Semester-

-tycker jag är förvirrande.  På nåt vis blir det lördag hela tiden och ingenting stämmer för mig. Det är fest,och folk åker än hit,än dit,det kommer folk hit på alldeles fel tider,Sambon är hemma,det är mörkt och det har väl nästan känts som höst sen i november,det är fel tv-program,posten kommer sent som fagerlunds så en evig fråga är  "har inte posten varit här än? Eller är det lördag nu igen? "  Halva byn har stängt och butikerna har ett förbaskat ensidigt och begränsat utbud (mat menar jag då)  .  
Ingenting Stämmer.   Jag går runt i fleecejacka och fårskinnstofflor och i mörkret kan det lika gärna  vara november-eller mars .  
Och köket blev jättesnyggt men varje gång jag kommer ut där känns det fel, ohemma. Som om jag har flyttat.   Det är semester, alla är lediga men jag har det precis likadant som alltid fast ännu mer förvirrande och jag har flyttat men är hemma.  
Gudars, är det inte jul snart ?  Eller åtminstone en ljuvlig frostnatt i slutet av september- 
 
Fred//SoP 

men då-

Jag steg ju nyss upp- och nu är klockan mittinatten.  Och hungrig är jag, jag åt ju nyss?  
Jag skulle egentligen bara in i mina vårdkontakter nu, men så blev jag så irriterad på att jag inte bara kan svara på ett medelande jag fått där,utan måste öppna ett nytt meddelande/ärende,så när jag väl fixat det, var jag För förbannad för att skriva och fråga vilket jävla dyngpucko det var som förnyade mitt senaste recept på Omeprazol- 
Så jag skriver väl det som kommentar på min nästa förnyelse.  Alltså, jag har i flera år fått Omeprazol för att skydda magen mot en hel drös andra mediciner som jag tar och har tagit i flera år.  Förra gången jag fick förnyat fick jag fel styrka- den styrkan på dem sa jag till för flera år sen att jag inte ville ha för jag får tvärtstopp i magen av dem. Så det skrev jag och påpekade i förra veckan.   Så jag fick ett meddelande att det går att hämta medicinen nu.
 Ja- jag hade fått Losec- 2x7 tabletter, med ordinationen "en tablett dagligen  i fjorton dagar mot gastriska problem" - 99 kr /paket.Utan förmån och Ett uttag. Och eftersom dyngpuckot läkaren inte kryssat i med förmån, fick apoteket inte byta ut den mot vanliga Omeprazol.  Jag har ju ätit en om dan i flera år, och brukar få hundra på varje uttag,4 uttag i taget,Med förmån. På de här förpackningarna står det dessutom "endast för korttidsbruk"  Så på nåt sätt tycks ju denna läkare fått precis Allt om bakfoten eller bakom flötet eller som ett pling i tuppmössan eller vad faen?  Ska min ordination ändras,ska de väl före höge farao kontakta mig Först?  Så nu har jag nästan 200 Omeprazol i fel styrka, bra för "skattebetalarna, och tio Losec som var Asdyra-bra för mig? 
 
Fred//SoP 

Nu tänkte jag dra till med något riktigt sensationellt och säga att-

Jag är så trött.
Dygnet runt. Och nu efter kattvaktarperioden gick visst luften ur mig totalt.  Idag är känslan- människor, åh fy fan, jag spyr på er. Gå bort,försvinn,håll käft-titta inte ens på mig.  
 
Så jag har larvat i skogen med mina katter och vederkvicker mig hemma med IllStarkt kaffe, och Sambon har införskaffat ( på min begäran) en Prinsesstårtbit som jag tänker goffa i mig senare.  Troligen mår jag illa efteråt, men nu har jag varit sugen på nåt sånt där übersött geggelpäckel i över en vecka så... Egentligen, ville jag ha en Napoleonbakelse, men de tycks vara utplånade från jordens yta numera,åtminstone den ytan min omgivning befinner sig på. Är de omoderna? 
 
Nu gick skrivlusten ur mig också,jag Hade tänkt skriva en hel del, men nu blev det hjärnsmälta. Orden hamnade i en hög som inte går att reda ut just nu.
 
Fred//SoP