Haha-

dagbok / Permalink / 0
jag skrattade åt mig när jag fick syn på mig i badrumsspegeln- som en liten kulturtant..  Rufsigt hår med glasögonen uppe på huvudet , kofta som hamnat lite på sniskan o fortfarande scarfen på mig som blev kvar när jag varit ute med Kattaskruttan--  Fast för att fullborda Borde jag haft kaftan o pärlsnodd i brillsen också. ;-)

Kulturtanten // SoP minsann- *haha*

PS- jag tror min trovärdighet som metalfan har fått sig en törn...

Som den tråkiga

dagbok / Permalink / 5

P1-person jag är, så lyssnade jag på På minuten igår- och- Det är konstigt egentligen hur jag kan riktigt avsky- eller säga snällt, tycka verkligt, verkligt Illa om en del "kändisar"-  Som hon Lantz- jag tror hon förföljer mig, överallt poppar hennes gapiga förmodat roliga röst upp- o hennes "sött förvirrade" nuna-   Och på minuten då, Pia Johansson-- *åh* så jobbig hon är- okej, det är en roll, för i en intervju   i radio o i ett matprogram hon var med i så var hon t.o.m ganska trevlig/vettig.. Men som komedienne är hon vidrig. Lika hyperrolig som Måns-  nånting- han som hela fejan är tänder o uppspärrade Åh jag sa nåt roligt-ögon.  Möller, Måns Möller- heter han.  
Nu har jag inte Sett så mycket av henne, Martina Haag, men läst kåserier, eller om det var krönikor, o inte tyckte jag hon var något rolig alls- ändå ett tag verkade alla " stortjuta av skratt" åt hennes hemmaliv- ? Jaha- 

Men nu glömde jag det viktigaste- det måste vara det- JAG HAR INGEN HUMOR. 


I övrigt, satte tre stycken Psycho på raken sina spår i det omedvetna- Nån mer än jag som drog sitt duschdraperi åt sidan Ordentligt i natt ?

//SoP

Till top