varför bara lägga över En fönsterkatt när man kan--

-lägga in henne flera ggr om ? ;-)
Fick en sån där ljuvlig speglingsbild igår , jag gillar dem !
- I Övrigt, skulle jag ha "grejat" lite idag, men spiken i ögat satte stopp för det mesta-  Tog fram bitar av tapet som blev över när vi fixade sovrummet, målartvätt o lim- Sen fick jag gräva i tablettburken istället för limspannen- Men, de´  går la´över-
Fridens //SoP

Min blomsterkatt-

får även pryda bloggen-    
Asthra funderar över vad jag pysslar med ovanför Krysantemumen jag köpte förra veckan.   Ja, jag köpte den o två mindre Fredskallor till. Plötsligt har jag blivit kär i de vita o vackert blankgröna växterna igen.Är många år sen jag hade en sådan.  Nu har jag tre. Och en krysantemum vete 17 om jag har haft nån gång alls? Jag o Blommande växter brukar inte ha ett så gott förhållande .  De Skrääpar!
Mot tv´n- jag alltså.
//SoP

-men krångla då-

Tv4play vägrar fungera- Alltså kan jag inte se på tv När Jag Vill ! *morr*  Men, det finns väl värre problem . Min vecka har varit en gnällvecka- mycket värk, dåligt humör, o det inihelvetesjävla Blåsandet gör mig på ett humör i stil med en revirhävdande  babian.  Eller varulvshona- välj själv.  Jag blir trött o irriterad o sover ännu sämre än vanligt. Och soleländet sniker in överallt  o visar hela min värld i sin skitiga dammhöljda verklighet. dauh!  Fult.
Men jag fick min 50%ra-battmatta från jotex härom dan, o den lyste ju upp en hel del :-)  Den är Inte ful . Har haft span på den sen i höstas men jag brukar invänta såna där halvapriseterbjudanden på dyrare grejer jag "vill-ha" .
Nu hoppas jag att katterna missar den vid sina "jag spyr var jag vill-" attacker . Kemtvätt. *hrrrmf*   Iofs spyr inte katterna Så ofta.  Bara för det halkar jag väl i en klutt om en kvart.
Nu ska jag se en deckare på ettan - o visar finger åt 4play.
//SoP