Jag börjar bli trött

- på den här nya medicinen. :-(  Jag ringde till sköterskan igår o frågade hur länge jag skulle behöva stå ut med den lilla magbiverkningen-   Ofta bråkar ju biverkningar med en i början- men jag tycker två veckors ont i magen börjar bli bokstavligt Skitjobbigt- :-/   Magen bullrar så katterna plötsligt reser sig från sin lugna sömn o morrar åt mig.  Nej Stella, det är ingen farlig katt/hund här, det är min mage-   Jobbigt.   En vecka till, tyckte sköterskan- o ta medicinen en kvart före du äter.  Så det gäller att komma ihåg att jag ska äta , o inte bara skyffla in tabletterna i munnen o sen komma på tusen o en andra saker  som " jasskabara " först .
Ibland förstår jag inte Varför jag bara Måste fixa till "allting" Innan jag sätter mig o äter.  Min förklaring är att jag får inte ro om det är massa stök - o jag blir stressad av att ha det kvar, när jag ätit vill jag kunna läsa, skriva brev, gå ut, lösa korsord, ägna mig åt vad fan jag vill- utan att  mötas av en massa skit o bröte när jag sen ska laga till middagen. Att diska o fixa en halvtimma för att komma fram till vad jag ska göra- är bäddat för Vrålirritation. Kasta,slå,smälla o krossa-galenskap.  Så konstig är jag.  
 
Och nu är det dags för månadens bankbesök- i senaste laget, som vanligt. Där försöker jag också med en massa annat, först.   
 
Fridens från namnsdagsbarnet - varför säger man namnsdagsbarn?  Har man bara namnsdag som barn? Skummovic- 
 
//SoP 

Men det var då på tiden-

att jag fick tag i en liten kökssoffa ,jag har velat ha en i flera år :-)  Köpte den via en loppis-sida på fb. 1a gången jag köper nåt där,funkade ju utmärkt .   Är bara en enkel pinnsoffa, men passar mig . Jag hade en liknande, som jag ärvde av Mamma, men när ett numera ex skulle flytta in hos mig så åkte den ut :-(    Alltid har det varit så, när någon flyttat ihop med mig- Mina saker har inte varit bra nog, så iväg med dem bara-  Och när jag har flyttat Ut , ja då hade jag knappt nåt kvar längre, o fick samla ihop från familj,vänner o loppis/auktion.  Jag måste ha extremt dålig smak- en sambo tog ner alla mina fina posters, för man skulle Inte ha oinramat på väggarna.. Nähä?  Sen satte han upp en hel spegelvägg i sovrummet- med dubbelhäftande tejp. Han var jättesnäll,han skänkte mig den väggen när han flyttade ut. Jisses, vad Glad jag blev . NOT!  Tack o lov var Gislavedshus förstående när jag skulle flytta därifrån. 
 
Nå,sidospår, är bra på såna-  En kökssoffa, har jag alltid haft litet sökfält efter i ena ögat-  men de har inte passat, varit för dyra, eller så har lägenheten inte passat -  Men nu så-  Varde enkel liten soffa o mig äro nöjd. 
 
Pax //SoP