Eureka !

Jag har funnit det! Eller dem- jag Hittade de gäckande laddarna :-)  
Igår gick jag in här i skräpdatorrummet för att se om det fanns nån planka/träbit/skiva av nåt slag som jag kunde fixa till nåt kul till katterna av- Givetvis var allt sånt skräp förpassat till förråd/tipp?  Sköt undan en korg med lampor och ljuslyktor, lyfte i en lykta och tänkte att den kunde jag ha på balkongen kanske? Och fick syn på en sladdhärva- Där i botten av korgen låg alla laddarna som jag har letat SÅ länge efter! Alltså, den där korgen har jag flyttat x antal gånger eftersom den står ovanpå en plastback som jag brukar lägga diskade sminkburkar (bra-ha) och flaskor i . Har inte haft en aning om laddarna i den- Inte sett dem alls.   Det första jag gjorde var att sätta i kamerabatteriet i sin laddare :-)  Jag Har ju en bra kamera, som är extra intressant nu när mobilkameran har blivit så kass och blixten har slutat fungera- Liksom ficklampan :-(    Ja, mysteriet löst och en sak mindre att irritera mig på. Alltid Något. Men jag undrar Hur de hamnade i korgen för jag ser dem framför mig en den glossylåda som de har förvarats i det senaste året ungefär? Nå, släpp det nu grubbelkärring- 
 
I Övrigt, magen bråkar, jag är fortfarande förkyld om än i en stillsammare variant , och... *värkåskit* 
 
Fred //SoP
 
 
 
 
 

"det känns viktigt att vara mig själv på bloggen"-

-stod det här på frontsidan när jag loggade in-  No shit ?  Vilket dravelbladder.   Det är väl ingen som säger " det är viktigt att ljuga så mycket det går för att jag ska verka så jäkla lyckad" ?   Så, då har jag tjurat av mig på Det.
 
Nu övergår jag till att tjura för att jag Fryser - Fryser och fryser, och drabbas sen av en dundersvettattack. Sen fryser jag igen. Och blodsockret far hit och dit-  Magen är pajkaka. Nu får det räcka med tjurande- vad jag skulle ha skrivit om när jag loggade in har jag glömt. 
 
Fridens liljor //SoP
 
 
Måste ni äta upp varann Hela tiden?  
 

Åh hurvalien-

Jag är Så Förkyld!  En riktig jädrans mancold. Jag är så gnällig- och ynklig, och meningslös.( och i ärlighetens namn, förbannad) 
Det känns som världens slöseri med tid.. Dumt tänkt, men- Alltså, jag somnar- när jag läser, lyssnar på bok, ser på tv,hör på radio- bara sitter och glor rakt ut i luften för att jag inte orkar nåt annat. Men när jag Ska sova-- näerå- då ska det nysas och snoras och hackhostas i en oändlighet. Booring-     Jag är bortskämd med att slippa förkylningar .  Men kärringen ska väl härdas lite till innan hon trillar av pinn. 
 
Fred och sånt //SoP