nya grannar-?

dagbok / funderingar, kråkor, naturrutan, skator / Permalink / 0
Jag tror att det har flyttat hit fler kråkor. Och jag funderar på om de är revirhävdande? Det är minst två par, och ibland verkar de slåss som faen därinne i trädtrasslet. Och deras ljud känns lite ödesmättade. Så som vår sargade baksideskog ser ut nu så ser det sådär öde ut att det borde dyka upp en viking på väg ned mot Nissan. Sen funderar jag lite över Var skatparet bygger ,deras träd och bo utsattes ju för en massaker förra våren. Jag ser dem flyga med grenar men inte var de landar.

Fred//SoP

alla dessa marknadsundersökningar-

dagbok / skräprum / Permalink / 2
- ger faktiskt lite resultat då och då :-)  Jag fick hem ett presentkort på jysk på 300 kr för ett tag sen. Härom dagen beställde jag fyra rabattkoder på cdon a´90 kr styck, och nyss beställde jag en vas från Kähler för poäng jag samlat ihop :-)  En sån där räfflad i Hammershöjmodellen.   Sen förra året ligger ett presentkort på Blomsterlandet, och ett på Dressman i plånboken.   Alltid något . 
 
I Övrigt då? Tandfixartid är beställd, jag är på kant med diabetesvården, igen-
Blåsten ger mig huvudvärk. Folk kvittrar om vårvärme och jag fryser ihjäl . Hörde någonstans att "man ska frysa in våren och svettas in hösten" . Och det stämmer ju. Men jag tycker ordalydelsen känns så konstig- i Mitt huvud borde det vara " Man ska svettas ut sommaren och frysa in våren" . Men det är ju jag det. 
 
Idag har jag tagit ett ryck här i skräprummet - samt två alvedon. Nu ser jag golvet igen-lite utav det och en garderob är framrotad så både lådor och skåp kan öppnas. Ett tag -  sms´ade nyss till min Kompis att jag undrar hur länge det dröjer innan Sambon murar in allting igen. Egentligen har jag mest baxat runt på skiten- tömt ett berg av prylar, ställt dit en hylla, och staplat dit berget igen. Omorganisering av Bröte!  Det jobbiga är att hälften- eller kanske lite till? är Syrrans saker. Vad Ska Jag Göra Med Allt?  Det bär emot att kasta-än så länge, men en hel del borde bli kastat, annars får nån bara reda ut det när jag dör . Sen borde jag försöka sälja lite, och ge mer till second hand.   Jaja, det är så in i flängbänken mycket jag Borde så- Jag har nog fler borden än måsten. 
Men jag går Tre varv runt förrådet .
Och hoppas på att det blir nåt vettigt folk som flyttar in i lägenheten som ska säljas här i huset .  Ingen barnfamilj, inga unga festare, inga med trädgårdsintresse som drivs av motoriserade saker -  Inga äldre festare heller för den delen, som grillar året runt. Japp, jag borde bo mitt i skogen . 
 
Fred //SoP 

f-n vad det blåser 0_o

dagbok / fb, grupper, katterna, snobbig / Permalink / 1
Jag är med i en grupp på fb som heter Fullständigt ointressant information. Där brukar jag skriva sånt där- som att oj vad det blåser.  Och den här inledningen skulle väl passa där också :-D  
Jag är med i ett helt gäng grupper där, som jag är mer eller mindre aktiv i. Det går i perioder. Ibland hittar jag en grupp jag glömt bort och tänker att -Varför är jag med i den? Men går jag ur? Nähe då. För jag går in där och tittar och plötsligt är jag involverad i nåt som ju var lite intressant ändå.
Men många grupper har jag lämnat- mest för att jag kommit på kant med nån eller några,för mina åsikter inte passar dem. Egentligen har jag aldrig varit otrevlig i en grupp, OM jag inte själv först blivit "attackerad" ,då kan de verbala smockorna flyga på etervågorna. Men många gånger har jag varit precis hur juste som helst, men folk har helt enkelt inte fattat. Och fattar de inte, blir de förbannade och Kränkta och då är det mitt fel.
Ja jösses- fast jag har lärt mig att hålla fingrarna ifrån tangenterna med tiden. Det är inte mödan värt att slösa min välbehövliga energi på korkskallar. Urs ja, så egenkär är jag.  "Du är en idiot men jag ids fan inte tala om det för dig för du fattar det inte ändå" . 
 
Nä, nu ska jag ringa till veterinären igen. Och få till de där tandfixningstiderna.
 
Fred //SoP
Till top