Men bara för attjag är sur som helvetet efter monsunregnen med tillhörande syndaflod-  Så hindrar det inte att jag Önskar Er Allihop en fin Nyårshelg- o av hela mitt hjärta Ett Riktigt Fint o alldeles Underbart Nytt År- !

Jopp- jag  kan, jag med, om jag vill - o den här låten är Så nostalgisk o jag sänder en tanke till frånvarande vänner av Alla de slag.  Och lite Speciellt till Våra Kära vid Regnbågsbron. 

//SoP

*hehe*

 "" SisterOfPain
Jag tror nyårsafton är den värsta hathelgen av alla hos mig, Mycket tätt följd av midsommar- Jag är skitarg -gärna en dag eller så i förväg- sen svär jag åt varenda raket - även det i veckor i förväg eftersom knappt någon av avskjutarna verkar inneha en almanacka o förmågan att förstå den. Nej- urs. Jag håller mig inne o osocial för skulle nån stackare komma i närheten o vråla gott nytt år skulle jag troligen ge dem den fetaste smäll jag kunde åstadkomma. Så kul tycker jag det är med Nyår. ""

Men shit-

Jag är på G att bli Sjuk- sjuk som i förkyld/ influensa--   Jaja, jag kan ju  inte gå fri jämt, det är mer än tre år sen jag senast hade nåt sånt så-  sista året SamboGrabben gick i skolan- då hade jag ungefär Allt som drev omkring på den skolan-influensa, magsjuka, "vanlig förkylning" o nån skum grej som var en låångdragen magsjuka- kokt vatten  var väldigt gott-   *urs* Tror jag aldrig varit så sjuk nånsin, inte ens när jag själv gick i skolan. Det varade typ från januari till april -  Ärligt, sen dess har jag skällt på både honom o Sambon när de varit hos nån med sjuka ungar- Jag har varit Rädd för att bli sjuk igen.  Shit happens. 

//SoP

Dagen - var- o gick o när då då?

Halv fyra drog jag upp persiennen i köket- kvart i sju drog jag ner den igen- ja det var den dan´- Det blev aldrig ljust. Iofs klev jag motvilligt ur sängen klockan tre- men ändå, det är ju fönster i sovrummet o inte falkenlands såg jag nån dag- alla gånger jag verkligen försökte stiga upp.
Det ser fortfarande ut som en felmedicinerad depression på väderfronten. 
Jag tände min adventsljusstake ovanpå spisfläkten- bättre sent än aldrig - jag hade bara eldat lite på 1a adventsljuset  . Det blev faktiskt riktigt vackert med eldssken upp mot "kryddhyllan" med mina tripptrapptrulltomtar o stora vykort med amaryllis på. 
Gjorde väldigt god stuvad potatis- och har nu provat ugnen- det blev en Jansson som fick bli premiärrätt. Nej, vi åt inte stuvad potatis o Jansson- Sambon åt den äckliga prinskorven o köttbullar till, o jag tog en bit "skånsk skinka"-Jansson´en ska jag njutningsfullt sleva i mig av sen- kall ;-)  Nattakylskåpsmat-

Och Nu ska jag försöka leta reda på Om det är Daniel Radcliffe som har en liten roll i den där serien som gått på morgonkvisten några helger på 4an- Nåt om legenden om pysslingarna? Har bara sett ett halvt avsnitt o jag kan ge mig den på att det var en mycket ung Daniel som kutade där med en högaffel eller vad det nu var- Han Heter så va? Harry Potter-  o_o

Fridens // SoP

Regn o blåst, regn o blåst-

-regn o blåst- *melodi: vmguld, vmguld osv*    Så jag vände ryggen mot stormbalkongen o vände mina glittriga ögon mot granhållet- o läste  Pettsson & Findus julalbum. Det borde vara en mänsklig rättighet att få lé åt dem- Möjligen urbarnsligt men de förhöjer Min livskvalitet Betydligt ! 
Liksom goda äpplen o lösnaglar-   o "tapplet " av en lekfull kattass mot en rödglittrande julgranskula.
Och nej, jag har inga Glaskulor i granen- tror ni jag är  hum i dövet - ?  

image661   // SoP    

Jag undrar jag-

Vad det är de firar- de som skjuter av raketer här- i tättbebyggt område- idag ?
  Night of  The Living BrainDead?  *pungråttor*

