Jag mår f´n inte bra alltså-

- är trött som  falkenlands o mitt vänstra hängöga är helt torrt o rinnigt samtidigt o känns lite bedövat runtom- och jag hittar inte gängtejpen o svettas som jag vet inte vad- Syrran är mitt i sin flytt o Sambon sliter sig förstörd medan jag inte duger till nånting utom att sitta här o böla om hur jevvlans kass jag mår.-- vart tog luften vägen ? Jag orkar ju inte ens hålla den sabla ögat öppet- o jag försöker komma på rätt sida dygnet o har min klocka på elva o somnar klockan sex o vet knappt var jag är när jag vaknar.

Fast i morse la jag mig i nybäddat o utevädrade sängkläder o drogs ned i en dröm av väldoft- utetorkat är bättre än alla parfymer -  Och Asthra åt en insekt o spydde i hallen-sen var hon rädd för spyfläcken fast jag torkat bort den. Hämtade posten o det hade regnat några stänk så det doftade sommarasfalt o på baksidan doftar det varma tallstammar  *Djuuupt andetag*  Sommarfördel.

  Sommarnackdel är alla sabla tidningar o reklam med gott att grilla påstämplat på snart allt utom ägg ,o trädgårdsmöbler i parti o minut vräker sig in från alla håll , o banta till bikinin o ha sommarfest o fest o ät gott o drick massor med vin på alla vårfester o sommarfesten o grillkvällar o faen o hans gamla moster- hur får man en snygg bikinikropp om man ska käka o supa hela sommaren?  Åh jag blir så irriterad o Det är ju ovanligt. Jag har sagt upp några tidningar,  jag orkar inte se sommarhysterin.  Jag ska läsa bloddrypande vinterdeckare o zombieromaner  hela sommaren med fötterna i en balja isvatten ,o solskyddfaktor 47,6 i min blekfeta nuna -

//SoP


image733

Orörlig

Jag hittade ett sätt att sitta i "beige stolen" som inte gjorde helt galet ont- så jag har knappt vågat flytta på mig. Men så blev jag känna svimm-hungrig o kissenödig med för den delen --  Men varför, varför måste man kissa så ofta med speciellt huvudvärk? Det gör koppla av förbaskat oavkopplande.. Och hur kan man sitta helt still o svettas av värk- Skitinifandersjobbigt.


Och för att mota fandersjobbigt en aning på flykten - *du måste Röra på dig, du måste röra på dig--* så var jag ute med katterna i en hel timma ( en i taget) idag- och höll sen på att spy.  Sometimes life really pisses me off.  Och nu blir jag svett för ryggen måste hålla mig uppe. Så  jag ska lägga mig-

Fridens //SoP

omogna-?

Jag öppnade kylskåpet o fick syn på asken med vindruvor o utbrast glatt- Men titta, jag har ju rödbetor !

Tror ni jag har ont nånstans-

//SoP