50plussare

dagbok / Permalink / 3
- behöver ju något för sin torra, grå o skrynkliga hy- Så jag köpte en ansiktsserum för 50 + från dermoshop- lite snål som jag är tyckte jag att Boots No 7 var lite för dyrt för mig just nu-    Så, på med serum, en gång per dag istället för rekommenderade två ggr.  Tre dar i rad- eller kvällar då, tog jag på mitt föryngringsserum- o se på fan, rena rama tonåringen igen ! :-) Fem finnar !  Två i pannan o tre vid sidan av munnen.   Den får bli handkräm istället-
//SoP  15plussare?

zoomtest med ixusen-

dagbok / Permalink / 1
Skatparets tall har en härlig grenformation  - tycker jag.
//SoP

En bloggpost som vaccinerar 95 barn

dagbok / Permalink / 0

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här:unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj(kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)

Bild

Använd gärna vår kampanjbild. Glöm ej att ange Foto: © UNICEF/Asselin och pinga Twingly då du bloggat.

UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten
© UNICEF/Asselin
UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten
Till top