böh fy´annemej -

dagbok / Permalink / 3
Jag ska betala räkningar, det tilltalar mig inte alls- så jag slänger in en tomatbild här  o hoppas att summan minskar på nåt magiskt vis under tiden--? 

Fridolinusen-  // SoP

- och vad i hela världen var det jag skulle skriva om--

dagbok / Permalink / 2
-tänkte jag när jag klickade på "skapa"-?  Tvärglömt.  Och det som var Så fyndigt. Säger vi.

Det blir en bild på min tomatskörd istället-    En som NU har övergått i gult till stor del så jag funderar på om det var en gul sort i fröpåsen? Inte en siffra rätt på den för det stod Tidig sort också--     En del av de gröna ligger kokta o syltade i två burkar,för tillfället på balkongen :-)  . Jopp, så exprimentlysten var jag.  Jäklar vad det stank ättika i köket innan när jag kokade lagen- -och jag har nog aldrig ätit syltade tomater så jag har inte en aning om det är gott eller inte ? Men jag brukade tycka om pickles när Mamma gjorde det för en himla massa år sen.  Syltad pumpa gjorde hon också, jisses så många år de räckte !  Jag tror hon var ganska exprimentlysten hon med, när vi hade vår stora trädgård  :-)  
Jag kommer ihåg att jag gillade att sprita ärtor- , men shit vad tråkigt att plocka vinbär.  


Pax // SoP   

"hur orkar du ? "

dagbok / Permalink / 3
-frågade min Syrra idag när jag messade henne att jag skulle röra ihop negerbollar -  Och, tja- det var ju iofs inte speciellt betungande med tanke på att jag ju ändå skulle slänga smörpappret för smöret var nästan slut o jag bytte påse i havregrynsburken, o varför ha ett helt  kakaopaket stående med två matskedar innehåll kvar ?   - så, jag var ju ändå igång. Jag var Sugen på godis också o då blir det ju Mycket lättare :-D

Fast jag har varit ganska produktiv idag - utan mening men det blev så-  Tre stycken köttfärslimpor , ett bröd, och då de där bollarna o en Jävla massa disk!    

Hur orkade jag-?  det var kul. Jag ville.  Jag blev extremt trött, hela jag värker så jag får panikattacker , men de blir ju fan inte roligare av att jag bara ligger o tänker på hur ont jag har.  Och det är inte duktigt, det är ren o skär självbevarelse och egoism.  Det är enbart för min egen skull jag håller på.   Men visst stupar jag, ofta- och tycker otroligt synd om mig själv.   Så, jag svarade att om jag inte gör nånting, då orkar jag nog inte leva.  Det gör ju ont i vilket fall som helst, antingen jag ligger på sängen eller skrattar åt katten som kutar upp i björken ,eller rör ihop en snabblimpa .  När man har det så pass bra som jag, så ska jag ta vara på det jag kan göra, o gillar att göra. Inte ligga o lipa över va fan det nu kan vara- Men det händer ju också, jag är aldrig så kaxig som jag låter.

Tänkte lite på det när exLule´polaren långt om länge svarade på några bilder jag sänt henne också när jag sänder " massutskick" -  Jag försöker att inte hugga på hennes  grälinviter, så jag svarade ganska käckt o neutralt - och fick svar direkt att hon inte orkade nu- okej, trist att du mår dåligt.. tyckte jag. Då kom hela harangen igen om att hon varit sjuk sen den dagen hon råkade ut för sin olycka, 1986.  Jag blir så less på ältande - en polare till har jag gjort slut med pga av ältande-allt är  alltid alla andras fel. Hur orkar såna personer ? ?  

Om jag skulle älta allting som hänt mig-  skylla på andra.  Idag när jag såg på The Seventees rasade 1979 o början på -80 över mig så jag t.o.m kände Doften -- ja, stämningen - känslan i luften, och tänkte att jag önskar att jag Aldrig hade träffat supermegaexxet då . Lite före jul 1979 - och att saker gått åt andra håll den nyårsaftonen.   Han förstörde mitt liv- knäckte mig . Men, för fan, jag var ju fegisen som stannade kvar.   Jag kunde gått tidigare, jag borde gått tidigare, jag borde stuckit redan efter sommaren -80. Men inte då. .  Sen är det mycket som Inte hänt utan honom- troligen hade jag aldrig träffat väldigt många som betyder o har betytt mycket för mig- jag hade aldrig fått Charlie- min gammelgubbe - eller inte nån ? av de katteskruttegubbar jag haft. . För de  har kommit till mig via personer som jag träffade då - ihop med honom. Så mycket skit- väldigt mycket skit, men Åh så mycket underbart ändå-   Fler av dem hjälpte ju Mig att lämna honom också.   Ska jag behöva Tacka fanskapet ?    

Nu är jag värd en negerboll- // Pax // SoP

Till top