Min alla hjärtans-present

-var nog att hitta kattgodis avpassat för "urinary care",veterinärfoder 
Efter jul och nyår med alla raketer som small i tid och mest jävla otid, så gav Freddan upp och fick sin stressurininfektion igen. Satt i klädkammaren med honom på tolvslaget och tänkte på hur hög veterinärräkningen skulle bli. Nästan tretusen blev det. Plus mediciner.  
Så det har varit en mediceringsperiod, matändringsperiod när han knappt ville äta någonting, fick diarré och blev så smal igen. Det blir "urinary"-foder för honom resten av livet för att förebygga fler besvär.  Att hitta mat han verkligen tycker om är svårt. Han är ju en sån matfjant även då han får favoritkäk . Men han är en kvällsätare - kanske för att det är lugnast runt omkring då?  Som jag, är mest avslappnad då. Sådan matte,sådan katt? Loke äter när som helst och Nästan vad som helst- Maken sa för ett tag sen att det hade varit lättare om det var Loke som var sjuk- Nej för helsicke,säg inte sånt högt 😱 Iofs så får Loke rätt mycket av den maten också, kan kanske förebygga att han råkar ut för det - De är ju bröder. Och han är överviktig,så risken finns.  
-och Annars då? Tja,livet lallar på i de upptrampade spåren med få snedsteg och avvikelser. Trist men lite tryggt också.  
Fridens- Ta Hand om Er och Happy Valentins day 
 
//SoP 

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0