Jag rotade fram

-två färdiga pizzabottnar ur skafferiet. Egentligen tänkte jag mig svampsoppa med rostade ostmackor, men med champinjonburken i hand så upptäckte jag att soppburkarna var slut. Ja här kör vi både hel och halvfabrikat då och då med oinspiration som ledstjärna. Så det blev pizzor istället. En tämligen traditionell till Maken med bl.a tomat och skinka (köpt färdigstrimlad) ,och en "vit pizza" till mig. 
 
Men tomaterna är ju Inte vita- nå,tomatsåsfri pizza Tror jag kallas vit 🤔 
-De blev goda,båda två. Nån gång får jag till det minsann. Pizza är inte direkt min grej. Men vi har redan haft lidlköttbullar,stuvade makaroner, och stekt falukorv den här veckan - Så tråkig mat. 
 
I Övrigt - jag har så in i flängbänken ont i magen. Magsyran stiger och förlamar hela bröstkorgen av smärta. Obeskrivligt.   - men jag hoppas ju att det bara ska gå över . Rent logiskt Borde jag söka läkare, men just den varianten av logik gäller inte mig . Min logik säger att det går över,de hittar inget fel ändå,sen slår paniken in sin glödande spik och skriker Gastroskopi!!! Röntgen!! Aldrig! vrålar jag. Se, logik i sitt esse. Det går över. Hoppet lever troligen längre än jag. 
 
Annars då? Jo,som vanligt. Radio,tidningar,böcker,poddar,tv. Och mina grabbar, mina älskade grabbar och glädjeskutt i själen. 
 
Fridens,tjillevippen - och ta hand om er //SoP  

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0