-det är visst inte helt galet

-att sätta sig vid datorn på Dagtid ibland. Så jag ser hur lortigt bordet blivit. Visserligen torkar jag av ofta, för jag är lite nördigt rädd om mina datorprylar, men nog var det både mariekexsmulor ,katthår o lite kaffe på bordet .   Apropå kaffe, jag letar ännu efter ett Vitt eller åtminstone ljust tangentbord .  Mina möss börjar bli dåliga också, jag alternerar mellan tre stycken- plötsligt får en fnatt, så byter jag- tills den fnattar till sig, då har den förra lyckats lugna ner sig- Vete 17 varför de blir såna ?  Den tredje är ganska trög, så den orkar jag inte med så länge i taget.
Ja, nu har jag betalt räkningar, har tusen kr på mitt sparkonto, sen är jag " ren" -  får fortsätta sälja av mina " enkronaskatter" via tradera.      Fast, fin får lida ekonomisk pin ? Klippte o slingade mig för 750 spänn igår.
Var in en snabbis på lindex o köpte ett paket nagelfilar-  tänk en sån liten grej som kan vara så saknad när jag inte har någon hemma! Jag har ju kass naglar , som " traspar sig", går av osv, så jag brukar ha en fil i varje pennburk s.a.s . Vid datorn,  i köket, i vardagsrummet, i badrummet- fast där står den inte i Pennburken utan i borst o kamburken. Har jag inte en fil så har jag den idiotiska vanan att Dra bort den trasiga flärpen, vilket resulterar i blodvite,svordomar o självömkan.
Vi valde tapeter igår också, före klippet.  Äntligen, snart är det ngt annat vackert på sovrumsväggarna- än kattriv,skruvpluggar o spackelfläckar. Minsann.
Så, mot pannkaksgräddning. Och en sallad tänkte jag få till också-sabla Nigella ;-)
Pax  i höststämningen // SoP
Uppdaterar med en bild på den tapet som kommer att "rama in" fönstret i sovrummet  .
//SoP

Hoppas

att jag inte behöver ångra mina ord, men- jag  har nog aldrig, så vitt jag kan komma ihåg, tyckt så  bra om mina grannar som här- ! Eller jo, vår granne på förra stället- men han dog ju :-(    Och sen  bestämde vi oss för att flytta när båda våra Gammelkatter hade gått över Regnbågsbron. ( men jag har nog heller Aldrig hatat en grannfamilj så mycket som de som bodde under oss där! )     Iofs, jag tror vi bor ett "Lugnt hus" -  jag tror vi är snälla o stillsamma allihop i den här kåken. :-)  Idag stod det en burk hemkokt lingonsylt utanför dörren , igen :-)
Jag blir inte riktigt klok på vår "nya" granne dock, kanske tycker hon att jag är konstig, det är jag rätt van vid- men, många ggr så avbryter hon mig mitt i en mening med något som har noll relevans till vad jag sa- jag pratar otydligt ? En gång pratade  hon o jag om ditt o datt o rådjur,så kom en annan granne ut o då bara började hon prata med henne mitt i mitt prat o sen fanns inte jag-   Jaja, lite mysko men ?  Det är vi väl alla antar jag. Jag behöver ju bara säga hej o inte bry mig.  Jag Är ju ganska tråkig o har inte så himla mycket att säga.  Jag vet aldrig nånting om någon, om de inte har djur förstås.
Pax // SoP  *grannsams*

