Vad sjutton?

dagbok / rörigt / Permalink / 3
- hade den här sidan för sig nu då?  Plötsligt påstår den att jag inte har rätt att visa den här sidan? Där jag skriver, på min egen blogg- som jag Dessutom betalar för?  Skumtomtar . 
Och så lättdistraherad jag är - nu har jag helt glömt vad det var jag skulle skriva om.  Så jag lallar vidare till banken- det  var ju dit jag skulle, innan jag blev hitdistraherad. Typ. 
 
Fred//SoP 

" men vad skönt med helg-

dagbok / baka, bröd, helg, maskin, ringa, tv / Permalink / 1
-då behöver jag inte ringa nånstans" - Tänkte jag när jag vaknade idag. Och igår var jag faktiskt glad att två av de tre ställen jag ringde till redan hade stängt.   Annars är det där med vardag och helg inget som jag tänker sådär jättemycket på- det är bara att jag får senare åtkomst till tv´n när Sambon är hemma ;-)  Vilket gör att jag kan få lite annat gjort på "tv-tid" . Förr bakade jag nästan alltid på fredagskvällar- men det är nog ett år sen jag senast gjorde det. Dels har jag inte haft så mycket "övertid", men mest är det för att det blev inte  uppätet. När jag  bakat färdigt var det roliga över ungefär. Bakandet/skapandet var roligt men att sen äta det kvittade- för Mig . Brukade smaka en bit och sen var det bra med det. Till slut brukade det bli att jag tvingade Sambon att ta med det till jobbet för att vi skulle slippa slänga det. 
 
Men, baka- jag fick ju en stor hushållsmaskin i julklapp av Sambon, som jag inte har packat upp ännu ! Det kom ju lite emellan :-(   Men nu medan jag ränner runt här och inte riktigt vet vad jag håller på med, så slänger jag ett öga på den där stora kartongen och tänker på att jag ska leta upp recept på Riktigt matbröd, tänker på att man kan ju köpa surdeg i butik numera, att jag ska mala egen färs och köpa till ett "korvrör" och prova att göra korv-  Så,när allting är färdigt- Färdigt- så ska jag packa upp den där och när den packas upp ska det finnas plats i köket för den och jag ska göra sånt där gott bröd med luftigt,mjukt inkrom och hård skorpa - kanske göra eget smör som får smälta på det -  Ja, Nån gång så- 
 
Fred//SoP 

Ojdå -

dagbok / Mp3, beslut, bouppteckning, hörbok, möbler, papper, sambon, slarv / Permalink / 1
Nu är klockan mycket igen och jag har inte gjort nåt-nästan- av det jag Skulle ha gjort när jag satte mig här vid datorn.  Jo, jag plockar bort några böcker ur Mp3an och lägger dit ett par andra. Och jag har ändrat mammografitiden till något (hoppas jag) mänskligare än 09.30 . 
 
Och jag tog några beslut idag- Jippi- "handlingskraftig"?  Så Sambon har plockat ur en hel del från Syrrans lägenhet som åker till tippen i morgon - inget användbart, jag lovar , och så har jag lovat bort rätt mycket av möblerna  till en familjemedlem. Det är inget värdefullt men av stort värde för dem de hamnar hos. (familj vars hem gick upp i flammor och rök) . Jag skriver upp i ett block vad som slängs och ges bort,så det inte ska komma nåt surt efteråt.   Alltså, tack och lov för Sambon och "Familjemedlemmen" som gör så mycket av det praktiska och som det krävs muskelkraft och körkort till. Jag är ju värdelös i det sammanhanget :-(   
 
I morgon måste jag ta itu med det här med boupptecknandet och skötsel av dödsbo- jag har inte en chans att sköta det själv- jag har fått några papper och jag måste erkänna att jag bara förstår ca 60% av vad som står där - Jag är hela tiden skiträdd att slarva bort något, och jag har ju varit slarvig med mina egna papper ibland så nu blir det dubbelt upp och lite till- Nej, det klarar inte min fibrohjärna. Det blir Tjernobyl i skallen och kramp i magen . 
Hade jag varit frisk hade jag nog fixat det,jag var bra på sådant förr, men nu.. Näe. 
 
Té, GW och Lars Lerin. Det blir bra- 
 
Fred//SoP 
Till top