Freddan

- han har ätit lite dåligt på sistone,och jag började tro att hans (få kvarvarande) tänder spökar . Men förra måndagen var det plötsligt ett rännande i sandlådan,men inte blev det nåt där. Torrkissning. Efter en fyra fem vändor kom det dock lite ,som två ärtor blev sandbollen. Så jag började jaga veterinärer- till slut blev det Svenljunga som hade personal och kunde erbjuda en tid.  Ja, en dryg timma senare var Maken där med vår ledsna och rädda katt. Blodprover visade "nån typ av infektion",men annars inget fel med njurar/lever.  Lite feber,men inget konstigt syntes på röntgen . Han kom hem med tre olika mediciner och en uppmaning om specialmat, samt ett urinprov.  Maten gillade han,en gång. Sen blev det trögt. Mediciner är det inga problem att ge honom- ok,ett visst mått av tvång,men han är rena drömmen att medicinera jämfört med andra katter jag har haft. Mat har jag lekt i honom,uppmuntrat, handmatat o.s.v . Och i torsdags lyckades jag få ett urinprov. Den trogna soppsleven . Freddan har Massor av kristaller,lite blod fanns i,höga proteinhalter. Så strikt diet med den kristallösande maten i två månader, sen ett urinprov igen. Jag hoppas verkligen att det räcker så. I söndags kissade han ett par ärtor igen,men på kvällen var det en normal boll i lådan.  Idag är väl 1a dagen som han verkar vara lite piggare,mer alert, äter mer och utan att krångla för mycket. 
 
Och att jag stressat mig trasig är väl bara att acceptera, jag är sån helt enkelt.  Trött och värkig grand mal. Och den jefvulusiska magen.  
-extra oroligt känns det med detta att behöva "jaga" veterinärer.  Det skulle kännas tryggare att ha ett ställe dit man alltid kan ringa och få tid. Nu är det veterinärbrist, kirurgbrist,personalbrist,vårt vanliga och närmaste ställe tar bara emot smådjur Om de har tid,och det har de inte nu. Har väl varit så i ett år nu.  
 
Små liven 💕
//SoP 
 
 

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0