Det är lite tråkigt-

- att hitta ogedda julklappar,för då är de ju ofådda också.  Det är i min egen "klapplåda" jag har hittat dem,såna där grejer jag köpt två av, eller tre, för det är bra presenter, men sen har de inte riktigt passat in på någon presumtiv mottagare, och så har de fått ligga- ogedda och ledsna.  Nu har jag lagt en i en kompislåda, och resten i en secondhandlåda, så jag hoppas att de ska bli fådda och glada. ;-)  
 
Och i Övrigt- ? Jo, jag går en lätt röjrunda här i skräprummet,jag är less på slalom - och less på att faktiskt inte orka vara här inne, utom när jag slänger in nåt här.  Nu står det en sabla massa grejer i hallen, vilket ökar chanserna något för att de  kommer att bli bortforslade.  Ärligt, jag var in hit med en räkning tidigare idag, och- det Luktar illa här inne! Alltså, jag är insvept i världens största Skämstäcke och fem kuddar-  Fy Fan!  Nu Tror jag att en del av odören beror  på tappad kattmat (torrfoder) som varit i fickor , både på mina och Syrrans jackor, , men Ändå- Urs. *djup suck*  
Två av de där jackorna har jag tömt på kattknacks nu, och slängt in i tvättmaskinen, de hamnar på seconhand när de är rena, så jag började mitt "panikröj"? vid dörrren som sig bör, sen har jag arbetat mig inåt här.  Att ha en flyttkartong fylld med  vad som verkar vara varenda fodrad postpåse jag fått de senaste fem åren fick mig att undra hur faen jag tänker, egentligen? När, och till vem ska jag skicka så mycket att de kommer att gå åt så till den milda grad att jag plötsligt står utan en enda postpåse? Med min shopppingtakt kommer det aldrig någonsin att ske. Jag sparade så många att de fick plats i En kartong i storlek med tre normala skokartonger. Det är nog en femtedel av alla jag hade.  0_o  
 
Jag har skrivit bouppteckningen nu- Och jag hoppas att det blev rätt, och den blir godkänd .  Igår var min Goa Granne här uppe och skrev på den åt mig,tidigare hade Sambons kompis skrivit på den, och idag ska Sambon ta kopior av den,Sen ska den Äntligen skickas in.  
Det var kul att ha Grannen på kaffe här :-) Vi pratar ju bara utanför annars, eller från balkongen. Jag gillar henne! 
 
Och Nu... tata-damtaaa.... ska jag se om jag får ner mina boxar med pärlor ur bokhyllan som står inknödd vid sidan av datorbordet- det kommer att underlätta vidare ordnande av detta rum. 
 
Fred //SoP 

Sätta mig vid datorn-

-före frukost var kanske inte så smart- "klockan mycket, gå hem" .(som är ett citat från jobbet för ganska länge sen-  En ny tjej som inte verkade ha alla hästar hemma,som aldrig gjorde i ordning sin arbetsplats efter sig, utan kunde lämna ett berg av opackat o.s.v till nästa skift- Som Inte blev glada då de fick jobba som galningar den första timman för att få i ordning efter henne-  Jaja,ljushu´ven finns överallt.)   
 
Jag kollade ett annonskorrektur på en liten Tackannons , som jag fått via mail,sen ringde jag och godkände det- efter att jag bett henne vända på accenten i mitt namn. En inte alltför sällsynt korrigering . Alltså, vad den krumeluren har ställt till problem genom alla år- det vore ju enklast att droppa den, men- jag är envis och det Är så mitt tilltalsnamn ska skrivas.    
 
Eftersom jag ju Ändå sitter här.. Så hämtade jag ut två adresser till i Postcrossingen :-)  Kina och USA- förra veckan skickade jag förutom Ryssland, till Vitryssland och Tyskland. När de väl kommit fram och blivit reggade, så kommer jag förhoppningsvis att få lite kort from all over the world :-) 
 
I Övrigt, går humöret upp och ned, jag har torra ,fula diskhänder, svullen högerhand, men kartongantalet minskar. Nu har jag två hemma, Sambon lämnade en till secondhand idag, en till är snart full och lämnas nog iväg på torsdag-  Jag anpassar sorterandet efter öppettider ;-)  
Jag hittade två stora,virkade skatter, en bordduk, och en gardinkappa.  Klorin och sen en vanlig tvätt, som nya :-) Jag vet inte om det är Mamma som virkat dem, men det är troligt- jag visste inte att Syrran hade dem ens- Men det är mycket jag inte vet om henne.  Det finns en stor virkad gardinkappa/stores, som hänger i köket i "lilla lägenheten" just nu, den hade jag ju tänkt spara ,så de här fynden är rena rama bonusen- om man nu ska se på det ur den bemärkelsen.  Men vad fasen, det måste ju finnas glädje i eländet också, jag kan ju inte sitta och gråta över allting,bättre att lägga undan och ge bort, och glädjas över att kunna ta över och ha nytta av saker som Hon sparat. Själv har jag inte en enda gardin kvar av vad Mamma virkat till mig-  De var mörkt chokladbruna och fann aldrig sin plats efter att jag lämnat supermegaexxet . Åh, brunnoja. 
 
Nej, nu måste jag äta och ta mitt sabla insulin- "klockan mycket- "... 
 
Fred //SoP 

Jag flyttar böcker-

-i Mp3-format så det är inte så betungande . I övrigt har jag mest diskat idag,tvättat,lagat en bil,som visade sig  vara en radio -läst lite, och så kom "hyresvärden" och hämtade en kartong och lite till. Vad tomt det blev i hallen !  Och så har jag så grymmeont i ryggen i kväll, det känns som om jag har sträckt mig på nåt vis. Inge´kul. 
Jag har inte haft ro att sätta mig vid tv´n, spelar in, och efterser resten sen, så jag har haft den tredje boken i Game of thrones i örat och grejat lite här och lite där,småplock.
 
Igårkväll kom jag på att jag Tror att jag är lite över fasen argsåinihelvete och går in i gråtahitochdit-stadiet. Söta, roliga och glada saker poppar upp i skallen och det rinner över en stund. Inte vrålskrikochjaggårundergråten, utan fan också- den gör jätteont,mestadels i käk och nackmusklerna,det blir som en typ av kramp.  Jepp, sorganalys- 
 
Jag har skrivit ett kort till en kille i Ryssland idag- nåt min kompis i Motala gjort mig nyfiken på- Postcrossing :-) 
 Nu har jag hämtat två adresser till, Tyskland, och Vitryssland.  Dags att skriva då :-) 
 
 
 
Och så ska jag ha en pepparkaka med getost på, och värma mitt kalla té. 
 
Fred//SoP