-jag hinner ju ingenting-

- vare sig läsa,lyssna,städa, skriva,greja- tänka ?  Men jag tvättar o diskar stup i ett , tycker jag - och letar efter nåt att äta, f*n i helskottablängaland vad jag är Hungrig hela tiden..    Jag glömmer födelsedagar- Grattis !  Kista-Grabben o Malle-  Sen dyker det upp fler jag glömmer bort också.  Alltså, jag kommer ihåg det, men lite för sent för tiden går ju mycket fortare än jag tänkte mig.
Idag var jag ute med katterna nästan en timma- eller så var de ute med mig ? VI var ute-  tjatade katter o djur med en Granne, hon med den lilla vackra katten.  Katten om nedkommit med Fem bebbar- fem- som liten förstföderska.
Jag har inte haft huvud/nackvärk -så mycket- på två dagar nu, två pillerfria dagar. Piller i den kategorin , värk.  Och har kommit fram till att jag nog får lägga ned mitt sjalvirkande.  Sur- blir jag,men- det gör ju Ont.  Tre varv virkning är som inte Värt alla värkdygn sen. Skit vare mä´at-   Så nu stickar jag världens neongrönaste halsduk, köpte Ill-som in i fankens-grönt garn via tradera , o stickar med stickor 12 - tror jag- eller 10 ? Fort går det, ett varv är 23 maskor. Snabba vändningar.
Och nu-ska jag in i soffan o se på Stargate Atlantis, är det ngn som ser på den ?  Eller har sett den ?  Jag har precis börjat på 3e säsongen, o jag gillar den :-D  Men det tog väl sådär en halv säsong att riktigt fästa mig vid den- eller fem avsnitt i alla fall.  Jag tycker om humorn i den, o att de inte bara slåss hela sabla tiden-  sen är jag ju en liten sucker för när de ger kommentarer om andra serier o filmer osv-  Som när en kille säger  ungefär " men vad f*n, tror ni jag är McGywer eller ?" me like !    För, McGywer- skådisen, är den som har den ledande rollen i SG1 - Stargateserien som denna är en spinoff ifrån.  Och han var med i piloten till SG- Atlantis.  Yess, sån humor har jag.
Pax i tvserievärlden - undrar om jag har ngt gott i kylen ? eller var som helst- *mat* //SoP

-önskar jag kunde blåsa upp den här på helskärmsläge här-kanske kan jag det men jag vet inte hur- men ibland,ibland, har jag sån tur med mobilkameran så jag nästan får en WoW-känsla när jag lägger över dem i datorn-   \0/     Hoppas ni ser spindeln som hänger ungefär i mitten ,lite åt höger ? Jag såg den Inte förrän jag fick över bilden i datorn. Wow me ;-)   Och så klagas det på regn ? va ?


Jag har inte redigerat den här bilden Någonting,den bara blev så .//SoP and her lovely N82a (fast "min" är svart)

Jag har flyttat bilder-

och jag Har :
Fått ett bord :-)- låtit Sambons fiskelåda bli min sylåda-- gått ut med Katter- som vanligt-- köpt en Ljusblå kofta, som jag ska Byta knappar i ( HUR tänkte de där? ? )-fotat ett av våra balkongdjur, detta utmärker sig lite extra--samt beundrat en av granntjejernas otroligt Röda dahlior :-)
//SoP

stängt pga av värk o sånt-

men jag tror jag är på ingående igen. Vi får la se-  Det börjar bli Lite tröttsamt det här. Jag som skryter med att jag aldrig har tråkigt. Men ligga på sängfan o må illa Är tråkigt, astrist. Pisstråkigt. Jepp vad verbal man blir-
Pax //SoP

den lila skålen-

-som nog Är ett askfat, har följt mig genom hela det liv jag kan komma ihåg. Det "fanns hemma" hela tiden. Användes aldrig som askfat dock, utan mer som prydnad o till diverse småplock . Den stod i bokhyllan. Både i Stockholm, ute i Byn o här i samhället.   Mest ser jag den framför mig ute i Byn, vi hade ofta enkronor i den- för- vi hade en Mynt-tv!   Vi köpte tv´n så, med en "parkeringsmätare" på baksidan- i med pengar annars var rutan svart.  I alla fall,jag har alltid älskat den där skålen, den har varit så väl omhändertagen i varenda flytt- och de har varit Många . Ibland överst i min handväska på sista turen,den som innefattade katter också, så tänk Värdefull. För Mig.   Jag tror det är skålens fel att jag är förälskad i ametister .   Och sen internet gjorde sitt intåg i mitt liv ( 1998 har jag För mig? ) har jag letat, o letat , o sökt o googlat , och Aldrig har jag sett en likadan. Tills nu. Fast Likadan är den ju inte, den är Blå- o lite större o lite tyngre o lite tjockare- men båda är märkta Åfors , lila respektive blå.    Så den lila skålen har fått en moatjé o jag är så glad, så glad. Dags att leta efter fler-
Har Du en ? ?
Pax //SoP
Visa fler inlägg