Idag kom Vintern på visit-

dagbok / Permalink / 0
Vilken störthärlig dag :-)  Stod  på stigen i skogen o såg över träd o löv o tallar o - Ville " göra en Ronja"  ;-)  Skrika ett Vinterskrik  !  Men jag stillade mina lustar av hänsyn till grannar o kanske mitt eget rykte -   Det är kallt o det är stjärnor o måne o lyktor  o en massa Glad i mig.  

       //SoP  So haPpy -

Minsann-

dagbok / Permalink / 3
Jag får teststickor till Båda mina blodsockermätare ! Vete fasen, det gnälls över att det är dyrt att gå till läkare ,mediciner, men vi Har ju högkostnadskort- Och teststickor o lancetter som jag behöver, de får jag gratis o de är fan inte billiga ! Min vaccination var gratis också-eller den finns ju på skatten- men-  Och 150 spänn för en timma hos sköterska o läkare- Samt lab en vecka före- med massor av prover tagna o skickade o analyserade, samt EKG.   Ärligt talat tycker jag inte det är dyrt.  Hade jag bott i USA hade jag troligen varit white trash o varit död för länge sen. Eftersom jag inte hade haft råd med några privata försäkringar. 

Så, det var mitt lilla inlägg i landstingspolitiken- eller nåt.  

I Övrigt har jag gjort en Otroligt God äppelsockerkaka.  

Pax //SoP  

:-)

dagbok / Permalink / 2

Den här kom från ellos idag- Jag är Så nöjd ! :-) Jag brukar  vara skeptisk till huva på stickat men den här är helt okej !    Så, sluthandlat.

//SoP
Till top