Vårens klänningar -

dagbok / LP-skivor, håglös, svammel, veterinär, vänta / Permalink / 0
-fick jag reklam för. De torde väl vara av heltäckande modell i dubbelstickad ull? 
 
Och jag har betalat hyra, och deklarerat. √   Tagit in posten, tänt lyktan nere vid trappan,promenerat Stella,tvättat en fotpallsklädsel,skrivit håglösa inlägg på fb, gått ur en grupp, städat balkongen,bestämt mig för att verkligen Ta mina två metformin varje dag , frusit, frusit, och väntat på  att den där jävla veterinären ska ringa. Väntan är min arvedel ?  
 
Jag har köpt en blondering/blekning- för att fixa lite skiftningar i håret- eller så smetar jag in alltihop så jag blir kycklinggul och Måste gå och få hela rasket avklippt. Ett bra sätt att sluta tveka inför avklippning är att göra nåt helt galet- då blir det legitimt och att ångra klippet blir inget jobbigt alternativ.  
 
Igår öppnade jag plastbacken med Syrrans LP-skivor i. Höll på att trilla baklänges med kruppanfall. Luktade rök. Den har ju stått stängd sen förra våren :-/   Jag bläddrade dock igenom den och plockade ut några skivor, ett tiotal ungefär. Ett par av dem var mina 0_o   Sen bar en del tydlig prägel av Mamma, en har varit Pappas, och jag är alldeles säker på att Bröderna Djup har tillhört Mammas man,Åke :-)  Bröderna Djup sparade jag- jag är ju en lantlolla i själ och hjärta . Ska provspela dem så småningom. Nåt kul jag fann var Bröderna Olsen, de ser Mycket unga ut på omslaget.
 
Nu är resten av skivorna i ett hyrt förråd- Frågade Sambon om vi inte borde hiva iväg dem till second hand istället? "De kommer ju bara att stå där tills jag dör" sa jag.   Jag har en känsla av att det som hamnar i det förrådet, det blir kvar där.  "det som inte syns, finns inte"  
 
Fred //SoP    (men Ring då!) 

Blodprovad x 2

dagbok / Asthra, blodprov, dyrt, insulin, katt, oro, veterinär, vänta / Permalink / 0
I tisdags blev Asthra blodprovad inför ett "tandläkarbesök" - tydligen vill de ha koll på lever och njurvärden innan de söver en så pass gammal katt. Va? Gammal? Lillskrottan? Jo, snart elva. Ja, de värdena såg okej ut- men eller inte?  Tydligen varnar deras testapparat om värdena går över ett visst tal eller om något verkar osäkert med provet- så- Idag var hon och blev blodprovad Igen. Och nu ska det skickas till Uppsala (tror jag?) för att få rätt spädning på blodet och blättan,blättan värden, bla,bla bla..  Och ja, jag har ju under vintern haft en känsla av att nåt inte Är riktigt rätt , men - oroliga mattar/hussar målar väl för många fanar ,så jag slår bort det men tänker ändå- de hittar nog nåt när hon ska fixa tänderna.  Bara att vänta . Det är livet. Vänta och vänta och vänta. Och tunna ut kreditkortet. 2.600 kr (ungefär) på två blodprov.
 
Gudars så glad jag är att vi har sjukvårdsförsäkring i det här landet. Utan det hade jag varit död för Länge sen. Undrar hur mycket mina fem rör blod  två gånger (ibland tre/fyra) om året kostar?   Apropå kosta- min Sambos kompis har börjat med insulin- och får Betala för det !? Vi bor ju i samma by?Jag fattar inte- jag har aldrig någonsin hört om någon som får betala för det?  MItt är gratis. För mig alltså. Tack och Lov för det, det är SkitDyrt! Som sagt, annars vore jag död. 
 
Med tanke på försäkringen, jag har ju veterinärvårdsförsäkring på A- men bara en enda grej hon behövt veterinärvård för, har omfattats av försäkringen. Ibland känns den lite överflödig - bättre med stort kreditkort än en försäkring . Typ. 
 
I övrigt då? Jorå- ångest är min arvedel .  Jag håller på att gå i bitar .  Så jag väntar- 
 
Fred //SoP 

Ord betyder så mycket-

dagbok / postcrossing / Permalink / 0

“Hi xx! (jag) 

You have no idea how much your card made my day because I was having such a bad day and your kind words were so relevant! I'm having some tea now and I also love Grey's Anatomy!

I hope you have a really great day!

XX”(tjej i USA) 

 

Fred//SoP 

Till top