"du tror inte på det här eller hur- "

dagbok / Permalink / 2
Det gör inte jag-  för varför smakar allt bröd likadant o har en konsistens liknande skumgummi/tvättsvamp o bara växer till en äcklig jävla degboll i munnen ?   Jag tror fanimej jag blivit brödallergiker, fått nån hangup eller så ? Åh en macka, vad gott- tänker inte jag- utan oh nej inte smörgås , vad äckligt, jag mår illa-  jag mår illa--
//SoP  -Så jäkla brödlack-

veckans avsnitt

dagbok / Permalink / 2
av Hem till Gården , ser jag ikapp. Sex avsnitt nu, bara fyra kvar. Skönt med tv4premium,det är värt det att se avsnitten Utan reklam. Även om det är Tråkigt att se på tv "på datorn". Skjuter bubblor av o till under tiden,fördelen med pratserier är att man inte måste starrbliga  hela tiden för att fatta vad som händer.
Skönt med favorit-tv igång igen, Greys var ett superavsnitt av härom kvällen, o Criminal Minds, oh vad bra den är men jag saknade inte Prentis det minsta men okej då- Men ser inte Hotch väldigt mager o sliten ut plötsligt? Har killen varit sjuk- Jag håller ju aldrig reda på nåt " kändis/skådis-skvaller" .
Och Bron, som jag nog nästan avskydde första avsnittet av, men såg igen av ren nyfikenhet, o nu tycker jag den är riktigt bra ! Jag gillar både killen som spelar den danske polisen, o Sara - heter hon väl?  Först tyckte jag hon var en skum brud, men nu älskar jag hennes korrekthet, och ibland känner jag igen mig själv i henne. Wow liksom.

Samtidigt som jag kan skratta- ett "ordspråk" dyker upp från när Supermegaexxet var vår förman på jobbet- " står det så, så är det så "-  för han kunde aldrig ifrågasätta om något var helt fel, att man rent logiskt Såg att det var galet, men nej då- Står det så, så--  Ja , you get the point. Så vansinnigt rädd för att ha tagit ett eget beslut  o sen stå för det. Urs- nä , bort med de tankarna.


Jag tycker det fortfarande luktar lim i sovrummet men Sambon känner igenting- :-/    Jag nästan grät innan  idag jag Äntligen  fick upp min "metalspegel" i hallen igen, blir lite omgjort där med som en följd av sovrummet- Precis när jag stod o plockade undan skruvar o mejsel kom Sambon in genom dörren, o jag, svettig, värkande Ond kvinna, fräste- "stod du utanför  o väntade tills du såg  att jag fick upp fanskapet eller ? " Stackarn- sån är jag. Mina axlar kändes som de försökte skruvas ur sina fästen. Jepp,sån är jag. En envis ond jevel.
-Som gjorde otroligt god kokt fisk idag. Jag blev imponerad själv.
Pax // SoP
Till top