt lilla Jag hoppas jag inte stör- då svarar jag bara jamen vad vill du då ? Då kommer de av sig - Fy vilket synnerligen otacksamt yrke. :-/

Försöker komma på nåt som var Sommarbra idag- vädermässigt har jag inte ens tänkt på hur det var, men jag har inte varit så svettig så det var säkert bra väder.

G´natt // SoP   PS Höll på att skratta mig halvt omkull när LillaKatt sömnig på sängen  fick syn på Stella ute i hallen o blev så rädd så hon studsade baklänges rakt upp på fönsterbrädan  o dunsade rumpen i rutan !  
Hon var snabbare än jag då jag hade en Big spider i taket ovanför min plats vid matbordet-- ( But that´s another story)

Kvällens // SoP    igen då.

Idag-idag-idag-

fick jag hem fyra säsonger av Buffy- komplett !  Satt nästan lite fånigt léende o ställde in dem i hyllan- 1 2 3 4 5 6 7+ fyra stycken "special" om rollfigurerna Spike, Giles, Willow o nu Angel.   Och så fem säsonger av Angel därefter- o Buffyfilmen.  Sen har jag jag Tru calling på den hyllan också, iofs inte B-relaterad, men det är ju ändå "Faith".
Ibland undrar jag vad som gjorde mig så Totalt Buffyfrälst. .   Det är säkert mycket. 

image519 

Även om Någon kanske bidragit Lite extra- ?

Fridens // SoP

dotless?

- HUR ser ett tangentbord utan å ä ö ut ? Vilka tangenter sitter på de platserna  ? Funderade jag på nu när jag läste en blogg. 

//SoP

Klädkammardörren-

image517 -- ser väl Lite roligare ut - med den tjejen på ?  Hon valdes för sin Röda jackas skull.  Det är den som syns till höger som ska målas röd- när jag orkar.  Den svagt pissrosa tapeten ska också "åtgärdas"  *när jag orkar*  

Sommarbra- vet jag inte om jag ens tänkt på idag-  o_o  ?  Så säkert var det en jättebra Sommardag för jag märkte den inte ! 

Fridens o mot Dvd-spelaren // SoP

In the mailbox-

och plötsligt Väldigt nära mig-

image516

Fagerlunds- om de inte är bra nu när jag Äntligen har skaffat mig något inom Fantasy-genren. 

Fick Nemi´s Julalbum från 2006 också, jag fick aldrig tag i den i julas-  Alla behöver vi lite uppmuntran så här i Sommartider, hejhej, sommartider-

I övrigt, jag har dammsugit idag- ajsomf´n i Ryggen. . Ändå är just själva ryggen ett ställe jag inte brukar vara så ondsint på/i .  

//SoP  

Tja ?

Jag har sett Eragon nu- för en stund sen. :-/ Jag Hoppas Boken är Bättre- för den  ( o Den äldste ) är snart i en postlåda nära mig-  Jag trodde filmen skulle vara bra- men jag tyckte den var rätt  tråkig,  de enda intressanta skådisarna ( Robert Carlyle , Jeremy Irons )  dog båda två .   Men Saphira är ju söt, speciellt som nykläckt - funderade dock på vad hon åt som vuxen, råttorna kan ju inte ha räckt så länge ens på den tiden ?    Eragon, *hjälten* lämnade mig i stort sett uttråkad med sin slätstrukenhet- kanske blir tolvåringar kära i honom, vem vet-- inte jag.

I övrigt, när jag väl kom till liv idag så blev det en Riktigt Bra Dag med Syrran i Ösregnet-  Kom fram till att jag haft rätt många bra ösregnsdagar i mitt liv.  :-)   Är nu klippt, har köpt fula men ack så bekväma hopp-i-skor, har även hittat nagellacksremover för Lösnaglar ( depend)  o så har jag köpt vitt garn till en kattfilt till  min Lule´polares katt.  Plus lite annat. Fick mina affischer från discshop också- de kom Före filmerna- annars brukar de ta nån dag längre tid.   Nu är det bara till o få alla fingrar loss ur  vetesjuttonomjagklararav- o måla badrumsdörren.  Hoppas vi inte får gäster eller magsjuka medan den torkar-

G´natt // SoP
Visa fler inlägg