Här flyttas det-

Våra Grannar , vår lilla Granntant som dog , och snubben med rassebilen. Det är bara rassebilsägarens flytt som gläder mig. Redan nästa kväll blev området tystare. Är´e inte otrooligt så säg? 
Nu flyttar våra GrannVänner inte till världens ände direkt, det tar väl en knapp timma att åka dit så- vi tappar knappast bort varandra. Men det blir konstigt med nya grannar där jag är så van att slänga ett öga dagligen , och inga katter att gå och "vattna" och prata med ute. Nå, pratsamma katter är det sällan brist på här på området . 
Och Lilla granntanten - ja, vilken granne kan mäta sig med denna lilla snälla och stillsamma dam?  Lite orolig är man ju. Men det är bara en tvåa så jag behöver väl inte frukta en barnfamilj. 
 
I Övrigt, så har jag så in i flängbänken ont- i hela kroppen. Och huvudvärk . och-- ärs, sabla  gnällande. 
 
Jag gläds i alla fall över att jag hittade de där laddarna- otroligt så beroende man blir av såna saker. Nu kan jag använda både kamera, lilla laptopen (chromebook) och mp3-spelaren. Den har jag nog 17 saknat mest . Nu när jag har storytel i reservmobilen så använder jag radion i mp3an . Det är en Sony walkman och är ett av de bästa köp inom den kategorin som jag har gjort :-)  Skönt att göra nåt vettigt ibland. 
 
Nej, nu får jag ont i sittmusklerna- 
 
Fred och det //SoP
 
 

Eureka !

Jag har funnit det! Eller dem- jag Hittade de gäckande laddarna :-)  
Igår gick jag in här i skräpdatorrummet för att se om det fanns nån planka/träbit/skiva av nåt slag som jag kunde fixa till nåt kul till katterna av- Givetvis var allt sånt skräp förpassat till förråd/tipp?  Sköt undan en korg med lampor och ljuslyktor, lyfte i en lykta och tänkte att den kunde jag ha på balkongen kanske? Och fick syn på en sladdhärva- Där i botten av korgen låg alla laddarna som jag har letat SÅ länge efter! Alltså, den där korgen har jag flyttat x antal gånger eftersom den står ovanpå en plastback som jag brukar lägga diskade sminkburkar (bra-ha) och flaskor i . Har inte haft en aning om laddarna i den- Inte sett dem alls.   Det första jag gjorde var att sätta i kamerabatteriet i sin laddare :-)  Jag Har ju en bra kamera, som är extra intressant nu när mobilkameran har blivit så kass och blixten har slutat fungera- Liksom ficklampan :-(    Ja, mysteriet löst och en sak mindre att irritera mig på. Alltid Något. Men jag undrar Hur de hamnade i korgen för jag ser dem framför mig en den glossylåda som de har förvarats i det senaste året ungefär? Nå, släpp det nu grubbelkärring- 
 
I Övrigt, magen bråkar, jag är fortfarande förkyld om än i en stillsammare variant , och... *värkåskit* 
 
Fred //SoP
 
 
 
 
 

"det känns viktigt att vara mig själv på bloggen"-

-stod det här på frontsidan när jag loggade in-  No shit ?  Vilket dravelbladder.   Det är väl ingen som säger " det är viktigt att ljuga så mycket det går för att jag ska verka så jäkla lyckad" ?   Så, då har jag tjurat av mig på Det.
 
Nu övergår jag till att tjura för att jag Fryser - Fryser och fryser, och drabbas sen av en dundersvettattack. Sen fryser jag igen. Och blodsockret far hit och dit-  Magen är pajkaka. Nu får det räcka med tjurande- vad jag skulle ha skrivit om när jag loggade in har jag glömt. 
 
Fridens liljor //SoP
 
 
Måste ni äta upp varann Hela tiden?