Sömnpulver?

Är det nog i luften, inte snö som jag tror-- 
Jag har sovit nästan tolv timmar-- eller inte sovit, men i alla fall--legat längre än ungefär sex timmar då.   Jag bara gäspar o gäspar  idag-- o hela jag gör ont, det t.o.m gör ont att "slå" fingertopparna mot tangenterna här-- det går smärtimpulser som om det vore el-tangenter. 
Tänkte, att jag tycker inte om att läsa såna där " det är så synd om mig-bloggar " -- så är jag så själv. Men jag gnäller väl inte Hela tiden?

Ärs, jag har hjärnstillestånd-hejs--//SoP

Har inte

så mycket att säga-- mitt "namn" ser sig manat att bevisa sin existens--


//SoP  

150 spänn--

--vann jag idag- på Bingolotto. :-)  En rad o så två sverigelotter på hörnbingo. Sånt gör mig glad !  Jag fick två sverigelotter förra veckan också-  Rena vinstraden ;-)   Förra hundralappen jag fick i vinst  räknar jag som oväntad inkomst, så den har jag lagt i en sparbösseburk som jag fick i julklapp-- en som enbart kan öppnas med konservöppnare.  Burken är så gullig, så det dröjer innan jag verkligen offrar den för pengarnas skull.   Det är katter på den-- vad trodde ni?  

Katten ja.. hon fick sig en promenad när Sveriges Tre Kronor spelade hockey-   När det är slask o kallt underlag blir det inte mycket motion av de promenaderna.   Sen blir jag Irriterad-- varför i hela friden måste det slängas så mycket fimpar -- de ligger i drivor o flyter o kladdar o stinker i den  halvtinade snön ihop med grus o snus o all möjlig gegga.. Och det ska min Katt sätta sina fötter i ?  Jag önskar jag såg vem/vilka som dumpar ciggen där-- då skulle de f*n få slicka upp sitt gift o hacka loss filtren ur marken med framtänderna ! 

Nej, nu ska jag inte vara Arg--
För jag är glad- och det är så härligt att se Sundin  som lagkapten- o så härligt att han tog ett OS-guld.  Sen sa Sambon att du sjunger lika bra som jag, Mats !  

Fast nu ska jag irritera mig lite till.. den där vedervärdigt långa urtöntiga reklamen från Apoteket.. " hur säger man till? "..Men hallå--??  Borsta tänderna för f*n , du luktar död apa i käften !  Svårare än så var det inte-- 

//SoP