Inte min favvosyssla precis-

dagbok / Permalink / 4
men nu är det gjort o jag är en riktig jeevel på OCRnummer- ;-)  Några kan jag utantill- det är till att vara en trogen kontokund. *ironi*     Apropå Pengar- jag får tillbaka några tusenlappar-  Ja tack men - inte betalar jag för mycket skatt, jag betalar för mycket Räntor-- vilket tyder på en rackans massa skulder som är dyra skulder.  Vilket bara är mitt eget fel. Nästan.   Jag ska i alla fall köpa den där Ektorpsoffan när de pengarna trillar in på kontot. Och Betala duschkabinen. 

Nu ska jag ha kaffe- o frukost- kanske inte vore så himla dumt- sabla tidsomställning.  Undrar om jag kan låta bli att gnälla i nästa inlägg ?    Om min pronaxen börjar verka kanske.

Och nu spelar grannen dragspel igen---------------------- 

hej då.

//SoP

Jag vet

dagbok / Permalink / 0
att jag har en hangup på disken- Men ibland får jag lust att kasta allt som inte tål maskindisk,allt av aluminium t.ex- o köpa ny stekpanna o andra teflonbelagda kokkärl varannan månad - eftersom det Står på dem att de Tål Diskmaskin, o det gör de säkert men de tål fanimej inte DiskMedlet!  En stekpanna har blivit som en mirakeltrasa i botten.  Typ jag Betalar hellre-el o nya grejer, för att slippa det ok som all disk lägger på mig. Ja, jag vet att jag i min lilla egovärld har en enastående förmåga att Förstora upp små skitsaker.  Men det Är Tungt! Klumpigt, jag tappar, jag har Ont, det slaskar o jag tycker vattnet dånar i kranarna- Porslin o grytor skramlar o Smäller- jag ser pissigt o slår i allting-   Ja, jag är en smula överkänslig.   Om en vecka kanske jag tycker det är lugnt o skönt o avkopplande att stå o diska-  Nu ljuger jag så jag tror mig själv. 

Katten drog täcket över huvudet när jag steg upp idag- det ville jag också. Jag mår fysiskt illa av att ställa om tiden.  

Och nu ska jag betala räkningar-

Pax // SoP
Till top