Men bara för attjag är sur som helvetet efter monsunregnen med tillhörande syndaflod-  Så hindrar det inte att jag Önskar Er Allihop en fin Nyårshelg- o av hela mitt hjärta Ett Riktigt Fint o alldeles Underbart Nytt År- !

Jopp- jag  kan, jag med, om jag vill - o den här låten är Så nostalgisk o jag sänder en tanke till frånvarande vänner av Alla de slag.  Och lite Speciellt till Våra Kära vid Regnbågsbron. 

//SoP

*hehe*

 "" SisterOfPain
Jag tror nyårsafton är den värsta hathelgen av alla hos mig, Mycket tätt följd av midsommar- Jag är skitarg -gärna en dag eller så i förväg- sen svär jag åt varenda raket - även det i veckor i förväg eftersom knappt någon av avskjutarna verkar inneha en almanacka o förmågan att förstå den. Nej- urs. Jag håller mig inne o osocial för skulle nån stackare komma i närheten o vråla gott nytt år skulle jag troligen ge dem den fetaste smäll jag kunde åstadkomma. Så kul tycker jag det är med Nyår. ""

Utan Julsnö

image662 
-gör man så gott man kan-

image663

image664

"Look Pluto- there is angels in the tree-- " 

//SoP

Men shit-

Jag är på G att bli Sjuk- sjuk som i förkyld/ influensa--   Jaja, jag kan ju  inte gå fri jämt, det är mer än tre år sen jag senast hade nåt sånt så-  sista året SamboGrabben gick i skolan- då hade jag ungefär Allt som drev omkring på den skolan-influensa, magsjuka, "vanlig förkylning" o nån skum grej som var en låångdragen magsjuka- kokt vatten  var väldigt gott-   *urs* Tror jag aldrig varit så sjuk nånsin, inte ens när jag själv gick i skolan. Det varade typ från januari till april -  Ärligt, sen dess har jag skällt på både honom o Sambon när de varit hos nån med sjuka ungar- Jag har varit Rädd för att bli sjuk igen.  Shit happens. 

//SoP