det blir ju mörkt

-precis hela tiden. Ja, vad väntar jag mig i de sista dagarna av November, mörkrets mörkmånad No 1 ?  Det är väl kanske lika bra att jag inte hunnit ut och plockat granar och utepyntat med,för Sambon sa att det är ett oväder på väg,och med regnet smattrande emot rutan nu,så tror jag honom.  Urs, jag tycker Verkligen inte om 
 när vinden har bråttom. Regn och snö, ja tack- men inte när det blåser så in i flängbänken samtidigt. :-/  
 
Fred och Lugn i stormen//SoP 

Egentligen

-skulle jag ha hoppat i gummistövlarna och lagt en sekatör i jackfickan-  Men medan jag funderade på Om jag skulle hinna,så blev det Mörkt. Mörkt,mörkt,möörkt- Så då behöver jag inte fundera mer på det.Även om jag bara ska några meter in i skogen,så ser jag ingenting-dessutom är jag mörkrädd.  
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb-  Oj,det där skrev Asthra- " vet du om att du är skitmycket ivägen?"  Det är det som är meningen,telepaterar hon till mig medan jag försöker få henne att inte välta datorburken.... Och där for musen i golvet,och jag som har en mugg kaffe här också- Inte kattsäkrad.   
 
Okej då- då ska jag kolla om ljuskransen, och de två röda elljusstakarna funkar,sen ska jag skala potatis. Vi kör 1a Adventsmiddagen idag ,Lutfisk! 
 
Fred // SoP 
 
 

Så var det gjort-

-Provtagningen.  Om jag kunde begripa varför jag nojar mer inför provtagning än läkarbesöken numera.. Fast det där sabla fastandet,det är ingen hit.  Vanligtvis kombinerar jag ju mina sjukanbesök med andra, lite roligare saker, som att handla och kolla på annat av intresse- Men när jag fastar(och är rädd för blodsockerdippar när jag sover och innan jag kommer iväg), så måste jag ju hem och äta och ta medicin och insulin innan det blir känna svimm grand mal på eftermiddagen. Så då känns inte nöjesshopping sådär jätteintressant.
 Så noll handlande,men jag knäppte några kort på "min" gamla skola och byns kyrka innan vi drog hem igen.   Kul att fota nåt annat än kåken här nere och skogsplätten. 
 
Och Nu fryser jag som faen och måste börja fixa mat-
 
 //SoP