Och det är Påsk

Åtminstone i några timmar till. Inget märkvärdigt,som vanligt. Jag är riktigt riktigt dålig på att fira saker. Jag fick fram några påskprylar på Skärtorsdagen. Och igår hämtade jag en liten låda och började lägga undan dem igen. Det måste vara tråkigt att vara påskpynt,speciellt hos mig. 51 veckor i ochvarärdenlådan,några dar framme om jag hittar varärdenlådan. 
 
Jag tröttnade på min gamla extramobil för ett tag sen - eller tröttnade riktigt ordentligt,för den började att bara stänga av sig- eller svimma kanske? Blev plötsligt tyst och svart och reagerade inte på nånting. Sen efter 10 minuter till en halvtimma så vaknade den och fortsatte som om inget hade hänt. Dessutom tjatade den om uppdateringar och när jag tryckte okejdå,sa den att uppdateringarna inte fick plats. Så jag letade ny mobil,på tradera, i butiker - för dyra,och fel modeller. Men så hittade jag ett ställe som återvann mobiler. Olika skick,från som ny till sliten. Jag hittade en som ny A50. När den kom var det en A51,men det såg jag inte förrän efter några dagar.  Jag har ärligt talat inte brytt mig om att påtala detta då priserna ligger lika på de modellerna.    Så nu är den min extra där jag lyssnar på radio,poddar och böcker.
 
Här har inte hänt nåt,egentligen. Ett synnerligen enkelspårigt liv. Ibland undrar jag om det är på riktigt. Kan nån bara vara så tråkig och ändå finnas? 
 
Fridens liljor,kilowatt och rivaler - var snälla mot varandra //SoP 
 
 

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0