varför bara lägga över En fönsterkatt när man kan--

-lägga in henne flera ggr om ? ;-)
Fick en sån där ljuvlig speglingsbild igår , jag gillar dem !
- I Övrigt, skulle jag ha "grejat" lite idag, men spiken i ögat satte stopp för det mesta-  Tog fram bitar av tapet som blev över när vi fixade sovrummet, målartvätt o lim- Sen fick jag gräva i tablettburken istället för limspannen- Men, de´  går la´över-
Fridens //SoP

Min blomsterkatt-

får även pryda bloggen-    
Asthra funderar över vad jag pysslar med ovanför Krysantemumen jag köpte förra veckan.   Ja, jag köpte den o två mindre Fredskallor till. Plötsligt har jag blivit kär i de vita o vackert blankgröna växterna igen.Är många år sen jag hade en sådan.  Nu har jag tre. Och en krysantemum vete 17 om jag har haft nån gång alls? Jag o Blommande växter brukar inte ha ett så gott förhållande .  De Skrääpar!
Mot tv´n- jag alltså.
//SoP

-men krångla då-

Tv4play vägrar fungera- Alltså kan jag inte se på tv När Jag Vill ! *morr*  Men, det finns väl värre problem . Min vecka har varit en gnällvecka- mycket värk, dåligt humör, o det inihelvetesjävla Blåsandet gör mig på ett humör i stil med en revirhävdande  babian.  Eller varulvshona- välj själv.  Jag blir trött o irriterad o sover ännu sämre än vanligt. Och soleländet sniker in överallt  o visar hela min värld i sin skitiga dammhöljda verklighet. dauh!  Fult.
Men jag fick min 50%ra-battmatta från jotex härom dan, o den lyste ju upp en hel del :-)  Den är Inte ful . Har haft span på den sen i höstas men jag brukar invänta såna där halvapriseterbjudanden på dyrare grejer jag "vill-ha" .
Nu hoppas jag att katterna missar den vid sina "jag spyr var jag vill-" attacker . Kemtvätt. *hrrrmf*   Iofs spyr inte katterna Så ofta.  Bara för det halkar jag väl i en klutt om en kvart.
Nu ska jag se en deckare på ettan - o visar finger åt 4play.
//SoP

0_o ?

Stella tjatar hål i skallen på mig så jag överger Bubble Island o går ut i köket o häller upp en påse kyckling-gotta till henne. Öppnar kylen o tar fram ett paket mjölk, öppnar det o svär lite över idiotförpackningar, häller upp en hel mugg med mjölk,  o  ställer in mjölken i kylen bredvid nyponsoppepaketet. Tar fram grädden o ska precis hälla den i muggen- Va? Mjölk ?     Jag önskar jag hade tid att tänka lite mer .
Pax// SoP

Missbrukare?

-Av kamera - Jag sitter o flyttar bilder, kopierar till min externa hårddisk.  Det är drygt 13.000 -tretton Tusen- bilder.  Det verkar nästan lite sjukt.  13.538 bilder. Iofs, det finns mycket dubletter för jag har varit osäker på var jag har sparat dem , o jag vet att dem som jag fick med mig från förra formateringen ligger på två ställen .  Finns det något program som sorterar ut dubletter ? Ge mig !  Här ligger också det jag sparade hem ifrån lunarstorm när jag la ned min verksamhet där, o det är jag glad för, för många av dem hade försvunnit i datorkraschen för några år sen.  Jag ska försöka att bara ha de senast tagna i datorn, o mina bloggbilder-mappar , samt lite mixat för " husbehov". Resten Ska över på den externa ! Basta ! Punkt!  Kanske slutar datorn att tjata om att jag börjar få ont om utrymme o fråga om jag vill frigöra plats nu ?
Ja- nu slutar du tjata va ?  *morrf*
//SoP

Läkarkoll

Resultat: godkänd!   Jag som var så rent ut sagt skiträdd att alla mina värden skulle ha barkat åt falkenlands- Och "lätta diabetesförändringar" på ögonen var inget jag skulle oroa mig över sa han. Hade det varit ngt att oroa sig över hade jag fått tid igen direkt, inte om ett år.   Men det var läskigt i alla fall. Vi har lite ögonproblem i generna från början ju.
Sen får jag fan byta knappar i de här jeansen, röda är  ju livsfarliga - 0_o  Jeddrans vad pengar jag slänger omkring mig.     Men mycket räcker ju länge.  Som mina två  nya kajalpennor t.ex, min favorit som det är typ två cm kvar av,den har jag haft i minst sju-åtta år.
Nu ska  jag , som jag sa till Sambon innan när vi kom hem o han envisades med att gå ned igen om hämta kassar fast  jag  Sa att han skulle Gå Upp o  Sätta Sig o Äta i lugn o ro , så kunde jag hasa prylar uppför trappan en stund,  " jag kan sitta på röven i tre veckor nu, men du måste ju jobba " .
Shit vad Trött jag är.
//SoP

Lite hjärnsmälta

-när värken sätter in o bråkar till det.  När det blir rörigt runt mig så stannar skallen av, ibland känns det som när man bara står med öppen mun-  " va?" . Jobbit juh-     Börjar vänja mig vid mina ganska blonda lockar ( läs stretor) , men studsar ännu till då o då när jag ser mig speglas nånstans. En blondin o det med Morsans feja ? Skumt- Jag tror att om jag skulle träffa på nån av Mammas gamla jobbarkompisar så skulle de nog tro  att de såg ett spöke.  Det är lite otäckt att känna sig som en klon, hon blev bara 60 år. Urs-
Dagen efter  frissa-besöket var jag alldeles  Off, det är smärtsamt att bli vacker ska jag säga.   Kudden funkar okej men är ännu "ovan" , det är en "profil"-kudde det med, men mjukare o den höga sidan har en nackfördjupning- jaja, kuddteknologi?   Nu har jag två ganska stumma ( men dyra)  ikeakuddar ( Gosa bekväm tror jag de heter )  över, de är i nåt otvättbart material ( står rejäla märkningar om att man INTE ska tvätta dem)  men de  ligger ute på balkongen i minusgraderna o jag utgår från att bakterier osv blir ordentligt ihjälfrusna-  Någon som behöver ett par extra kuddar ?
Idag, har jag planterat om växter, använt krukan jag tog upp från förrådet o jorden som värmt sig länge o väl sen jag tog in den från balkongen , bättre sent än aldrig heter det ju men jag vete 17 om det alltid är applicerbart - Mycket Kan vara så  för sent så det är aldrig.   Jag har ställt ihop två st bajonettliljor, den ena var så hög att fönsterplacering var omöjlig, den böjde sig mot "taket" i fönsterkarmen,o  i samma stora kruka o bredvid dem  har jag  planterat  en ampellilja som får hänga över kanten.   En garderobsblomma fick en större kruka när jag lät den krukans inneboende få gå åter till naturen ( visst låter det så mycket bättre än  -den slängde jag - )  , den hade gett upp i mörkret .   Sen fick två aloe-plantor samsas i en kruka- var för sig stod de mest o spretade .
Bortsett från städning som följer på jord,krukor, växter , vatten , så  har jag inte gjort så mycket.  Är osams å´det grövsta med Kroppen men jag är ganska nöjd mentalt. Har sett Sverige, sen två avsnitt Emmerdale, sen Sherlock - o nu ska jag ge mig på Emmerdale igen ( Hem till gården )  .
//SoP
Visa fler inlägg