de´luktar skryt-

men visst Blir man Glad :-D
"Exemplarisk Traderare, Snabb betalning , Rekommenderas varmt! *****+SUPER+*****"

-annars är jag ganska off just nu- mest pga kroppastollen- huvet är rätt positivt inställt om än lite avställt-
Pax  //SoP

vill jag det ?

Jag får nyhetsbrev -läs Reklam,reklam, reklam, till mina mailadresser hela tiden, en del har helt galet mycket NYheter varenda dag-men hellre där än i min riktiga postlåda. I alla fall, jag slås av den idén de tycks ha att jag ska vilja ha deras Storsäljare o Säljsuccéer - deras Mest sålda och Mest köpta och Framför allt Alla deras Ombloggade . Vill jag inte Välja Själv ? Jo, det vill jag.
Frid //SoP

Helt mumin

Härom dagen fick jag tre begagnade Barbies ( en äkta, två "kloner") av min Syrra som köpt dem på loppis till mig- De såg ut som golvmoppar- Sa till Syrran, men vad Gör de med sina saker ? Inte ens när jag var liten såg mina dockor ut så här-
I alla fall, jag tog mig an utmaningen med liv o lust, samt borste. Jag behövde inte klippa nåt, o klonerna var lätta att fixa, lite jävlar anamma bara.
Barbien, har jag tvättat håret på Fyra ggr - o nu på sista omgången klippte jag en del också.  Först, igårkväll, tvättade jag bara lite vanligt, sen en gång till-
Sen låg hon med hela huvudet i schampo några timmar- o till sist, idag ,ett par timmar i diskmedel.   Alltså, barn, är för mig en gåta- en olösbar-
Trots att min Vän på landet, säger att jag skulle ha blivit en bra mamma för jag vet hur det är att Vara barn,att jag inte glömt det. Ha, på sitt vis har jag väl aldrig blivit mer än så- Jag tror på mig som en sådan mor som år efter min död får böcker i stil med Pojken som kallades det skrivna om mitt liv som öm  moder.
Nå- Vad gör att man som barn, VILL smörja  in hela håret på sin dyra fina Barbie disney Prinsessa med Tigerbalsam? ?
Som sagt, min gamla Barbie är ganska illa åtgången, men jag har den kvar, jag fick den när jag fyllde åtta. 1966.
I ärlighetens namn hade jag sönder originalhuvudet, för jag fick en Midge- åh hon var så ful- det tycker jag ännu- sen fick jag ett Barbiehuvud med tre peruker till , åh så jag vårdade dem, jag älskade dem.  Nu har hon ett Barbiehuvud - en  mörk " bobblehead" tror jag de kallar frisyren.
" det finns så mycket saker , man inte kan förstå-"
//SoP I leklandet
P.S - det KAN ju ha varit en synnerligen illvillig broder eller taskig avundsjuk
kompis som utsatt en liten gråtande tös/grabb för detta nidingsdåd-  *tänkte inte på det*

´de hadde jag ingen aaning om

- jag upptäckte just att de skitfula skräpjulhängen jag brukat ha i utegran o uteris för att de är guldfärgade o som sagt skitfula- är Georg Jensen-  Jag är osäker, men jag Tror jag slängde iväg dem i våras- just för att de är verkligen skitfula. Och dyra. Fan, jag kunde sålt dem på tradera ju.  Surt sa räven, men jag tyckte ju det- att de var sura.
//SoP

Igår

lämnade  Sambon in bilen på morgonen för att sätta på en vinge ovanför bakluckan ( ska tydligen skydda en kombibaklucka från att bli dålig så fort ) -  Nu råkade det hela gå alldeles åt fanders så ingen bilhämtning blev av. Sambon var i köket o vi hade precis pratat om vilken sabla otur osv - jag kopplade på Asthra kopplet o gick ned för trappan- stannade till på nedersta steget som katterna alltid gör- o jag tittar på vår parkeringsruta o utbrister förvånat- men titta, är inte husse hemma ? Godnatt !
* är det någon som  har ett korttidsminne åt mig ?*
//SoP

Hm ?

Jag tycker att jag vräker i mig värktabletter-  Det börjar rassla tomt i min burk med 100  Naproxen- Läste på etiketten-uthämtad den 30e mars 2011. Så känslor är väldigt relativa.
Och så dagens lite sorgsna tanke-  Bra dagar är rätt jobbiga-skiten slår så förbannat hårt på tillbakavägen.

//SoP
Visa fler inlägg