Jag tänkte på nåt som jag ansåg viktigt-

-att skriva om. Men först hämtade jag in posten, hittade Kommunala katten, hämtade mat till honom, träffade grannen, pratade och pratade och pratade- och nu har jag ingen aning om vad det var som var så viktigt. 
Och mitt kaffe hade jag glömt på balkongen så det är snudd på iskallt trots termomugg . Jaja, kallt kaffe är gott. Och nånstans  har jag läst att nåns mormor sagt att man blir vacker av kallt kaffe. Hit med några hinkar tack! 
 
Jag började bädda, men Stella tyckte det var en riktigt dålig idé, så då tyckte väl jag det också. Jag talar alltid om för henne att det Faktiskt är jag som bestämmer här- men , hon tar inte så hårt på det. 
 
 
I Övrigt då? Nja, inte så mycket - lite sol, lite varmt, lite kyligt. Lite ont, lite trött, ganska stel, onda händer. Inget skräprumsrens idag. Jag Tänkte faktiskt, men lådan med brevpapper som jag ville ställa in till tv-fåtöljen för genomgång- det står för mycket grejer ovanpå den för att jag ska orka få fram den.  Plocka bort lite kanske, och låta Maken ta tag i den i Morgon kanske?    Vilka storslagna planer man har .   Min Närmaste plan är korsord och resten av mitt kalla kaffe.  Skönhetsbehandling alltså.  
 
Fred //SoP    
 
(bilden är näthämtad men det Är en sån mugg jag har- fått den av Maken) 
 
 
 

En grej borta-

-åtminstone. Den vingliga Billyhyllan är utgrävd, och ihopvikt. Står nu för vidare distrubution till soptippen. Alltid något.   
Jag Önskar faktiskt att jag bara kunde ta resten av bröten här inne och hiva iväg. Det som inte finns har jag glömt. Typ. Men jag måste gå igenom det. Det gäller bara att Börja. Och koppla bort det där som alltid säger " men den kan jag ju... Och den kan jag ha till.. Men den Här ska jag  ju göra en... "  För allt det där jag tror att jag ska göra, det gör jag aldrig. 
Tack och lov så är min bröte inte en hav av ihopkladdad lort , här och där förstärkt med döda råttor och andra vidriga grejer. Möjligen rusar nån förskrämd spindel ut när jag börjar plocka i det.  Det allra mesta är i kartonger, plastlådor,och askar , men Ändå.  Min kropp är inte kompatibel med arbetet- inte psyket heller antar jag eftersom  ungefär hälften är Syrrans grejer. De där jag aldrig ville ha ifrån början. Jag vill fortfarande inte ha dem, vet inte vad jag ska göra med dem. Det var inte mitt liv. 
 
Fridfull helg //SoP 
 

Leta lite-

En sån här ser ytterligt lämplig ut till LP :-)  Kan användas liggande på min byrå . Ska bara övertala Maken så han förstår hur smart det blir ;-) 
 
//SoP