Ojdå

-rakt in på bloggen på första försöket 👍 
Idag tycks jag då inte komma mig för med något. Vid frukosten hade jag en massa saker som for runt i huvudet på mig.  Jag ska göra det och det och läsa och prova ett recept och jag borde tvätta, tömde Maken diskmaskinen,vad ska vi ha för middag då ? Vart tog Freddan vägen, klippa klor ju,och rensa öron . Gudars vilket gott kaffe och ingen huvudvärk, då måste jag Göra något ju! 😄 Helt slut i rutan så ringde jag min vän i Täby istället.  Jag fick kortslutning av allt jag ville/borde .  Men jag klippte Freddies klor,gick alldeles ovanligt bra. Jag försöker alltid vara så jäkla uppåt vid dylika operationer att katterna tror att det är något Jättekul som händer.  Och sen godis efteråt. Vid senaste öronkuren för Freddie så tog det bara två dagar innan han rusade ut i köket för sitt Goodis! innan jag knappt hunnit torka av överflödet av antibiotika från hans öra. Eftersom han fått tandstenssanering och en tand borttagen så var ett lager av de där "såspinnarna" från Sheba inhandlade. Som de älskar dem!  
 
Och i Övrigt då?  Inte så mycket förändring här i livet.  Jag är så tråkig. Men jag Har inte tråkigt.  Jo,ibland, men det är kropp och sinne och inte brist på sysselsättning. Egentligen skrattar jag ganska ofta, men det vore trevligt att dela skratt med någon människa ibland. 
 
Ja,just det - dela - en vän (trodde jag?) lackade plötsligt ur och ansåg mig spydig och hade gett hen en smäll på käften genom att tala om att jag inte använder videosamtal (som hen Mycket väl känner till,liksom min snudd på fobi för mobilsamtal)när hen skulle fråga oss nåt JätteViktigt . Men skriv bara istället för att krångla ansåg jag. Nix, hen sa upp bekantskapen. Så då var det inte så viktigt då? Viktigast var nog att få sin vilja fram.   En liten känsla av att var jag inte mer värd efter så många år? Men samtidigt en lättnad,eftersom jag Så många gånger motvilligt gett upp och gjort som hen ville .  Min vänskap kan man inte tjata och tjura sig till,längre.  
 
- och nu måste jag äta nåt. Middagen var verkligen inte god för min del men Maken åt med god aptit åtminstone.  Som Kerstin säger  "Carpe mat"  😉 
 
Take care //SoP 
 
 

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0