Det tar sig

- sa nåt jävla pucko och brände ned Gävles halmbock.  Jävla skitfolk. 
 
Men egentligen skulle jag säga att det tar sig med postcrossing - :-)  Jag har på 260 dagars medlemskap hunnit skicka 138 kort, och mottagit 142 stycken :-)   Och just nu har jag tre adresser att ta ut.   Jag skrev fem kort i söndags- så många gör mig trött, mest i huvudet - men det är ju Roligt också. Oftast tar jag två adresser i taget, men plötsligt hade de samlat sig. 
Idag fick jag kort från USA och Japan - Jag tror att det är många yngre ifrån de asiatiska länderna som är medlemmar, och speciellt på kort ifrån Japan är det fullt med små söta stickers och washitejp.   Det ifrån USA är ett "Early tv memories" -kort, med info om The Ed Sullivan show . Sånt är kul, tycker jag, som ju är en tv-freak de luxe :-) Undrar om jag skulle efterlysa fler ur den serien? Lucy show t.ex.  
 
Nej, ont i datorkroppen- dags att resa på mig och plocka undan lite fler grejer-  eller börja med mat innan jag sockerdippar igen. 
 
Fred&Kärlek //SoP 
 
 

Ibland blir jag

-lite smågrinig på mig själv. Jag köpte ett par boots på rea förra vintern, men de blev knappt använda så jag hann inte känna hur pass bra de var . Nu har jag använt dem en hel del, och de är så sköna att jag inte vill ta av mig dem när jag kommer in. Tänker " men jag vill ju ha dem Inne ju"  .  Så nu letar jag efter dem- och Hittade dem! Men nu kostar de 650 spänn! Alltså, jag gav nog max 300 när jag köpte mina.  Den summan svider- ska jag vara iskall och invänta rea?  Förrförra året köpte jag också ett par boots- älskade dem från första provningen, slängde mig över datorn för att köpa ett par till. Slutsålda.  Köpte ett par liknande,de var hemska så det blev retur. En sak jag lärt mig när jag köper skor på nätet- jag kan Inte ha såna med någon typ av söm på ovansidan/framdelen av foten. De måste vara "hela" . 
 
Jaja, igår morse var jag helgrinig- ja jag fick ett sånt bryt så jag grät så jag kunde inte andas och kroppen knöt sig i kramp. Frukosten försköts i en timma och hela dagen var på nåt vis avslagen - lite bedövad.  Sen sov jag som den där stackars klubbade oxen ( är inte en klubbad oxe död? ) i sex och en halv timma- i sträck.  
Idag känns hela kroppen låst, det är svårt att förklara den känslan, men som att lederna inte fungerar utan att de har fastnat . Jag är sån ibland- jobbigt är det för jag blir så ostadig - yr i ryggen.  Och blodsockret dippar, och dippar och jag får panik. Just nu är det lite jävligt- men, som den obotliga optimist jag är- 
 
De´går la´över -
 
   //SoP 
 
 

Idag är jag en latlolla

-och lägger in en googlad bild som 1a Adventsbild 
Egentligen letade jag fram den till Veggiehäxan   men den passar väl bra till alla mina åtta läsare :-)  
 
Och jag bara grejar, ingen adventsfrid här inte. Mest beror det väl på att jag inte  klarar att sitta stilla och läsa . Det gör ont i rygg och höfter och-överallt . Så jag ränner runt och plockar lite här och lite där. 
Skåpen Blev ju flyttade i fredags, och alla prylar blev framställda på vardagsrumsbordet.  Igår och idag har jag rantat runt och flyttat grejer mellan skåpen , och Idag-tatarataaa - Sambon har rensat lådan med plastburkar! 
Som jag öst över i en stor ikeakasse. Det blev Fem matlådor kvar. Fem !  Och två tupperware-kupor . Snacka om att utnyttja förvaringsmöjligheterna-  Nu, skriver jag lite, rantar in och tar några grejer från vardagsrumsbordet, ställer dem nån annanstans, rantar hit igen- hämtar ett glas vatten, rotar bland ljusstakekartongerna, skriver lite, kollar vad katterna gastar om, gnäller över svid i knäet... rantar. Well, you got it.
. Och secondhandkartongen blir tyngre och tyngre.   Den är ämnad för inlämning på tisdag,så julsaker hinner ut i butiken medan det är säsong.      
Några grejer ur Syrrans julkartonger tog jag och fixade till en juldekoration till graven av. "Vi"- ja, Syrran köpte det för några år sen , har ett ihåligt betonghjärta som jag återanvänder . Jag tror att det är fjärde, femte gången som jag gör något nytt i det.  Frågade min Kompis om det var snålt, eller personligt- personligt, tyckte hon. Tack för det :-)      
 
Fred & Kärlek //SoP