Uppe med tuppen-

-vilse på kuppen-
Är så trött så jag finns inte i hjärnkontoret-
Steg upp 08.00 - min kommentar till Sambon då han väckte mig-- " Åh fy f*n- hur ska jag hålla mig vaken tills jag kommer ur sängen ? " 

Nu släcker jag -
/ SoP

Grå,grå,grå--

är min underliggande färg, underliggande färg..  eller nyans då.
 Låter min egen färg växa fram- har i ärlighetens namn inte haft min alldeles naturliga hårnyans sen jag var -- tja.. 18 år ?  1976 var det ett himla tjatande om att varför färgar du håret, du är ju inte gråhårig..?  Nej, var mitt genmäle, men när jag Blir, då ska jag sluta !   Och nu tror jag det Är rätt så grått, o det är rätt kort -klippte av tre års utväxt i våras-- :-/  Permanentade mig-- synnerligen korkat gjort.  Därför har jag kort hår - och då tar jag tillfället i akt att få se min naturliga färg !   Jag har nog haft alla färger man nästan kan prova på egen hand- utom blått, det har jag aldrig fått till ordentligt- Blåsvart var det närmaste blått jag kommit.  Grön var jag faktiskt bara av misstag ett tag- :- / några veckor efter en maskerad. ( karamellfärgen fixerades av brylcremen- ja, det ÄR sant )  Och kycklinggul o orange har varit blekningsmissar- i varierande grader.
Vid nästa shoppingrunda , ska jag se om jag kan luska reda på Stålgrå-
Leva metal så kan jag se metal ut ?  ;- )   De flesta Hjältarna är ju mer stålgrå än kolsvarta i sina lockar nu för tiden-- Naturligt då förstås- Ozzy är knappast grå- Föressten, jag hade hans rödsvarta långt innan han hade  det !  

I morgon( idag) ska jag kolla på en lägenhet- kanske kommer jag bort från den här lekplatsen/fotbollsplanen ?

/ SoP -  den grå pantern ?

Oglobal

--är jag.. Provinsiell hellre då-  för man ( jag) hör i nyheterna, på tv-   " x antal dödades i hämndaktion, x antal från det landet dödade så o så många av den religionen , sen bombade x antal ihjäl massa folk med sina självmord- sen sköt extremister ihjäl en hel by i landet var 17 ligger det "--

Jag har hört det där hela mitt liv- så länge jag kommer ihåg- och det är jätteHemskt o Vidrigt o allting-- men ursäkta, jag bryr mig inte .  Nyheterna är ju bara utrikes o politk o utrikes--
Nån politiker i nåt annat land jag inte vet var det ligger eller ens visste att det fanns-mördades o då måste alla hämnas honom o helst i en massa andra land också som inte har ett skvatt med saken att göra-?   

Ibland blir jag förvånad att det finns folk kvar att bomba ihjäl o skjuta o kasta sten på i t.ex Palestina/ israel- så som de hämnats i femtio år eller vad det är ?   

Jag är så osolidarisk så jag orkar inte höja ett  ögonbryn knappt-  

Så jag är inte global ett dugg-  Kom fram till det genom att se på 24an på nätterna, när de kör nyheter från alla regionalTvstationerna som finns i landet-- Ärligt, jag Tycker handikappramper i nån by i Värmland , en skolas projekt i Eskilstuna, o klottrare i Lule´ är Mycket intressantare o mer engagerande.

Var det krig här,, eller i Norge- skulle jag givetvis bry mig- men å andra sidan, varför krigas det inte här ?  Varför tar "vi" inte tag i de där kaxiga grannländerna o ser till o få tillbaka det land de stulit av oss för flera hundra år sen ?  Eller trycker ner samegerillan o de uppstudsiga jämtarna ordentligt ? 

Ärs, jag fattar väl inget som vanligt-- jag sover nog för lite--

/ SoP