//SoP

För en vecka sen-

hade det inte blivit jul än- o jag såg ut genom fönstret o tänkte att *svärord* vad trööökiga folk är - En elljusstake i köksfönstret- kanske har 15 % en stjärna också-   Två balkonger syns lite slingljus på-  Idag tittade jag ut o samma tanke- vad trååkiga folk är- Det behövs ju ljus Nu- i ösregn o ösregn o dimma o blåst o Fulväder .. Tråkfolket släcker även den lilla staken stup i ett så den lyser "en kvart" på kvällen-Blä vad snålt- o Tråkigt, skittråkiga folk. Oj vad uppåt jag är........ När jag tänder alla mina ljus o slingor o stjärnor, då lyser de tills det är dags att plocka ner dem i kartonger igen.  Men Några små undantag som bortavaro med katterna ensamma hemma, samt slingor i lite trånga glasvaser- Men det är ju av säkerhetsaspekt o inte tråkig snålhet.  Eller varför släcker folk ?  Varför ? Vill de sitta där i mörkret o förbanna vintern ? *blä*   Dra på Ordentligt o jaga allt det där eländet ni gnäller om på flykten istället.  Tycker jag- som ju aldrig nånsin gnäller , oh nej då jag är förnöjsamheten personifierad-speciellt under värmeböljor o barmarksvintrar.

fridens för 17 // SoP

idag gick luften ur mig-

- kanske för den har så in i dängbänken bråttom ute?  Depressionen utanför fortskrider med förnyad styrka-*skitväder*   Jag har precis betalat räkningar- o här kommer min spontana o ej så nyanserade reaktion--slöa förbannade jävla trögbank !  *pardon my french*   I övrigt, känns jag som om jag har influensavärk i hela mig, utan influensa- 
Men ! :-) På vår nya spis brände Inte gröten fast i grytan- minsann!  Och första delen av August var riktigt bra o  jag ser fram emot del två.   och det är ungefär vad som idag  sig timat haver- *slöa blablabla--* 
Tittade igenom tvbilagan för kommande vecka- spontan reaktion i ungefär samma anda som bankens-  Vilket skit på tv? Jul o Nyårshelger ? Tv-? hallå? Brukar ju Nästan vara årets höjdare ändå-  Nä- gamla filmer i drösar o drivor-   så hamnade jag på Nyårsdagen , Ah-Äntligen Ivanhoe-- hehe- Nä, vaddå gammal film ? ;-)  

Fridens i dimbankarna // SoP

Andradag Jul-

-antar jag att Annandagen kommer ifrån-  Men varför bara 2a o 13onde dagen får heta Jul-Ja o 20ondagen ,  det vet jag  inte alls- Kanske står det något om det i den stora julboken jag köpte men inte har haft ro att läsa i ännu? 
Har tänkt på allt möjligt det känns som jag Borde skriva, men jag glömmer ju hela tiden- och igår ville inte bloggen vara med alls.. jag kom aldrig fram till inloggningen.
Julafton blev en stillsam tillställning då både Broders Särbo o vår Syster blev knockade av virus-  Så klapputdelning blev en till mig, en till Bror o en till Sambo-hög alltså- o en kasse till Syster o en till Särbo   .  Och jag fick så fina julklappar- :-D  Jag måste ha varit snäll -  Jättesnäll ?  
Vackra silvriga julkulor modell stora- dvdbox med fyra Harry Potterfilmer- teckningblock-skriv/ritpennor - ett litermått från Tupperware- äggkokare- grönmönstrade kaffemugggar - Maja-tvålar  mm, mm -  :-D Kommer väl ihåg efter hand.     
Och- idag, har Sambon o SamboGrabben varit på Elgiganten så Nu håller Sambon på att packa ur/upp/loss en Spis ute i köket !  :-D   Med glashäll o varmluftsugn.  Åh vad jag ska laga nyttig ugnsmat nu- ;-)   Vartefter jag läst o även fattat hur varmluftsugn ska fungera- så tycker jag det verkar vara en synnerligen smart "grej"-   ( Nån med erfarenhet som kan berätta ? )

I övrigt- så vill jag inte titta ut- det ser ut som ett svårartat fall av depression där på andra sidan det Julglittrande fönstret- 

Fridens // SoP
Visa fler inlägg