Så, nu är reklamen borta i ett år till-

dagbok / *fan*, magen, reklam, sjukan, telefonera / Permalink / 0
Egentligen skulle det ju kvitta, så få läsare som jag har, men den stör Mig- och alldeles extra när det är skit som inte passar ihop med mig- 
Idag fick jag min  kallelse till gastroskopin- behöver jag berätta vilken helfel tid det är?  Så jag ringde- och de ska ringa mig i morgon. Undrar om de är mer noga där, än här på "Sjuk-sjukan" ?  Irriterande är att det står i instruktionerna att jag ska ligga på sidan under undersökningen - det kan jag inte. Mina armar domnar på fem sekunder ,händerna blir iskalla, jag blir yr och axeln jag ligger på ilar som tandvärk. 
 
Jag fick ett brev ifrån läkaren också, som berättade att mitt hba1c är för högt. No shit?  Och att jag ska dubbla min medicinering. Vilket bevisar att han inte hörde vad jag sa när jag var där. Jag tar oftast bara halva min dos- annars dumpar jag som fan, rent ut sagt, får lågt blodsocker och måste hetsäta socker-  vilket går en smula till överdrift ibland p.g.a  min ångest , så jag drar iväg för högt . 
Ja, så nu kan jag väl lägga mig nånstans med en burk nervpiller och en flaska glukos hängande i mungipan? 
 
Fred // SoP 
 
 

Ja-

dagbok / less, magen, vården / Permalink / 3
De ringde från sjukan till slut- dagen efter senast utlovat.  Och sur var jag på sköterskan för hon  verkade fatta rätt långsamt- Eller så är det jag som uttrycker mig väldigt rörigt och slarvigt för jag tycker nästan alltid att folk missuppfattar vad jag säger. Sluddrar  jag?  Så fick jag då en tid men fick veta att " sådär mycket hinns inte med på ett besök"- men sätt upp tillräckligt med tid då- sa jag inte för jag blev så paff.   
 
Och jag  var hos läkaren i förra veckan, blev vägd och mätt, blodtryckt och EKG´ad . Magklämd och remitterad. Hafs och vips så var det gjort, och jag började lipa när jag fick gastroskopiremiss- jag är så rädd för den undersökningen. Jag har vägrat den en gång förut. Men sen upptäckte de ju att jag hade diabetes och när jag uteslöt socker blev jag mycket bättre i magen (som var vad jag sökte för när de hipp som happ upptäckte diabetes) Jag äter nog för mycket socker igen- :-/  
 
Och jag har glömt att betala bort reklamen här- i morron gör jag det,  jag ids inte gå och hämta kreditkortet nu. Jättelat. Men jag lever . 
 
Fred och det //SoP 
 
 
Till top