Mer P-logg-

Daterad 12/5e -06  03.35

"  "Översättning : Sanna Värdén" ? -Så stod det i eftertexten på Drew Carey idag-- Jag tror minsann översättningsfirman ? behagar skämta aprillo med oss...
Jag har några ggr reagerat över ett annat översättarnamn men det var inte Så skumt som sanna Värdén. Fast just nu kommer jag inte ihåg annat än att det var ett tjejnamn också.   Ja- jag tittar faktiskt på översättares namn- Mest för att jag är en sån där vedervärdig petimäter o ordmärkande språkpolis , som kan gå i taket av en taffligt översatt film/serie.  Som när jag såg en Starwarsfilm där robotarna hette Arto o Deeto -  Eller alla julaftnar när "Mot Sheerwoodskogen" textats "kör mot skogen".  Ibland verkar översättaren -OM det nu Är en realperson- inte ha en suck om vad ett ord betyder, utan bara tar det rakt av med en lätt försvenskning- Dekapiterad -t.ex . De kan inte skilja på de o dem o skriver dom, fast det är väl "allmänt vedertaget" nu-- :-P  Så får dem väl inte göra-- ;-) 

//SoP  " 

Daterat 12/5e -06-15.25

" Ytligt lyxproblem-- är det- men nu vete 17 om jag vill bli smalare-? Jo, min farliga risk-för- hjärt-o-kärlsjukdom-mage får oerhört gärna sjunka ihop till en platt o ofarlig -   Men- F**n- jag har fått gammalskrynklor runt munnen ! 

//SoP "

Daterat 13/5e -06 20.30


" Jag tycker inte att jag har några kläder---- Jag har 27 linnen --o_o  - Tjugosju --

//SoP  "Apropå de där gammalskrynklorna- jag klagade lite inför min Kompis förra veckan--"Men för 17"-- sa hon, "du Är ju snart 50" - tack för den televerket typ--;-) När man börjar få lite hyfs på livet..då är man snart 50-- juste Livet !   Vi fick hyfs på avloppet idag- tack för det Sambo!   Och Stella o jag har lallat runt lite ute på gräsplätten-- Guess what- Big Scary Cat blev skiträdd-- För en Fågel! Haha-- Stella knäppis, pippisar är inte farliga-de är ju mat-- Sen blev hon skiträdd för bilar men det är ju en bra sak.
Så tog jag upp kvasten från förrådet- o förrådet ser faktiskt ut som om det går att få ordning därinne-- :-) En sån där drömorodning så man bara går dit o tar fram  vad man ska ha för man vet var det finns o slipper rota ut halva förrådet för att upptäcka att det man letar efter är nån annanstans-
Nu ska jag pussla lite på banken- f*en för dubbelhyror o sånt. 

//SoP  *skrivfelsreservation*

DET Här kan bli

långt--för jag har nu tänkt skriva in ifrån min P-logg- 

Daterat 11/5e -06 -03.25

" Jag saknar min B-logg-min logg,blogg,weblog-så detta är min P-logg, papperslogg,pennlogg.  Skrivabstinens-fast jag har så ont i händerna ,armarna o axlarna så jag kan knappt styra pennan.Där handleden "ledar sig" -under muskeln nedanför tummen, det krampar där vid pennstyrning. Vilket väl kommer att resultera i att jag inte ens själv kan se vad jag skrivit.
Jag håller på o vänjer mig vid nya väggar, nya " turer" --- Innan tyckte jag att garderoben/klädkammaren kändes logisk när jag fick magknip. Magknipet var dock ingen som helst logik i-det var snudd på känna svimm -trodde ännu en vuklanö var på gång att skapas- och det var inte det minsta  logiskt med tanke på att jag varit ovanligt lite onyttig de senaste dagarna.  o_o  Menjag tror att jag har löst vulkanmysteriet- när jag ser den halvt urätna ostbågepåsen .  Det är Så länge sen jag åt ostbågar men en liten pingla rör sig i (o)medvetandet när jag tänker mageruption-ostbågar =sant ?  Jag Li-i-ider---- Allvarligt, så hemskt-  JAg är fortfarande lite ostadig -OCH- jag ska hädanefter koppla samman "the cheesier snack" o "the shitty snack"  :-P

//SoP "

Daterat 11/5e-06  18-tiden ? 

"  Förut såg jag tre hus,ettcykelhus, en lekplats- NU ser jag ut i skogen-Tallar, björk, gran, en rönn(tror jag) o en massa träd ! Samt just nu en katt som lagt sig vid foten av en tall- Väldigt lik Stella fast en Stello , o större. Jag såg honom igår också-o i förrgår.   Jag vill nästan bara sitta här o låta ögonen flyta rakt in i grönskan- det är Så Avslappnande. Trots trafikljud o grannens tvljud. Jag ser folk som promenerar förbi med hundar o varandra, några joggare-Ibland skriker grannbebbarna till men den som är stor nog att förstå slutar när modern säger till honom o_o !!  Jag tror knappt det är sant.. . Skit samma- drömvärldar är helt okej !  

//SoP  " 

Nu orkar jag inte skriva mer - ont i nacken så jag mår illa.  Dagen har gått i anti-allts tecken-igenkleggat avlopp bl.a.  Sen fryser jag så in i bänken- tror det är den mest frysiga vår sen den -97-då flyttade jag också.  Från min två till en trea-ibland önskar jag att jag aldrig gjort det - - Men det är en helt annan story.

//SoP -orkar inte förhandsvisa-det tar for ever-så jag ber om ursäkt för skrivfel-

50 minuter!

För att betala räkningarna--det hade gått fortare att gå upp till bank/post-  Jösses i lilla london osv-
Kontrolldosan hann ju koppla ur sig gång på gång- o jag nästan somnade mellan registreringarna. Nej men---  I övrigt är jag lite förundrad över att folk klipper sin Yttepyttesmå gräsplättar bakom lägenheterna med Motorklippare o_o  Ska bli intressant att se om de skottar trappen med snöslunga sen ?  
Mina fingrar är tjocka som övergödda prinsdito idag- de gick knappt att "vika ihop" när jag vaknade- Jag hade Tänkt sortera om böckerna i de flyttade hyllorna men jag får inte grepp på dem. Jag tappar det mesta jag tar i som kräver nån typ av kraft ihop med greppandet. *ve o klag*
Sidogrannen hade fest igår- det bankade i två timmar - bank som väl var bashögtalarna-musiken hördes inte. Det gjorde den idag dock- -  Nu är jag en gnällig Kärring men Är det På Riktigt fel på yngre personers hörsel? Mig veterligt är det ju med åren som hörseln försämras?  Hur ung jag än varit har jag aldrig någonsin behövt spela så högt för att höra-?   Som min mp3spelare har jag nästan så lågt det går- när jag hör andras  så hör jag dem utomordentligt trots att de är inpluggade i de andras öron. o_o  ? ?
Lite läskigt.

Nu ska jag se Girot-

//SoPain..