Jag skulle ju bara

dagbok / Permalink / 0
hämta några brevpapper här inne i datorrummet -  Nu har jag rensat ur det stora skåpet utom Sambons sida o låda.  Och hela köksbordet är fullt av papper. Mappar, block, plastfickor,travar med papper, tidskriftsamlare med papper- På en stol står en tom plåtskolåda o en hel bunt med - ja vad det nu kan heta? Dokumentkuvert? av kraftig plast o en del är det många olika fack i. 
Mina pärmar har jag Inte släpat ut- nån måtta får det vara på ordningen. :-) 
Men det kommer ju bli en hög med " sätta in i samlingen-papper" sen.    Så att göra något annat än plocka papper på köksbordet den här veckan kan jag säkert anse som kört--   
Tittade på bordet innan jag in hit o Tänke--Åh wow vad cool det blir när katterna hoppar upp i det där o kliver försiktigt o slinter iväg på en plastmapp -nu med extra högglans- o får kattspatt o jag har papper över hela köket o elektriska katter med bortsvans o runda ögon-  

Och så är diskmaskinen otömd o det är massa smutsdisk i diskhon o jag borde verkligen laga mat men vad fan jag får ju inte plats .   Frågade Sambon vad han ville ha till middag- Vad har vi? svarade han- alltså inte -Jag vet inte, som vanligt . Ibland blir jag förvånad över Vad har vi- med tanke på att det till 99% är Han som handlar.    Vi har- som inte behöver hackas loss ur frysen för ett dygn sen ungefär- Bacon,falukorv o fiskpinnar. Åh guu va gott-- Och vad jag vill Ha hemgjort potatismos, jag är så urless Så urless såå på pulvermos.  Sabla massa morötter har vi också. Tråkiga morötter.   Åh välkommen till Årsmöte i Positiva Matlagares Förening! ;-)

Pax //SoP

Ja Nu syns jag igen !

dagbok / Permalink / 0
Jösses, tänk om fyra års skrivande bara hade varit Borta- vips,pjupp, försvunnet- Surt .

Igår bakade jag- först en "Carinas snabblimpa" -för jag fick grundreceptet av henne- ( Brev/sms-kompis i Motala) , sen stekte jag kycklingklubbor i ugnen , o efter det gjorde jag en "Glömmingetårta"- Eftersom DarkAngel lovordat bakverket så mycket. Blev ju Nyfiken.    Attans massa vispande var det men det blev gott- och Sött. Blev alldeles sockerskrynklig i munnen .  

Idag önskade jag att det fanns engångslångpannor- Sabla massa diskande - o stora o bökiga o skramliga o Tunga är de- *pho*   Ajajaj i mig.  

Nu ska jag betala räkningar, det tycks mig vara en lång o mödosam marsch mot banken idag- har både kollat o skrivit mail o huxflux hamnat på tradera o nu är jag Här också--- Jobbig dag. *blink*   Säger som DA, jag behöver nog en liten bit tårta-först. 

//SoP  
Till top