från 32 till 40

dagbok / Permalink / 0
tum, är det ganska långt.   Det står en 40tums tv på vår lilla tvbänk o är JätteStor !   Fast det skulle inte vara så stor skillnad, sa Sambon som hela tiden påstått att vi har en 37tums-  Och med tumstock utan tum på ? ? mätte jag o delade med 2,5 och- en 32tummare hade vi.  Den står bakom mig här inne nu.   Den började bli dålig redan i somras men vi tänkte behålla den tills den la av helt. Det har den inte gjort, men jag tror inte det hade tagit så mycket längre tid.  Sambon skulle köpa en mobil o kom hem med den, och tv. Så det kan bli.   

Hejs // SoP  

Jag som är så sur o elak-

dagbok / Permalink / 0
Kritisk o otrevlig-   Och så sa Syrran att hon saknar min blogg!   Jag har inte iddats skriva - haft för mycket o samtidigt för lite att säga-  Sen julaftonsnatten ( före) har jag haft datorn igång två ggr. 
Och idag ungefär hela jeddrans dagen, o kvällen.   Omformatering.
 Jippikajej- Tom dator. Fräscht på sitt vis- men, jobbit juh-  Fylla i nytt, komma Ihåg . Men jag tyckte jag  var lite smart ändå, igår mailade jag  alla användarnamn o lösenord osv, till min hotmailadress.  Jag satt hela natten o flyttade grejer till en extern hårddisk - och lyssnade på den sista Harry Potterboken- är inte den Lite småjobbig?  Över åttatusen bilder hade jag i programmet som hörde till kameran. Åtta jäkla tusen, jag är nog lite galen.   Allt jag hade i "användare"- var på drygt 51 Gb. Det tog tre timmar att flytta.  Inte för att jag gjorde så mycket mer än vända mig om  o sucka då o då- över att det inte hänt mer-

Annorlunda mailprogram- Hm, det såg förbaskat rörigt ut. Men jag vänjer mig nog.  Om jag inte är så grinig-

Ja, sur o elak- grinig, otrevlig, egocentrerad.   Och, Tomten måste ha varit av en annan åsikt- You better be good for godness sake-? Hm, har jag varit det, utan att veta om det ?
 Jag fick nåt så nästan skämsigt mycket Julklappar !     Fina klappar, önskat-mig-klappar- nu har vi tänkt-klappar :-D  WoW   !  Jag blev så glad, jag blev glad över vår Julafton, det var en Trevlig dag o kväll , en avslappad o bra kväll- en glad kväll.  I alla fall för mig o resten såg ut, o lät , som om de trivdes också. 

Jag fick- Den stora Nemiboken-  En Elvisbok- ( serien) - en Ensamma Mamman-bok :-)    Jag har fått julsaker- silverhjärtan, en Stor julkula, silver såklart, en sån som ser ut som om man hängt en planet  i fönstret , ett gäng med "diskokulor" -den lilla modellen, mindre än dem jag har innan, en grå tomte, som ser ut som en rysk tomte- fader Frost kanske- en grön ren med LEDbelysning, o batteri :-D Nollsladd, me love.  Jag har fått en skrivbok, en kökshandduk, en grytlapp med katter på, färgpennor , "dekorationer" till brev, "scrapping" o dyl., hembroderad grytlapp o en tändsticksask med broderat snögubbemotiv, ett par torgvantar med dödskallar på ;-)  ( Oh maj gadd, jag Är 52 ! )  , samlarbladet med årets utrikes julfrimärken, snökristaller,  en silvergran som är ett ljus, en så söt ljuslykta med röda hjärtan på, ett presentkort  i vår "väskaffär" här i byn, ett par svarta fingervantar, ett par svarta torgvantar , ett par raggsockar, - Och- en Get ! 
Säkert något mer men hallå, jag har inte vilken minneskapacitet som helst-   Jag kände mig nästan som barnet i familjen, med pakethögen växande runt mig. 

Så,  med stängd dator o inte mycket tv´ande heller, så har jag läst o läst o skrattat o kopplat bort mig- Känns rätt bra- att koppla av o bort ett tag.

Men nu måste jag väl koppla på minneskapaciteten igen o hitta igen sånt jag bör ha i datorn. 

Plopp // SoP 
Till top